Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 13
Victoria_mami spune:
Esme mie Caillou mi se pare imposibil de facut!!! (Desenat), asa ca m-am gandit sa fac un tort rotund, deasupra cu M&Ms si imprejurat (de jur imprejur, ai inteles) cu KitKat si legat cu o panglica si un Caillou de plastic asezat pe undeva... ca altfel, zau ca nu stiu cum. Of, mai usor mi-a fost cu tortu' broaste pe care l-a vrut la 2 ani... decat cu cheliutza' (Caillou)
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Esme, uitasem: cupcakes... sincer, mie nu-mi plac! Si nici Victoriei; a luat de cateva ori cateva guri si de fiecare data a zis ca nu-i plac. Asa ca nu fac. Oricum, 100, cum ai facut tu... nici gand, taica! Si, oricum, eu cu super-duper-bucatarese ca tine, nu ma pun.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
PRAG spune:
La Multi Ani, copii frumosi si dragi! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii in fiecare minut!
Lumi, confirm si eu ca e usor de facut tortul papusa. Eu l-am facut anul trecut, la 3 ani. Uite-l! (vezi si urmatoarele poze...). Eu am avut multi invitati si ca sa-mi ajunga la toti, am pus papusa cu rochita pe un alt tort, dreptunghiular. Papusa am pus-o direct imbracata, i-am invelit picioarele in folie de aluminiu, cind am scos-o am dat jos folia si gata... Sigur, se putea mai bine, n-a fost opera de arta, dar surpriza de pe fatuca ei cind l-a vazut, ochii aia mirati.... nu o sa uit niciodata! Anul asta nu prea cred ca o sa mai am timp de asa ceva...
Pup pe toata lumea!
Gabriela
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victoria_mami Esme, uitasem: cupcakes... sincer, mie nu-mi plac! Si nici Victoriei; a luat de cateva ori cateva guri si de fiecare data a zis ca nu-i plac. Asa ca nu fac. Oricum, 100, cum ai facut tu... nici gand, taica! Si, oricum, eu cu super-duper-bucatarese ca tine, nu ma pun. _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Pai nici mie nu mi-au placut in veci cele cumparate, dar altfel cupcakes ca orice alt fel de prajitura sunt foarte "maleabile". Eu nu folosesc cantitatea enorma de praf de copt care se foloseste in state, uneori chiar deloc chiar daca nu se umfla asa tare. La ziua fetei le-am umplut pe toate (adica le-am facut gauri inauntru si le-am umplut), unele cu crema cu ananas, altele cu inghetata, altele cu bavarois de capsuni si altele cu crema de branza cu scortisoara. Baza a fost la unele vanilie, la unele ciocolata si la unele aromata (scortisoara, anason stea, ghimbir), deci e grozav de greu sa nu gasesti ceva sa-ti placa. Acu vad ca e nebunie cu "cake pops" asa ca cred ca voi incerca de ziua fetei...sa vedem...
pup,
Esme
aldaesme spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami Esme mie Caillou mi se pare imposibil de facut!!! (Desenat), asa ca m-am gandit sa fac un tort rotund, deasupra cu M&Ms si imprejurat (de jur imprejur, ai inteles) cu KitKat si legat cu o panglica si un Caillou de plastic asezat pe undeva... ca altfel, zau ca nu stiu cum. Of, mai usor mi-a fost cu tortu' broaste pe care l-a vrut la 2 ani... decat cu cheliutza' (Caillou) _ Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia |
Eu as face unul patrat pe care as desena si apoi colora un Caillou, ca o poza intr-un cadru. De desenat poti sa il desenezi cu transfer sau direct cu mana dupa o poza. De colorat cu pensula si culori alimentare, vorbesc de desen pe pasta de zahar. Daca vrei sa il faci fix forma, printeaza un desen cu el, suficient de mare pentru un tort, decupeaza pe contur, pune-l pe blat si contureaza-ti blatul dupa desenul tau, decupeaza blatul (chestia asta cel mai bine s eface pe blmaturi inghetate). apoi umplii si acoperi si la final ii lucrezi fata, hainele, mainile. Sper ca s-a inteles :)
esme
Victoria_mami spune:
Esme, da, s-a inteles ce ai explicat. Multumesc. L-ai vazut pe Caillou? E super-simplu (tort rotund si ii fac numa' capul), dar mi-e teama ca dau gres si nici nu o sa semene cu el :(
In alta ordine de ide, te rog frumos, da-mi o reteta de crema tzapana! Anul trecut am facut o crema de tiramisu, dar a iesit cam lichida si nu am prea avut crema in tort, ca mi-ar fi iesit si strica fondantul iar (ca la 1 an). Deci, vreau o crema mai tare, sa pot pune mai multa, sa se simta la gust. Multumesc mult. Aaaaaaaa, si simpla! ca eu am mai zis ca-s total pe din-afara cu creme, torturi, etc.
_
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui PRAG La Multi Ani, copii frumosi si dragi! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii in fiecare minut! Lumi, confirm si eu ca e usor de facut tortul papusa. Eu l-am facut anul trecut, la 3 ani. Uite-l! (vezi si urmatoarele poze...). Eu am avut multi invitati si ca sa-mi ajunga la toti, am pus papusa cu rochita pe un alt tort, dreptunghiular. Papusa am pus-o direct imbracata, i-am invelit picioarele in folie de aluminiu, cind am scos-o am dat jos folia si gata... Sigur, se putea mai bine, n-a fost opera de arta, dar surpriza de pe fatuca ei cind l-a vazut, ochii aia mirati.... nu o sa uit niciodata! Anul asta nu prea cred ca o sa mai am timp de asa ceva... Pup pe toata lumea! Gabriela |
Hm, eu cred ca am ratat pozele anul trecut, ca nu mi-l amintesc. E tare frumos, si expresia printesei tale... e priceless!
Si eu tot asa am facut la un an: tortul Barbie catarat pe altul dreptunghiular. Anul trecut am facut 2, Barbie si Tink, asa ca a fost destul.
LUMI, cauta oe culinar.ro, la retete in imagini, stai asa... uite linkul:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13110/Tort-BARBIE-IN-CASTEL-pentru-nepotica-mea-Raluca/
reteta de Barbie pas-cu-pas, IN IMAGINI!
_
VICTORIA
Adriana_78 spune:
Prag, ce poze frumoase, intr-adevar Roxana e tare dulce, cand apare tortul
Fetelor, vad ca toate pledati pt. usurinta executarii tortului printesa -- eu nu ma incumet ... voi face acasa un tort simplu cu crema de caise si galzurat cu cioco, cel de la petrecere il comand
Esme, merci! am inteles cum e cu blatul acum.
Ce diferenta e intre briose, muffins si cupcakes?
Adriana
Lorich spune:
Buna!!!
M-a furat FB azi!
Adriana nu-ti faci un cont mic? unul super privat sa nu stie nimeni de el ?Ei???
Revenind, ca nu-s angajatu' lu Nenea Fb, cred ca muffin=briose si cupcakes au crema ceva deasupra, eventual cu interior cu tot. Esme e mama lor!