FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 18
Raspunsuri - Pagina 17
Looana spune:
Buna seara la gasca mea iubita
Ella eu am vb cu dr.gineo de la mine din oras in decembrie stind deja ca din februarie incep cu tratamentul.Am calculat cu el pe cind ar fi ciclu meu si m-am programat la spital si el a venit si mi-a facut histeroscopia,dupa care mi-a confirmat rezultatul a doua zi la cabinet.Si ultimul ciclu l-am avut in februarie la inceput dupa care tratamentul si rezultatul se stii se vede la semnatura
Incearca sa discuti cu dr gineo al tau ca te poate trimite in spital o zi ( totul e ambulant) si nu te costa nimica,cel putin daca faci asa la mine nu costa decit daca faceam in clinica privata.
Pup toata gasca,pe maine
Looana
+14
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Teli spune:
Amaliaro, eu aveam ciclu iar TSH -ul meu era undeva in jur de 4 , deci nu f mare.Pai cu 16 nici nu aveai cum sa ai ciclu , e o dereglare majora.Bine ca l-ai scazut , acuma valoarea e ok.
Bafta
Brigit spune:
Salutare de la mare...departare
M-am mutat cu bebeii la aer curat, sa profitam de vremea buna, acum am revenit cateva zile la capitalisti, am cateva lucruri care nu suporta amanare de rezolvat si le-am inghesuit in cateva zile.
La intoarcere am gasit pachetelul de la amalia si vreau sa multumesc din tot sufletul. Sa te ajute Dumnezeu sa iti indeplinesti visul!
Si multumesc mult si Alinei si iti doresc si tie draga mea toate cele bune.
Am intrat pt Sper si Lara, si vreau sa va transmit multa putere. Speram din tot sufletul sa reusiti, am sperat si m-am rugat. Sa nu va pierdeti increderea este tot ce pot sa va sfatuiesc. Sunt convinsa ca va fi bine, imi pare insa asa rau ca nu a fost sa fie acum
Pupici gravidutelor si aspirantelor, promit ca intru din cand in cand cu vesti
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
aristica spune:
ella inainte de histeroscopie, cam cu vreo 2 saptamani, trebuie sa ai curate: secretie din col, clamidie din secretie. daca e totul o.k., suni in prima zi de ciclu si faci programare. histeroscopia se face dupa ciclu, pana la ovulatie.
Eu am facut doua pana acum, ambele la MedLife Grivita, cu Dr. Albu Dragos. Dar vorbeam direct cu el, stabileam cam cand sunt o.k. si imi facea el programare. Insa poti sa faci altfel. iti dau nr. lui de telefon, ii explici ca esti din afara tarii, ca te pregatesti de adoptie blasto congelati si ca n-ai cand s-o faci exceptand "x" perioada. ce zici?
Lara27 spune:
Brigit, sis', missed u!!!!!!! multzam' tare pentru incurajari!! renasc, mereu, ca Pasarea Phoenix, din propria-i cenusa, asta e!
te pupez maxim fata draga si chipintaci!!
to be continued..
Bichi spune:
Buna fetelor!
Ella43
Am citit ca vrei sa faci isteroscopia in Romania, fa intai tamponul pt secretie aici.
Ai medic de familie, nu?
Cere-i o reteta scris asa: Tampon vaginal complet:
-tampon vaginal,
-tampon uretral
-tampon cervical
Aici la mine se face recoltarea la consultoriu pt. femei, de la recoltare pana la raspuns dureza cam o saptamana, pt. ca trebuie sa le puna la cultura.
Este f. imporant ca atunci cand faci isteroscopia, sa fie toate NEGATIVE, daca ai o infectie dureza pana faci tratamentul, si deci cand vei fi in Romania nu stiu daca te incadrezi in timp cu tratamentul si ciclul.
Sunt infectii care se trateaza in 2-3 zile, dar sunt care se trateaza in 10 -12 zile de antibiotic si trebuie sa astepti si vindecarea de cateva zile dupa tratament. Deci vei pierde timp pretios.
Tamponul complet costa intre 35 si 40 euro, depinde de regiune.
toata gasca!
sper spune:
Brigit te si aici si-ti multumesc ca te-ai rugat pt mine.
Eu sunt o ghinionista, o sa o cert pe mama ca nu m-a lasat sa pap kk cand eram mica . De azi ma simt mai bine psihic si-mi fac planuri de viitor. O sa trag cateva inseminari ca poate sare iepurele, ori cu stimulare ori fara stimulare tot un folicul iese asa ca de ce sa ma indop cu hormoni?? Tb sa-mi verific iar trompele si pe cai frate ca nu-i timp de pierdut cu amh-ul meu . Dc nu-mi iese cu 2 inseminari mai incerc un miniFIV dar numai dc am 3 antrali ca dimensiune egala. Pana in iarna-primavara dc nu devin norocoasa ma duc la Cehi si acolo sigur mi se modifica norocul
miracol11 spune:
buna fetelor...
sper imi place cum gandesti iubita...stiu ca e greu...dar trebuie sa iti revii sa sa castigi razboiul...ai pierdut o lupta doar acum....
roadetot...bravo ca mai intri si mai dai cate un semn de viata...ar fi bine sa mai stai de vorba cu noi...iti mai trece timpul si din gndurile negre...nu uita ca ai pt cine ter intoarce la Brno si de data asa va fi bine!
brigit...te pup si pe gemenasi!!
bichi
amaliaro, iuita te astept cu vesti!...m-am gandit la tine toata ziua...si ma rog pt fiecare in parte...noi astea codasele...sa reusim si noi o data...sa fim in pas cu lumea!Doamne ajuta!
pt toate fetele