Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Bun gasit, fete dragi!
Va citesc de cateva saptamani cu emotie, dar abia acum, dupa ce am vazut inimioara si bb saltaret mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa va scriu.
Sper sa ma primiti si pe mine in club si sa ajungem cu toate cu bine sa ne tinem puiutii in brate!
Pentru listuta, UM 12 martie, DPN 15 dec (suspectez o ovulatie mai "precoce") DN 27 august 1983. Sper sa nu fi uitat nimic, dar in caz de nevoie completez! A! Numele meu este Iulia, iar Sara e nascuta pe 30 nov 2008
pentru toata lumea

Iulia, mami de Sara Andreea si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Bine ai venit, Iulia! Incepe sa se mareasca si grupul bebeilor care se nasc in decembrie.

Nicoleta, ne-am mai intersectat cumva la topicul cu "manifestari astmatice"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iulia, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.Sa ajungem cu bine la ziua cea mare in care ne vom putea tine, mandre, bebelusii in brate si sa nu ne mai saturam de privit si pupacit:):)

Alexa, lasa grijile de-o parte si bucura-te de sarcina din toata inima, stai tu linistita, ca gagalici isi vede cumintel de treaba si creste, grijile tale nu sunt bune pentru el, da-i papa bun, apa, energie si bucurie! Si la mine o sa fie cam vreo luna juma distanta intre doua eco, ba nu, aproape 2,dar ma gandesc ca o sa il vad total schimbat cand mergem!! si sunt fericita!
Mi-am promis ca nici o clipa nu ma las sa ma gandesc la aiureli si imi place mult mai mult sa fiu pozitiva si sa ma gandesc ca el e super bine si chiar asa cred ca e si ca isi vede de drumusorul lui, fara griji..

Onutz, prezent, palma batuta, deci o punem de niste biberoane cand ne vedem, cu toatele, cu carucioare si nebuneli:)::)Cred ca o sa ne intalnim in parc, ha ha ha
Sa stii ca si eu la prima sarcina, intre 1 a.m si 4 a.m ma uitam pe pereti, la serviciu eram ter-mi-na-ta, iti dai seama! De data asta, nu numai ca dorm cum pun capul pe perna, dar nu mai visez nimicutza, eu care puteam face colectie de vise colorate!

11 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna fetelor! Bine ai venit Iulia, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si venit la termen! Eu abia astept sa treaca urmatoarele ore sa vina 8.30 sa merg la eco sa-l vad pe bb. O sa intru sa va zic ce am facut diseara sau maine cand ajung la munca. Sanatate tuturor!

Andreea 12+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

ary Nu cred. Nu am mai scris de mult pe forum.

Iulia Bine ai venit. Sarcina usoara si bb sanatos.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Bun gasit, fete dragi!
Va citesc de cateva saptamani cu emotie, dar abia acum, dupa ce am vazut inimioara si bb saltaret mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa va scriu.
Sper sa ma primiti si pe mine in club si sa ajungem cu toate cu bine sa ne tinem puiutii in brate!
Pentru listuta, UM 12 martie, DPN 15 dec (suspectez o ovulatie mai "precoce") DN 27 august 1983. Sper sa nu fi uitat nimic, dar in caz de nevoie completez! A! Numele meu este Iulia, iar Sara e nascuta pe 30 nov 2008
pentru toata lumea

Iulia te asteptam sa stii! Inca o data iti urez bebe sanatos si la termen!
Bubu neaparat tre sa ne vedem la anu',cu gaga ce frumos suna.Abia astept sa il vad pe al meu sau pe a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Fetelor aveti dreptate, va multumesc pentru sfaturi, trebuie sa fiu pozitiva si sa ma rog la D-zeu sa fie totul bine, chiar daca ar fii ceva rau nu as putea sa impiedic cu o ecografie.Iulia bine ai venit.

9+ sapt cu o minune de la D-zeu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor multumesc mult pentru primire!
Alexa, inteleg perfect ce simti. La Sara am fost foarte linistita in sarcina, dar dupa experientele de anul trecut sunt ca un arici. Asta e si motivul pt care am venit abia acum la odisee. Incearca insa sa te linistesti si DD va avea grija de puiul tau.
Pe mine ma ia la zor mediul meu de fiecare data cand ma aude cu balauri si imi spune ca doar ii fac rau lui bb. Asa ca zambeste
Dana

toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!!

Mai apar si eu din cand in cand, ca deh, eu mai am un strumf atomic care imi acapareaza toata atentia :).Va urmaresc mereu, dar mai greu cu scrisul.
Imi pare tare rau ca aud vesti mai putin bune, capul sus si mergeti mai departe, nu va lasati, eu una am pierdut o sarcina in ianuarie si nu m-am lasat batuta, cand a iesit testul pozitiv in martie am zis ca nu e adevarat :).
EU acum sunt in perioada in care fac teste de sange si peste o sapt o sa merg si eu la dublu test :).Mi-am vazut puisorul saptamana trecuta, aveam o strangere de inima fiindca am avut niste scurgeri mai nasoale..

Va pup cu drag si sa auzim numai de bine!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele mele....eu nu mai reusesc deloc sa scriu, dar sa stiti ca suntem bine. Bun venit noilor mamici fericite
Eu azi ma duc la morfofetala si abia astept sa vad daca este totul ok...analizele toate au iesit bune.In rest...nimic nou...munca si iar munca...abia astept vacanta de vara sa ma mai linistesc un pic....va pup dulce si va urez o zi frumoasa

13+

Mergi la inceput