FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 18

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

ancaai scos capul?

numa' putin

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

sper,am intrat si eu sa te incurajez!Vina nu ti-a apartinut tie,doctorul ar trebui sa aiba o pozitie decisiva si sa stie sa aduca argumente daca este nevoie!Pare greu ca trebuie sa mai astepti,dar fii optimista si timpul va trece mai usor!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna dragelor, dupa 2 zile de drum prin gropi , prin Transnistria si Moldova , am ajuns si noi acasa.
Vreau sa va dau un sfat , celor ce vreti sa mergeti la Kiev , mergeti cu avionul sau in cel mai rau caz iesiti pe Cernauti si intorceti-va tot pe acaolo!
Sper ca bebeii mei sa nu fi suferit pe drum , eu nu am simtit nimic dar imi fac ceva griji ca am mers destul de mult in masina , pe un drum cumplit , ieri in afara tarii .
Vad ca avem membre noi , bine ai venit ,Bioana ,si bine ai revenit Roadetot.
Acuma plec la odihna , o seara buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Anchusa imi pare rau ca ti s-a intamplat si tie asta. Mie mi-a dat orgalutran din zi 6 de stim , cu o zi inainte fol aveau 8, 8, 12mm iar in zi 11 si in zi 12 am avut cetrotide in loc de orgalutran, a zis ca e mai puternic si sa-l tinem sub control pe fol cel mare.

Teli bine ai revenit. Dc ai plecat imediat dupa ET nu au patit nimic bebeii deoarece plutesc in uter.

Fetelor azi m-am delectat cu cate ceva interzis, conserva de somon, ciocolata, branza de la ciobani... ce bune au fost Le dusesem dorul.
Trebuie sa mergem inainte pana reusim, ne lovim, ne ridicam ... asta-i viata. Mi-am dat termen pana in toamna-iarna sa mai incerc cu oole mele apoi va urmez.
Va pup pe toate, va imbratisez si va multumesc ca mi-ati fost alaturi

Mergi la inceput

Fetelor donez 13 doze crinone care exp in iun 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

ROADETOT bine ai revenit, te-am tot asteptat, noi suntem aici daca ai nevoie. la bine si la greu pana devenim mamici.

SPER i-mi pare rau pt patania ta , dar si eu sunt de parere ca e vina medicului, el e meseriasul care stie ce si cum si trebuia sa te anunte de riscuri, nu sa te lase sa iei tu decizii, pt ca astfel ai fi putut sa-ti faci fivul sigura, daca erai tu medicul, asta e parerea mea, dar nu mai mira nimic credema..... sunt imposibili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimi fetele.Roadetot iti doresc sa ai multa putere si optimism ,vei reusi cu ajutorul DD ,fii pozitiva iubita.Teli sa fie intr-un ceas bun si sa ai bb-ei lipiciosi.Sper orice sut in fund e un pas inainte asa ca nu te mai acuza ,cum spunea Amalia ,nimic nu e intamplator ,DD ni le da cu un scop asa ca fii increzatoare in sansa ta ,si in primul rand nu te mai acuza ,poate era ceva in neregula si daca mergeai pe protocolul corect asa ca .Looana felicitari,totusi nu e cam repede?Eu am simtit bebele in saptamana 15 ,dar de atunci nu sunt sigura ca l-am mai simtit .E intr-adevar o senzatie de nedescris.Voi merge saptamana viitoare la un eco ,mi s-a umflat burtica intr-o parte ...nu stiu de ce ,poate s-a saturat bb sa stea in cap si acum se intinde ,si-o fi scos funduletul in partea stanga ,nu stiu ,dar pentru linistea mea voi face un eco sapt viitoare .In rest sunt bine ,un pic cam multa munca ,deh ...la casda ai de munca nu gluma dar incet le fac pe toate.Bioana bine ai venit printre noi sarcina usoara.Pup gravidutele si viitoarele.Duminica placuta

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!noi matinali dupa cum se si vede.
Teli iti doresc liniste zilele astestea,gindeste pozitiv,si bb lipicioasi.Deci daca ai plecat in ziua transferului e bine,daca ca ai facut cu blasto le trebuie 24 de ore,dar parca tu ai facut cu ei in ziua 3 Transfer asa ca le trebuie un pic mai mult pina la nidare,trebuie sa mai crrasca la tine in uter,eu asa stiu ca cu ei in a 3 zi incep prin ziua 5 sa se cuibureasca la caldurica.Ori cum sa stai linistita ca e bine si sigur vii cu un beta mare,tu sa fii pozitiva ij gindire,si un pic de miscare prin casa sa faci,adica mers la masa,baie,te mai uiti pe geam,deci sa nu stai lipita de pat iti trebuie un pic de miscare usoara prin casa pt circulatia sangelui
Apalina ma bucur ca esti bine,si crrsteti mari,probabil sa intors cumva si vrea sa fie simtit.
La mine nu e prima sarcina,deci eu mai am 2 nasteri,deci de miscat primadata misca mai tirziu dupa care mai devreme,eu decind a inceput in prima zi il simt zilnic dar mult mai usoare intepaturi incomparatie cu prima data,chiar si inainte sa va scriu il simtidem iar prin stinga mea sa de-a la visleCred ca este activ bine dupa cum il simt mi-ar
fi placut sa fie mai lenes
Ce stiti de Brigitt ,nu a mai scris nimica de multe zile,ati vorbit careva cu ea la tel???chiar am tot asteptat ,lipsa ei de atitea zile ma face sa i-mi fac griji ptbea si ...sper din suflet sa fie bine si sa ne scrie cind o avea ea timp.
Va las,va doresc o frumoasa duminica cu soare ,linistita

Looana
+14

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Loona , Brigit e bine, e la mama ei si nu are net acolo. A spus ca sta vreo 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buan fetelor!
Roadetot ce bine imi pare ca mai intri si pe la noi, ori de cate ori ai nevoi, trebuie sa stii ca noi suntem aici sa te sustinem moral. E grau sa o iei de la capat, dar in general aceste experiente negative te fac mai puternica.
Smaik iubita este valabil si pentru tine
Sper eu din 6 tentative ICSI de doua ori am avut ovulatie anticipata sub Cetrotide, controlata si monitorizata
Teli si mie mi-a fost frica, deoarece dupa transfer am facut o strada plina de gropi si s-au lipit amandoua blasto. Odihneste-te si bea multa apa!
Ella43 ai un MP cu toate informatiile pt. calatoria spre Romania!
Irilac iubita cum mai stai la capitolul greturi?

toate fetele!

Mergi la inceput