Ce viitor ni se pregateste?

Ce viitor ni se pregateste? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Imi fac mea culpa dar auzind pe undeva despre "Odiseea politica" a Argentinei din ultimii 20 de ani si gasind similitudini uluitoare cu tara noastra am incercat sa gasesc sursa pe YouTube.
Nu sunt sigura ca am gasit sursa acestei informari spectaculos de interesanta!
Iata acesta:http://www.youtube.com/watch?v=CNqvyXJHbGM.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dar poate urmarind uimitoarele episoade atat de asemanatoare cu ce se intampla la noi(sper, nu stiu daca sunt episoadele pe care le-am vizionat si care m-au socat!) poate ne revine speranta ca se va putea schimba ceva in viitorul nostru.

P.S.Daca este alt documentar si il gasiti voi va rog sa-l postati.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Multumesc Deceneus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Viitorul?

daca vezi statuia din fata Muzeului de Istorie si faci o analogie mica ...taman asa si viitorul nostru-ei zic ca asta e trecutul deci ce mai poti astepta de la viitor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nici nu ma uit de teama ca ar fi imaginile cu nationalizarea afacerilor Repsolului , numai ideea ca s-ar putea ajunge la nationalizare in UE in 2012 ma ia cu tremurat.
Daca nu poti dormi vezi ca si Bolivia o alta mare democratie s-a apucat de nationalizat.
Dupa care da un search pe google dupa venezula, chavez pedevesa si vezi ce s-a ales de o trecuta faimoasa nationalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Nu unul bun, un viitor in care va trona un sistem fascist, comunist, bolsevic (oricare din astea trei), orice numai democratie, respectarea drepturilor individuale, libertate nu va fi.
De pilda in Argentina daca ai bani in banca si vrei sa-ti scoti toti bani din cont , nu poti, nu ai voie, daca insisti pe ideea asta te asteapta 15 ani de puscarie, din cauza ca esti suspect de terorism.
Esti considerat terorist pentru banii tai,munca ta.

Nu vad decat o solutie, sa iasa toata suflarea pamantului in strada, sa avem armata si politia de partea noastra si doar asa ii vom da afara din sistem pe globalisti, bankeri si cei care sunt pusi pe hotie.
Altfel nu vad nici o solutie, iar viitorul va fi unul sumbru si greu de trait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Nici nu ma uit de teama ca ar fi imaginile cu nationalizarea afacerilor Repsolului , numai ideea ca s-ar putea ajunge la nationalizare in UE in 2012 ma ia cu tremurat.
Daca nu poti dormi vezi ca si Bolivia o alta mare democratie s-a apucat de nationalizat.
Dupa care da un search pe google dupa venezula, chavez pedevesa si vezi ce s-a ales de o trecuta faimoasa nationalizare.

Marina

Chiar te rog sa te uiti tocmai pentru ca ca se vorbeste despre "binefacerile" privatizarii capacitatilor de prelucrare, a resurselor si a cailor ferate, proces care in Romania este in plina desfasurare.
Dupa ce o sa vezi filmul nationalizarea nu o sa te mai sperie, pentru ca sunt lucruri mai grrave decat nationalizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati

Nu unul bun, un viitor in care va trona un sistem fascist, comunist, bolsevic (oricare din astea trei), orice numai democratie, respectarea drepturilor individuale, libertate nu va fi.

Poti exemplifica(concret) in ce consta nerespectarea drepturior individuale si lipsa libertatii in prezent in Romania?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Subiectul se refera despre viitor, nu la momentul prezent, iar prezentul asta nu arata bine deloc pentru multi din Europa.
Un drept individual pe care sper in viitor sa nu se incalce, e acela de a avea dreptul sa cultiv ce vreau in gradina mea spre consum personal, fara sa mi se interzica sa folosesc seminte de care vreau eu si sa nu mi se impuna seminte modificate genetic (GMO).
O carte interesanta de citit si de luat in seama e Behind the Green Mask U.N Agenda 21 scrisa de Rosa Koire.
Merita citita si vazut daca in Romania se incearca implementarea surprizelor din cartea respectiva.
Ceea ce ce protejezi in prezent se va manifesta in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati

Un drept individual pe care sper in viitor sa nu se incalce, e acela de a avea dreptul sa cultiv ce vreau in gradina mea spre consum personal, fara sa mi se interzica sa folosesc seminte de care vreau eu si sa nu mi se impuna seminte modificate genetic (GMO).

Cum ar fi de exemplu - canabis?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput