am fost cu strumf in Carol.
increzatoare in informatiile cum ca autoritatile au facut un tratament impotriva capuselor si iarba e safe,totul e safe, m-am dus sa ma joc cu strumf si sa adunam conuri .
la un moment dat ceva imi urca pe picior.
prin intrusul al jumatatea gambei:o capusa!
am crezut ca mor!
cum nu eram singura,si cei din jurul meu au confirmat ca aratarea aia rotunda,neagra, de cca 3- 4mm e capusa.
am iesit instant din iarba.
deci, fiti atenti! in parcul Carol sunt capuse in iarba!
Eu auzisem ca dopar in sectorul 2 au facut asta in parcuri. Oricum, la cati maidanezi sunt, rezultatul e nul.
Am tuns ieri iarba, cainele e dat cu Frontline si iarba o dau azi cu Sanitox.
Off-topic: liliecii cu ce se combat ? Am gasit azi unul pe plasa de la baie...
| Citat: |
| citat din mesajul lui ch_dana Eu auzisem ca dopar in sectorul 2 au facut asta in parcuri. Oricum, la cati maidanezi sunt, rezultatul e nul. Am tuns ieri iarba, cainele e dat cu Frontline si iarba o dau azi cu Sanitox. Off-topic: liliecii cu ce se combat ? Am gasit azi unul pe plasa de la baie... ![]() Dana & Amelia (21.06.2011) |
Si pe mine ma sperie de mor cu falfaitul ala bezmetic, plus mutricica lor nu e chiar in standardele noastre..."a face that only (their) mother could love", cum s-ar zice :D Dar fac eforturi sa-mi reamintesc ca sunt de fapt de ajutor hahaha
Fara suparare...sunt deschise cateva subiecte "dedicate" celebrelor capuse. Inca unul...e prea mult.
Alegeti si continuati va rog unul din celelalte.
Rufus, Tora si iadele