Piersicute de iulie august (33)
Raspunsuri - Pagina 18
muraturica spune:
Buna dimineata.
Va las cafea fierbinte si plec la birou.
Eu sunt matinala rau saptamana asta pt ca trebuie sa vb cu sotul care e pe alt fus orar.
Fleur, mersi, asa o sa fac. Glicemie pe nemancate am facut acu vreo 2 sapt. Era la limita de jos, probabil de aia sunt aasa ahtiata dupa dulciuri.
O zi buna va doresc la toate.
25+
adarev spune:
Buna dimineata, fetele. Multam de cafea , ca oricum sunt zombie. Dupa botez am venit acasa si cred ca am dormit decat vreoa doua , trei ore . Acum sunt la birou. Am vazut si eu ca Biribu si-a scos albumul. O fi suparata? Mi-ar parea rau sa nu mai intre . Va pup pe toate si un mare Zen.
Ada
ARUBA spune:
Muraturica, stai linistita ca daca era cazul iti recomanda doctorul tau testul de toleranta la glucoza. Dar daca tu zici ca pe nemancate ai glicemia la limita minima, clar ca nu esti in target. Asa sunt si eu de altfel, si mi-a zis doctorita ca n-are sens sa imi dea sa beau 70 de glucoza daca eu am glicemia sub 100 in mod constant. Si mai e un indicator de risc, hemoglobina glicozilata, daca si asta e la limita de jos, nu-ti face nicio pb, e inutil sa faci testul, mai rau te chinuie.
28+
balanta_tm spune:
muraturica, si eu as zice sa stai linistita cu ttg-ul. si eu am glicemia buna (spre limita inferioara chiar, desi mananc dulciuri) si n-am de gand sa ma supun la chinul de a bea glucoza si de a sta cu orele pe la laboratoare, doar asa, ca sa bifez si testul asta.
lasa lumea sa zica ce-o vrea de burta ta.
mai pune-le si la fund, nu mai trece totul prin suflet .
maria0408 spune:
Multumim de cafea.
Ada cum a fost la petrecere?
Carmen eu am un termometru digital cu gat flexibil de la Omron. Fetei ii iau temperatura de 2/3 ori consecutiv, cand am o suspiciune si nu am vazut erori. La spitalul de copii, cand am ajuns la urgente cu ea fiind foarte racita am vazut ca tot termemetre digitale foloseau. Pt. baita am avut initial un termemetru de apa, gen jucarie de la Bertoni, apoi cadita de baie avea incorporat termemetru, iar dupa ac. am luat un covoras antiderapant cu senzor de caldura.
Pediatra noua ne-a interzis folosirea termemetrului pt. a-l stimula pe bebe cand este constipat.
Muraturica au dreptate fetele, de ce iti faci probleme daca glicemia e la limita inferiora?
Fetelor voua ce analize v-au recomandat in trim. II ? Mie mi-a dat deocamdata sa repet doar listeria.
ARUBA spune:
Maria, eu am repetat in trim 2 lysteria, toxoplasma, analizele uzuale ( glicemie, fier, calciu, hemboglobina) precum si secretia vaginala si culturile de col.
Fetelor eu azi m-am trezit cu fata cam umflata, cu pungi sub ochi si cu pete rozalii pe obraji. Arat ca Shrek Sa fie oare asa zisa "masca de sarcina"? Dar din ce am citit petele trebuiau sa fie maronii, ori la mine nu sunt chiar asa pigmentate. M-am plimbat ieri in parc si cred ca e in urma expunerii la soare, doar ca e numai in obraji, nu si pe restul fetei.
28+
Carmen_80 spune:
Mie personal mi s-ar parea tare chinuitor pt un bebe sa i se ia temperatura rectal, de-aia intreb. Ideea e ca setul de la avent are un termometru suzeta, care mi se pare ok pt primele luni ( nu stiu cat de bine masoara...), unul cu cap flexibil si o suzeta normala. De-aia intreb, de ex daca la o luna face febra, cum vedem ? Cum se masoara cu cel cu gat flexibil? Sta bebe cu el la axila sau in gurita? Eu am un termometru digital cu cap fix tot de la omron. Cele cu mercur au fost interzise si nu se mai gasesc.
31 sapt + Patrick Andrei
ARUBA spune:
Am uitat sa va zic, am stat ieri in parc si am observat carucioare si am vazut 2 modele cu totul noi pt mine dar care mi-au placut la nebunie. Unul era Quinny si din ce am cautat pe net cred ca era asta
http://www.copilasul.ro/carucior-quinny-buzz-p-6296.html doar ca avea landoul atasat pe el, bebe fiind ft mic
si al doilea era asta
http://www.coletto.com.ro/produs2919/COLETTO---CARUCIOR-ROTATIV-MATTEO-SISTEM-COMPLET-3-IN-1-SILVER.htm
despre care am citit ca are o functie unica, respectiv partile de sus sunt rotative, atat landoul, cat si scaunul sport si cel auto, ceea ce e ft convenabil, ca poti schimba directia fara sa mai ridici scaunul de pe sasiu, de exemplu daca se schimba brusc directia vantului sau ceva de genul
28+
Porumbita spune:
la baiat am folosit termomemtru chico; am folosit rectal pana pe la un an si ceva
chiar dc vi se pare aiurea e cea mai sigur metoda
nu am folosit nicioadata pt a "stimula" kk
apoi am mai luat unul de tampla pt a nu il scula noaptea din somn dc tr sa ii iau tem...
ambele sunt electrice..
o fi bun ala cu mercur insa dureaza o vesnicie pana se ia temp
ramonavlas spune:
Aruba, in perioada aceasta exista riscul depigmentarii, obligatoriu trebuie folosita o crema cu factor mare de protectie macar pt fatza.
Eu, in prima sarcina, am facut o dunga la musteata maronie, de zici ca eram femeia cu musteata.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
27+