Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

asa e, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Adina sustin si eu ceea ce zic fetele legat sa iti cauti alt dr, sa vezi alta parere. Adriana cred ca are dreptate, ceva nu e in regula cu beta care ba creste ba se opreste.
Uite eu cum am fost : primul beta 8,2, la 48h 24,3, la 4 zile 45,7, si la inca 4 zile 82,8...eu am oprit tratam de sustinere de la al treilea beta si abia la vreo doua sapt am eliminat continutul de conceptie.La beta de 45,7 abia a vazut ceva in uter, era incert, apoi s-a decis la beta de 82 ca da e ceva in uter dar dupa s-a si eliminat.
Cauta-ti un alt dr mai competent !!!!

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

[teal]Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 5 1/2 sapt (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011), a 3-a sarcina obtinuta IA oprita din evolutie la 4 1/2 sapt[teal]

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

[teal]Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi[teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Adina, permite-mi sa spun ca situatia nu e deloc ceea ce mi-as dori pt tine.
Nu vreau absolut deloc sa te ranesc insa evolutia nu e una favorabila.
Pot sa spun din ce am trecut eu la sarcina obtinuta prin fiv, insa oprita in evolutie.
Am avut pete si sangerari de la prima beta.
Beta a crescut in ritm ok, cu exceptia ultimelor 2 sau 3 valori , nu mai tin minte clar, insa ajunsesem aproape de 4.000 iar la eco embrionul nu crestea.
Ultimele 2-3 rezultate nu s-au dublat dar cresteau;mi s-a explicat ca valoarea beta este data si de formarea placentei si nu de evolutia embrionului.
Valorile obtinute la beta nu au un ritm ok si ceea ce da de gandit cel mai mult este ca la eco nu e ok embrionul.
Pt a fi sigura mergi si la alt medic cat mai repede, pt ca nu e ok sa iei tratament si sa te bombardezi cu hormoni daca embrionul nu evolueaza.
Cu cat stai mai mult in situatia asta cu atat va fi mai dificil pt tine, psihic si fizic.
La mine nu a fost nevoie de chiuretaj insa eliminarea sarcinii a fost destul de dureroasa si .................o data oprit tratamentul dupa 4 zile a inceput (luam atunci doza maxima de utrog, duphaston, inj cu progesteron).
Stiu, este foarte greu, e inimaginabil si greu de descris in cuvinte prin ce trecem (am citit postarile de zilele trecute, in ce situatii suntem in fata colegilor, familiei, persoanelor care tin cu tot dinadinsul sa ne aminteasca ca noi nu suntem mame) insa TREBUIE sa ne ridicam de fiecare data si sa mergem mai departe.
Va trimit un gand bun pt fiecare si sa stiti ca ma gandesc la voi in fiecare zi.

Mergi la inceput

FETELOR! off topic .... nu stiu cum dar m-i s- abusit semnatura, si nu stiu sa o repar. Nu mai apare nici linia despartitoare de dedesubt de mesajul scris, iar culorile nu mai sunt cele care am le-am pus.
MULTUMESC!!!

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

[teal]Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 5 1/2 sapt (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011), a 3-a sarcina obtinuta IA oprita din evolutie la 4 1/2 sapt[teal]

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

[teal]Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi[teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sunshine aici n-ai cum sa fi off topic. Sterge ce ai scris acum la semnatura si scrie din nou....sau, poate e un semn sa stergi tot ce e acolo, sa faci curatenia de primavara

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor sa stiti ca eu sunt foarte realista, dar nu pot spune ca adancul sufletului meu nu am nici o urma de speranta

Mergi la inceput

ARI asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Adina e normal ce simti.
Fa tot ceea ce simti ca trebuie sa faci.
Mergi si alt medic sau medici, cere, investigheaza, fa totul sa te asiguri ca faci tot ce poti.
Sangerarile astea, daca nu exista hematom, daca nu exista placenta pozitionata nu stiu cum, nu sunt de bun augur.
Si cea mai importanta informatie in cazul tau, este ca embrionul nu creste, nu se semnaleaza acest lucru de la eco la eco.
Organismul tau primeste acum tratament si actioneaza in consecinta.
Imi pare tare rau.............

Mergi la inceput

Adina e normal ceea ce simti , TOATE ne agatam de orice semn micut doar doar va fi bine.
Inca o data ma repet, cere parerea si altor medici si sa fie ecograf bun dar si dr sa stie sa o foloseasca.

Mergi la inceput