Cum fac telemea?
Raspunsuri - Pagina 2
dulcetica spune:
Daca stiam ca-i asa polemica....
Ca sa va distrati cred a am vreo 2 kg cas.Eu maninc maxim 0,5kg pe saptamina si e pacat sa se usuce prin frigider.Casul e aduis de la munte,undeva intre Comanesti si Miercurea ciuc si e foarte uscat.La noi se face casul mai plin de zer.
Mie imi place ala scirtiietor.Mi-e pofta ind scriu ,dar azi maninc legume si fructe si mi-e o foame!
Va tin la curent cu rezultatul.Oricum n-am unde realiza temp de 8 grade ,decit in frigider ,ca la prinz erau 35 grade C.
miriama spune:
iti bati capul cu 2 kg? io mi-nchipuiam ca ai vreo 20 de esti sa alarmata; taie-l in bucati cat mananci o saptamana si baga-l la congelator si scapi de problema...
szivarvany spune:
Eu am intrebat in piata, au zis ca din cash nu scoti telemea :-)
Ce ati zis voi cu bucatile framantate cu sare in borcan noi o numeam burduf :D
Eniuei, ce bun e cashul ala sec si cu gauri, yummmy !
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miriama iti bati capul cu 2 kg? io mi-nchipuiam ca ai vreo 20 de esti sa alarmata; taie-l in bucati cat mananci o saptamana si baga-l la congelator si scapi de problema... |
20 kg imi ajung 2 ani. Eu sint singura are sint obsedata cu brinzeturile .
miriama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
20 kg imi ajung 2 ani. Eu sint singura are sint obsedata cu brinzeturile . dulcetica |
mama mia! cand ma gandesc ca noi caram cate 20 kile la 6000 de km si o mancam cu economie sa ne ajunga cam 8 luni....