Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aadina daca nu ar exista speranta nu am fi niciuna pe aici.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, fa asa cum simti. mergi pe instinctele tale. doar tu poti decide ce e mai bine pt tine in situatia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sunshine arata mult mai bine semnatura ta asa. Mi-am schimbat si eu poza de profil, ca sunt cam visatoarezilele astea.
aadina sunt sigura ca toate-ti intelegem speranta...eu, in urma cu 7 luni, inghiteam duphaston si le spuneam adrianei si samirei ca am simtit c-am fost gravida...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

:-)))) esti criminala!!!!
Si apropos de PK, io i-as scrie chiar sa fiu in locul lui Sami!

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

Ari, observat, sar'na..(io cred ca ar trebui sa zic inaintea ta, doar sa am ce)..nu-i bai, ca asa am sanse sa ajung in contzed impreuna cu Sami..

ooofff, sincer, pe mine ma streseaza deja, faza asta cu implantarea..acum, inteleg, in caz de adeno, ok..desi si acolo mai sunt exceptii (vezi Ioana)..dar, n-are acum toata lumea adeno, nu?..eu, n-am avut ever dureri la cm, nici macar discomfort, nope pt cheaguri, never chisturi, nu hemoragii, ok histero, ok biopsia de endo..pai, si-atunci ce draq am??
stiti ce ma gandeam aseara? ca de ajung la stormy, la norocul meu proverbial, voi fi prima care nu reuseste (sau, mai exista cineva care nu s-a gravidit la dansul?) si-i stric naibii omului palmaresul..sunt ca piaza rea, gen: stiti un dr bun, cu reusite pe banda? merg io, merg io, ca i se termina sigur seria de succese..ma gandeam chiar ca, as reusi sa le stric sirul de reusite si la fetele de la donate, daca ma inscriu la ele..cum i-a zis medicul ala lui smaick? I'll promise you, you'll get pregnant..moah, io as pune pariu cu el, zau, pe-un..fiv adek, daca pierde, face inca-un fiv mocca..
ooooffff, nu ma bagati in seama, gandeam cu voce tare..

sami, il pui pe Albu sa confirme adeno la eco? (oricum, am observat ca i-e la indemana diagnosticul, nush cum de nu ti-a zis nimica pana acum)..
ah, inca ceva, ce tot vroiam sa-ti spun..eu i-as fi scris si lui PK, si-i spuneam simplu ca during a regular check-up, my OBGYN, came up with the diagnosis of uterine adenomyosis, therefore considering, that under the given circumstances, implantation could never occure..doar asa, sa vad ce zice..

to be continued..

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ana, imi pare rau pentru canaritza ta!

Sami, mi se pare ca ai luat o decizie foarte buna cu steriletul la Albishor si mai ales ca iti mentii echilibrul. Asta e cel mai important!

fetelor, mai am un pic de citit si va ajung din urma. Deocamdata sunt la inmormantarea canarului Anei

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput