Clubul "babelor" FIV-oase 33

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

adriana,pe bune ca asa mi-a zis ..si stiu ca mai e o fata care a facut cu el,tot cu doze mari... tot pe la 40 si ceva de ani,a reusit cu gemeni ,dar a facut chiuretaj ,nu mai stiu din ce cauza ,parca sindrom down
poate la voi, mai tinerele,doza e mai mica...dar la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ady,a iesit buna limo...da e calda acum.

lyly,hai mai fata...daca n-am pus ghilimelele la "fuste" asta tot nu inseamna ca nu erau acolo sa te prezinti in fata medicului decent.

ioana,mi se pare firesc sa fie rupt din soare pentru tine PK.

mai fetelor....haideti sa nu ne transformam in niste "carcotase nesuferite" si sa incepem sa cautam nod in papura medicilor cu care nu am reusit.

evident ca ala care ne gravideste e cel mai cu motz...indiferent de schema controversata sau mai putin controversata pe care o foloseste...indiferent de comunicarea proasta sau excelenta....de prezenta/absenta halatelor de unica folosinta/"fustelor"/servetelor etc etc.

btw...am rezolvat-cred problema comunicarii cu cei de la Acibadem.
i-am scris astazi direct Tayfunului si mi-a raspuns in vreo 2 ore.
nush' de ce am impresia ca omu' e chiar "sanatos" la cap si comunicarea directa cu el e una eficienta iar problemele apar cand intra in scena Liliana si Ana-cred ca astea se cam tem sa-l abordeze pe dr.
asa ca pentru chestiile strict medicale am sa-i scriu Tayfunului direct...pentru programari o sun pe Daniela iar pentru transferuri cu masina sun la Liliana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adriana, eu am avut 300 Gonal f si 300 menopur.
Eu abia astept povestea ta cu fiv pe natural. Nu sunt inca hotarata ce voi face, dar iau in calcul si aceasta varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cred ca stiu despre cine vorbesti, scria in acel moment si pe forum, nu?
Promit ca ma interesez despre doza maxima folosita de dr D, parca e prea mult 700 de unitati ....
Tare curioasa sunt cum imi va iesi luna asta fivul

Mergi la inceput

wow...lylyshor,este doza cea mai mare despre care am citit pana acum.
pai cred ca te-ar duce mai bine de 2000 euro daca folosesti menopur in loc de Merional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

samiro,stai soro..ca am vrut sa fiu doar explicita..dc ne ceteste vreo fata care maine se duce la consultatie la PK prima oara si cauta fustele?

Mergi la inceput

concediul adriano...concediul!!!
Doamne-ajuta sa-ti iasa bine...cu ochi si cu sprancene.

mie mi se pare ca mai e asa de muuuuuuuuuuuult pana ma apuc si eu.

Mergi la inceput

lylyshoaro,ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Sa fiu mai clara: am inceput cu doze mai mici( 225+150) si am ajuns la maximum 300+300.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

waw Olimpia deci se poate si mai mult ... deja ma simt ca o iapa tinerica, catar nu vreau sa fiu
Despre fivul meu stai pe aproape ca incep in curand, tare curioasa sunt si eu ; scrisul pe forum nu ma deranjeaza si nici superstitioasa nu sunt, asa ca in masura posibilitatilor dau toate detaliile aici

Mergi la inceput