Clubul "babelor" FIV-oase 32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daniela, La multi ani! si sa fii norocoasa anul asta cat pentru toti anii cu tristeti de dinainte!

Fetelor, din pacate, canarita mea a murit azi-noapte . In dupa-masa asta mergem in afara orasului la o manastire cu padure si o ingropam in padurice. Sunt asa de trista si suparata...

Miky , se mai umfla un pic parca piciorul, nu stiu ce are. Umflatura de la ochi a cedat parca un pic azi. Am fost si la ORL, mai trebuie sa merg la oftalmolog.

Mda, la discutiile generale in care fiecare se baga si spune ce crede despre cresterea si educarea copiilor, mie mi s-a mai intamplat ca un tip caruia nu ii plac ideile mele sa imi spuna de mai multe ori sa tac pentru ca eu nu am copii. Asa ca eu ii spun sa taca cand vorbeste balarii politice pentru ca nu e politician . Hm, nu-l sufar pe ala!

Lara, pe mine ma intereseaza anyway, dar sper din suflet ca va fi un happy-end, sper din tot sufletul si pentru tine si pentru Ari si pentru Smaick.

Sami, eu a zice montata si cu pampon ca sa o vada finutul in toata splendoarea ei si sa sara in sus de bucurie, plus ca le usurezi munca parintilor.

Qiao, sa ai un week-end vesel si frumos cu nepotelul in casa!

Ady, la ce fruct minunat e goji, eu as manca si mai mult chiar.

Elenush, ce mai faci, draga? Stai ca o veve babuta si rontai alunele de una singura, pe la noi nu mai dai?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira multumesc de sfat, iau si eu incepand de azi 25 mg pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,imi pare rau pentru canarita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ana alte cuvinte nu am
samira asa, da-mi sfaturi. e bine, te antrenezi
Bine, acum si eu, fix aici m-am gasit sa intreb de hrana pt bebelusi
elenus chiar asa, tu mai hibernezi inca ? uite, pana si eu am scos capul din barlog.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana imi pare rau pt canarita ta stiu ce inseamna sa iubesti o pasare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ana imi pare tare rau de canarita ta.

Astept cu nerabdare happy-end-urile

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara relax, be positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana imi pare rau!
daniela LA MULTI ANI!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao biscuitii aia ii gasesti aproape de munca ta, la Vel Pitarul din statia ratb de la Cismigiu, vis-a-vis de Mc.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Smirutzo mi-am mai aruncat cate un ochi sa vaz care, cum, ce-ati mai facut.
In scorbura e racoare si n-am mai iesit prea des, ca au venit caldurile.

Mergi la inceput