FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 18

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Roadetot Uraaa,ce ma bucur ca ai scris citeva rinduri,nici nu-ti dai seama cit de mult,e bine ca ne scrii si te rog din suflet sa mai intri pe la noi.Noi suntem aici si mereu vom fi alaturi de tine si te vom sustine virtual macar daca altfel nu putem ,dar vei avea mereu un sprijin si un gind pozitiv din partea mea,te imbratisez cu drag si te pupacesc draga mea

Looana
+13

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Roadetotnici nu ti dai seama cata bucurie mi-ai adus in suflet ca ai scris cateva randuri . Dupa cum zicea si Looana...noi vom fi aici pt orice ajutor si sprijin ai nevoi

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Buna fetele
Roadetot ma bucur mult ca ai intrat, sper sa se vindece rana si sa mergi cu incredere la ET. citeste mesajul bioanei si ai sa vezi ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Va scriu voua pt ca aici ma simt ca "acasa" si asta poate pt ca pana la urma voi ajunge sa fac parte din clubul vostru. Pana atunci tb sa ma mai lovesc de pragul de sus de cateva ori.

MiniFIV-ul meu s-a incheiat azi. Totul a fost f frumos pana azi cand trebuia sa am punctia dar nu am mai facut nici o punctie, mi s-au spart 2 foliculi din 3 cati aveam buni. Nu se mai putea face nimic deoarece in stadiul acesta endometrul era deteriorat, nu mai era propice implantarii. Cred ca sunt blestemata, sau DD imi spune "nu mai incerca pt ca ti se va intampla ceva mai rau" (spun asta datorita pb mele de trombofilie) Deoarece dr meu nu era vineri la clinica cand tb sa fac punctia si tb sa mi-o faca fosta mea dr am mai facut o zi de stimulare iar totul s-a facut praf. Greseala fatala. Am bagat o gramada de hormoni in mine degeaba plus drumurile obositoare pana la Sibiu Nu stiu dc mai prind o luna buna ca asta, astept sa elimin hormonii si apoi sa incep cu ecografele in zi 2.

Amalia multumesc pt gandurile tale frumoase si ca ai fost alaturi de mine. Acum sunt umflata de plans, nu sunt in stare sa vb la tel. Vb altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

of sper acum am citit.
imi pare rau sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, imi pare rau. I nu era in clinica? parca la el mergeai, nu? si de ce nu ti- a facut punctia vineri acea doctorita? ti-a dat vreo explicatie? asa ma enerveaza "profesionalismul" lor cateodata...
Inca o data, imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

buna fetele cucietele

SPER imi pare rau iubita nu dispera sti ca totusi exista solutia cu donate deci nu este totul pierdut stiu e greu iti pusesei toate sperantele in fiv ul asta dar ... capul sus si vezi partea plina a paharului nimik din ce se intimpla pe lumea asta nu este intimplator poate tousi trebuie sa apelezi la ovo donate poate este un semn de la DD tot ce pot sa iti spun este ca ma gindesc la tine si sunt aici oricind ai nevoie de un umar pe care sa te sprijini

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sper,imi pare foarte rau ca s-a incheiat asa Fiv-ul tau.
totusi...daca vrei si poti sa ne spui...eu nu inteleg cum adica trebuia sa faci Vineri punctia si nu ai facut-o???in conditiile in care ai facut declansarea ai fost lasata asa???
sper ca am inteles eu gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cred ca s-au decis sa amane declansarea cu o zi ca sa fie doctorul I. in zona!
de necrezut. de la sper inteleg speranta si ideea de a face punctia strict cu doctorul X dar doctorul trebuia sa fie cu cap si sa gandeasca cu creierul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia, Sabina, AAdina, Samira multumesc

A fost greseala mea, eu am insistat sa-mi faca dr meu punctia, nu voiam sa mi-o faca dr M (fosta mea dr). Miercuri fol mei aveau 17; 17.4 ;20 tb sa fac in seara aceea injectia de declansare dar pt ca vineri nu era dr I in clinica si nici dr C l-am convins sa mai fac o zi de stim. Am facut miercuri dim analiza prog, a iesit 0.42 si astfel a fost de acord sa mai lungim tratam cu inca o zi. Daca anal prog era mai mare de 1.5 nu era de acord cu lungirea tratam. Deci mi-am facut-o cu mana mea

Mergi la inceput