Buburuze de 2009 in actiune!!!**33**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Buna fetele, am intrat sa va salut si sa va zic ca nu stiu cat voi fi prezenta aci in viitorul apropiat si o sa intelegeti de ce din raspunsul pe care il voi da Giorgianei.
Picky...la circ s-a dus doar Darius cu nana lui, eu am fost in spital, tatal meu a avut un accident de masina, l-a agatat un teribilist de pe marginea drumului, la tzara si l-a accidentat de e in coma, grad 1 la neuro, stare grava. Asa ca ne-am plimbat pe la urgente, dupa la neuro unde e si internat la terapie intensiva. La lampioane am ajuns, nu am vz mare lucru pt ca eram relativ departe si pt ca era lumina afara dar a fost frumos insa foarteeee aglomerat.
Nu vreau sa ma compatimiti, vreau doar sa aprindeti cate o lumanare, care cum puteti ca sa se trezeasca si sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ema ma rog pt tatal tau sa fie bn. Putere intregii familii si sper din suflet ca DD sa faca o minune si sa-si revina.

Picky imi pare rau sa aud de micuta Anna. si sper sa de-a rezultate trat si sa nu fie caz de operatie. Ce inseamna constipatie la Stefi? Si noi ne-am luptat mult cu ea, mai ales ca Razvan nu mananca deloc fructe Singuar chestie care a reusit sa-l regleze, a fost mierea in laptele de dimineata cu cereale (nu accepta mierea singura, asa ca am ascuns-o in lapte ), dupa o perioada la reglat. Acum are scaun zilnic, sau cel mult la 2 zile (dar mai rar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Poftiti la !
Eu sunt un pic la birou dar plec imediat ce trimit mesajul acesta!
Deci am fost la control Otilia e f bine,are 1200 gr,am vorbit de nastere prin cezariana si dr a fost de acord-data viitoare cand merg vom stabili probabil si data operatiei.Andu a fost la gradi de 1 iunie dimineata-au fost cu bicicletele de au facut intrecere dupa care l-am dus noi prin parc,satul de vacanta,loc de joaca,etc.
Nepotelul a fost externat cel putin ptr cateva zile,e f bine si bucuros ca e acasa,se joaca toata ziua cu Andutu.
Ema-ma rog ptr tatal tau sa se faca bine!
Picky-si eu te simt un pic suparata dar sunt convinsa ca iti va trece ptr ca tu esti f puternica!Eu voi naste la inceputul lunii august,voi cand veniti?Super ca e mai bine la dadaca asta ptr Anna-poate totusi ii trece in cateva luni si nu va fi nevoie de operatie!
Anna-sper ca v-a trecut raceala si tie si lui Vladut!Vremea asta e de vina,bine ca acum s-a incalzit!Ce ati facut de 1 iunie?
Sorina-ce tare e Razvan auzi la el "fantastic"!
Alina-cum mai e fata?Sper ca e bine acum!Off stiu cum e cu aftele ca am patit-o si noi cand era Andu mai mic.

Va las,plec acasa-ajunge cat am muncit azi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Azi e sarbatoare si bugetarii sunt liberi. Sunt acasa cu piticii si tati la munca.
Maria e bine, o mai supara o zabaluta din coltul gurii. Am inceput reeducarea cu ea, ca ma scoate din casa: urla, se tranteste pe jos, arunca! In schimb a fost "buna" si l-a imbolnavit pe Matei. E febril de 2 zile. Am inceput si la el tratamentul!
Am umblat zilele astea.. Copii au fost cei mai fericiti. Sambata am fost la Palas. Impresii: ceva de vis, modern, cu bun gust, un parc in aer liber cu gazon pe care te poti tavali fara sa te murdaresti, carusel venetian, cladiri impunatoare... La superlativ! Am plecat cu un "gust" placut! Copiilor li s-a facut poze la minut gratuite. Am primit cartele vodafone(sponsorul principal), lampioane. Am mai iesit pe seara la lansarea lampioanelor: Iasul e in cartea recordurilor, concert. Am stat cu copii si tare le-a placut. La 12.30 am ajuns acasa. Lasasem masina mai departe de zona "X" si David se plangea ca nu mai gaseste masina, ca vrea acasa, ca-i obosit. Duminica am mers la un fost coleg de munca de-al sotului.. Au casa la cativa km de iasi, un cadru mirific. Am facut gratar, mancat cirese din copac, capsuni din gradina. Am ajuns pe seara acasa. Si pe la 20 am mai iesit o tura in parc cu finii si copii lor. Un we plin!

Mergi la inceput

La multi ani Mada! (scuze de intarzaiere) Creste fata!
Ema sanatate tatalui! E greu in momentele astea.. STiu ca si noi am avut necazuri de astea...
Picky nu mai fi suparata ca nu schimbam noi lumea, forumul etc... Eu una m-am uitat la TV toata dimineata de 1 iunie si ma asteptam sa vad o emisiune cu copii pentru copii, NIMIC!!! Numai "maimute" in chiloti de 30ani cu tricouri pt copii cantand diverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Bag ceva in gura si ma apuc de treaba, curatenie, acum cat dorm fetele asa ca de scris la fiecare voi scrie cand voi avea mai mult timp..acum am intrat doar sa va salut.

O zi placuta in continuare si sa va bucurati de vreme frumoasa ca la noi is 10 grade si ploaie....

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Buna!
Matei a facut varsat de vant. De la cresa a luat. Pe de o parte e bine ca sunt inca acasa, si nu am inceput munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Hello,

Mada...... La multi ani!!! Ma Bucur ca si-a revenit pitica
Picky..... Poate Mai mergeti la nu control cu Anna, aici in tara cand veniti
Alina.... Bia a avut la 1an varsat de vant, singurul lucru nasol a fost statul in casa, dar la tine nu situ cum o sa faci ca sa nu ia si ceilalti
Ema..... Multa sanatate tatalui tau.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Buna fetele,
situatia e spre bine, cred eu....oricum mai bine decat duminica. S-a trezit, misca, ingana cate ceva, respira singus si inghite. Nu stim daca recunoaste persoane, de auzit aude.
Inca e la terapie intensiva, are contuzii la creier. Nu s-au dat inca pronosticuri, om vedea.
Va multumesc de sustinere si urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ema, sanatate multa tatalui tau, sa se recupereze rapid! Doamne ajuta!

Pup

Mergi la inceput