Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

Mda.. Scrisesem si mi s-a sters asa ca, o iau de la capat.

Tocmai m-am intors de la eco si... Voi fi mamica de 2 fete cucuiete! :) Natalie va avea o surioara...
Initial, dr mi-a spus ca e doar o parere si ca se poate schimba pe parcurs. Insa, tot sucindu-ma pe toate partile pt ca nu reusea sa vada vezica bebelusei, a spus raspicat "Da, sigur e fetita!". Nu am intrebat de ce a devenit brusc asa sigura, insa am gasit eu explicatia. Tot cautand vezica urinara, sigur a vazut si altceva specific femeiesc .
Asa ca , eu nu mai am dubii ;) si chiar de ar fi sa schimbe, am fi la fel de bucurosi. Dar tind sa cred ca va ramane fetita.
Totul este ok, masuratorile sunt bune, riscul de trisomie mic. Am facut si recoltare pt bitest (eu credeam ca trebuie pe nemancate) si maine sunt gata rezultatele.
Bebelusa ne-a delectat cu miscarile ei, a bagat mana in gurita, s-a tot sucit pe acolo si ne-a emotionat pana la lacrimi. Tati este f fericit ca e fetita. Asa si-a dorit.

Va doresc sanatate multa si vesti cat mai bune!

Felicitari! Si eu tot fetita mi-as dori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui almy

Bravo Geani, felicitari! Sa fie bine si in continuare!!!

Deja cred ca esti prima burtica la care i s-a spus sexul! Incepem sa adaugam carucioare colorate la semnaturi, yeeyyy!!!

Cum mai esti cu greturile? Eu la fel...

Alma 13+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Multumesc, Alma! Da, cred ca sunt prima care anunta :)

Cu greturile... Nu am mai vomitat de aproape 2 saptamani, dar greata tot imi este. Ma gandeam ca atunci cand scap, o sa fie brusc, dar uite ca nu e asa. Oricum, zic merci ca nu mai e cum a fost intre saptamanile 6-10. Acum pot sa mananc. Sper sa treaca si la tine cat mai curand, ca ar cam fi cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Geani, felicitari pentru floricica
Si eu intelesesem ca sunt gemeni
Uof, noi mai avem o saptamana pana la DT

Onutz 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Geani ce frumos!Sa iti traiasca sanatoase ambele fetite
Cand citeam mesajul ma gandeam ca ai gemeni,apoi m-am dezmeticit
Ce vrei,atentie de graviduta
Kriss79 ai fost la eco? Sunteti bine?
Abia astept si eu sa trec de DT,mai am cel putin 1luna pana atunci.

Exprimarea mea te-a indus in eroare :)
Multumesc pt urari!

Mergi la inceput

Multumesc Ary, multumesc Onutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Felicitari Geani
Dar cine stie cum o mai fi peste o luna. Finutul meu a fost "fetita" la 3 si 4 luni, apoi de la 5 baietel :)

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

geani, felicitari pentru veste.. hmm incet, incet aflam toate...
am primit si eu adeverinta de la medicul de fam.. ma luase asistenta ca trebuie sa vada si prot muncii .. si sa fac dosar.. si nu stiu ce mai vroia sa spuna ca m-a baga in ceata i-am spus ca nu vreau schimbarea locului de munca sau alte chestii legate de toxicitate .. ci doar reducerea programului cu 2 ore .. a recunoscut ca nu stie despre OD respectiva...
voi vedea ce spun patronii

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Buna, gravidutelor!
Ieri am fost si noi la eco Si noi vom avea tot fetita. Era normal, doar trebuia sa o cheme Maria si sa poarte rochite.
Geani80 si eu tot dupa eco am recoltat sange pentru bitest. Si fetita noastra a fost tare vesela, s-a jucat cu manutele, le-a dus in gura, nu a stat deloc. Abia a reusit sa o masoare. S-a facut mare: 7,8 cm si 78g. Emotionant!
Bubulina42, multumim ca te gandesti la noi si ma bucur ca tu ai scapat. Alma si eu ma simt la fel de rau. Mai putin greturi, dar cu voma... Si eu sper sa se mai schimbe ceva.
Aryana, bine ai venit!
Va doresc tuturor sa fiti sanatoase si sa ne aduceti vesti bune!

Silvia 12+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Am uitat sa schimb saptamana. Avem dela 13 saptamani si 4 yile (zice dna dr.)

Silvia 13+ mami de Petri 6 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Felicitari Geani
Dar cine stie cum o mai fi peste o luna. Finutul meu a fost "fetita" la 3 si 4 luni, apoi de la 5 baietel :)

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg

13+

Daaa, mai stiu eu pe cineva care a anuntat cu surle si trambite pe la 3-4 luni ca e fetita (au baiat si isi doreau f mult fetita) si pe la 20 de sapt au trebuit sa modifice anuntul... Au fost tare dezamagiti. Eu va spun sincer, chiar daca se schimba, ma voi bucura la fel mult. Sotul poate sa se supere putin :))

Mergi la inceput