Cel putin 10 kg jos (8)
Raspunsuri - Pagina 22
LYADA spune:
Mari, vad ca ai schimbat din temelii alimentatia, felicitari si aplauze, cred ca esti mega-fericita!
Eu am luat G:iaurt si P: salata de varza, morcov si telina cu mazare+2 bomboane. Tot fara carne, sa stiu o treaba.
Am bagat si un masaj anticelulitic cu miere care cred ca mi-a smuls macar 200 g
Avem concurs super-tare!
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Pai ai de ales din 2 variante - 1/2 din ce ai mancat la pranz + 4 bucatele de cioco neagra sau - o praji sau inghetata sau 2-3 pateuri + 4 bucatele de cioco neagra Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
ce dragutz, aleg......o amandina
SOACRA MARE
Doua maini stangi
mari78 spune:
ce-i aia amandina ?
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
lulu77 spune:
citat din mesajul lui mari78 ce-i aia amandina ? Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
o prajitura, bunaaa, cu blat de cacao,crema de cioco/cacao, plina de sirop, si cu glazura de ciocolata
SOACRA MARE
Doua maini stangi
Laura25 spune:
Apoi sa ma scuze Rina, dar eu buruian fara nici un pic de sare si fara nici un pic de ulei nu poci ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lulu77 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Apoi sa ma scuze Rina, dar eu buruian fara nici un pic de sare si fara nici un pic de ulei nu poci ... Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
pui putin de tot ulei masline, pui si mai putina sare, dar tanti Rina te lasa sa papi cioco/prajitura odata/sapt.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
Laura25 spune:
am cautat in carte si am gasit pasajul asta: "Atunci cand gatiti, folositi uleiuri de calitate (o lingura la gatit, o lingur#259; la salata, diferite condimente si ierburi aromate)". Deci pot sa pun o lingura de ulei in salata, nu!?
arturicii spune:
citat din mesajul lui Laura25 am cautat in carte si am gasit pasajul asta: "Atunci cand gatiti, folositi uleiuri de calitate (o lingura la gatit, o lingur#259; la salata, diferite condimente si ierburi aromate)". Deci pot sa pun o lingura de ulei in salata, nu!? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
pune linistita
Laura25 spune:
sarm'na!
Laura25 spune:
lulu, eu in ziua de carbohidrati ma bucur mai tare ca pot manca covrigei sarati si grisine decat prajituri.