Piersicute de iulie august (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Am actualizat si semnatura. De fapt, doar maine incep 25 de sapt, dar sigur o sa uit iar de actualizare o vreme.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Muraturica,la mine e invers,se mira lumea ca unde am doi bebelusi in burtica ca e cam micuta pt doi.....stai linistita,fiecare cu constructia ei,eu nu cred ca trebuie sa te alarmezi.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Miruna, la tine este si un pic mai greu cu gemeni , eu car unul tu cari doi , te inteleg perfect , stai linistita ca de regula am si eu zile in care abia ma misc , dar cand este vb de petreceri si plimbari imi revin imediat
Muraturica o sa faci fata cu brio evenimentelor , bagi un no-spa si este totul ok , la distractie , ca dupa eu stiu cat o sa mai fim de deplasabile la petreceri ( o perioada scurta )
Cand am ajuns la restaurant , o prietena care a stat la masa cu noi ma intreba la ce ora ne-am programat sa plecam , ca nu o sa rezist toata noaptea , ei uite ca ea nu a stiut a lui Andrei chiar ii place la distractie , naaaa

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura, am vz poza de la nunta, frumoasa rochita! Bravo ca ai rezistat atat, eu una nu am putut saptamana trecuta. Am pus si eu poze, mi-a trimis mireasa.

Eu am facut supa de rosii si paste cu verdeata (leurda si spanac) si smantana, cu parmezan deasupra. Iar acum ma delectez cu nelipsita inghetata si capsuni langa :)

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Muraturica nu mai baga in seama gura lumii, fiecare persoana cu constructia lui. Si eu am acum burtica mai mare decat la fetita si am pus mai putine kg., dar nu imi fac probleme.
Tamys de ce insista dr.tau cu vaccinul, mie nu mi le-au recomandat in niciuna din sarcini.
Miruna cred ca la varsta ta de sarcina la dublu, e normal sa obosesti repede. Mie imi pari activa, dar sa vezi cand vei alerga dupa doi daca o sa te mai plangi de prea mult stat.
Laura m-a bucur ca Andrei este fan distractie, inseamna ca o sa fie un copil tare vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Mi-aati facut pofta cu inghetata de care tot pomeniti de cateva zile, asa ca acum stau in fata cu o portie mare de inghetata cu lamaie.
Nu prea am chef de gatit, poate spre seara ma inspira ceva din meniurile voastre. Pana atunci cred ca ma retrag pt..o ora de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Eu devin tot mai mare si toata lumea imi zice ca am burtica mare pt douzeci si ceva de sapt. Azi m-a intrebat cineva daca am gemeni. . Nu ma deranjaza ca e burtica mare, dar toti ma fac sa cred ca poate e ceva in nergeula. Nu imi trebuie mult sa intru la idei paranoice. Of....

pai de asta ma vaitam si eu sapt asta aici la odisee
ca la 27 de sapt (maine fac 28) am diametrul la burta de la 37-38 de sapt de la sarcina trecuta si e absolut enervant ca pers care nici macar nu ma cunosc ma intreba cat mai am , eu le zic 3 luni(ca na, mai e pana pe 30 iulie) si ele fac ochi mari si imi zic vai... dar la cat e burta credeam ca nasteti intr o sapt doua/sau a, aveti gemeni?
sau raspuns primit ieri de la vanzatoare... a, pai e copilul f mare, sa nu aveti diabet gestational ca asa a avut nu stiu ce cunostinta de a ei...

mai nou nu mai pun la suflet, le zic scurt ca suntem perfect sanatosi si eu si bb din burtica si in limite .. cred ca in ultima sapt am repetat de atatea ori chestia asta ca a retinut o si fimiu (3 ani si 3 luni_ si vanzatoarei de ieri i-a raspuns el:
si mami si fratele meu sunt bine si in lime (nu prea stie el ce inseamna limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Maria,stiu ca voi face sport cu ei....imi va iesi prin piele statul si linistea din astea 9 luni......mi-am luat sot tanar,sa fie el mai sprinten,sa tina pasul cu ei:D............ Porumbita,te inteleg ca uneori devine agasant sa tot auzi pareri ca cutarica era asa,a facut asa,etc...fiecare femeie cu sarcina ei....nu zic ca multe ne vor binele,poate nu o fac cu rautate,dar cum noi suntem mai sensibiloase acum,e normal sa ne deranjeze....mai ales ca de multe ori ne raman si intiparite si fara sa ne dam seama ne afecteaza,dandu-de idei si idei.Dar avem incredere in Doamne Doamne ca are grija sa aducem pe lume prunci sanatosi si voinici.

28+

Mergi la inceput

[/quote]

a, pai e copilul f mare, sa nu aveti diabet gestational ca asa a avut nu stiu ce cunostinta de a ei...

[/quote]

asta ma enerveaza pe mine rau, ca ma baga la idei, vorba mirunei
eu pana acum sunt relativ multumita de cum arat, dar cand aud ca sunt prea mare ma gandesc la diabet....
nu stiu mai nimic despre diabetul gestational si nici nu vreau sa ma apuc sa citesc ca sigur ma panichez
cand vine sotul acasa si pun poze va rog si pe voi sa va dati cu parerea de burtica

25+

Mergi la inceput

apare ciudat mesajul anterior, dar nu reusesc sa il repar....

25+

Mergi la inceput