Mamici din Grecia (14)
Raspunsuri - Pagina 8
mamitza_alex spune:
buna fetelor,revin si eu dupa atata amar de vreme de la sf lui iunie suntem in grecia.am fost cateva zile in halkidichi,am avut niste prieteni care au venit in concediu la noi 2 sapt,ieri au plecat.asa ca am fost aglomerati,peste 2 sapt mergem in tara pt o nunta dar nu stam decat o sapt,eu as fi vrut sa raman cu fata in tara dar nu vrea sotul sa mai stea singur.aici e tare cald,bya e racita,are rosu in gat si tuseste.in rest nimik interesant.bb2 se lasa asteptat,bya a uitat cam toate cuvintele grecesti ori nu vrea sa le foloseasca,habar nu am.la gradi sotul nu a inscriso asa ca sa vedem ce facem in septe,daca o ia pe undeva.ioana drum bun si distractie placuta!!moro_k sarcina usoara incontinuare!!1mamica11 o vara placuta si voua!!1o seara placuta si racoroasa daca se poate
MoRo_K spune:
Mandrele pe unde umblati?Hai sa ne strangem iar...hai ca-i septembrie...gata cu vacanta!si intram si noi in curand pe ultima suta de metri...tre sa va am pe aici ca sustinere!
Va astept sa povestim ce-am facut peste vara :)
puuup
34
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MoRo_K Mandrele pe unde umblati?Hai sa ne strangem iar...hai ca-i septembrie...gata cu vacanta!si intram si noi in curand pe ultima suta de metri...tre sa va am pe aici ca sustinere! Va astept sa povestim ce-am facut peste vara :) puuup 34 |
Gind la gind......esti pregatita frumoaso pt cel mai mare rol din viata ta?
Ia, descrie ne camera baietelului. pup grecoaicele
:)
MoRo_K spune:
Daaa f pregatita ajunge morcovul la tine Carmaw :)))
Camera e in imaginea de profil unul dintre pereti si inca nu e terminata adica inca nu ne-a venit dulapul de haine pe care l-am facut enorm(sa incapa si ale noastre :D ) si deci camera e cam o harababura dar cam intr-o sapt sper sa reusim sa punem in ordine dezordinea :)
Tu ce mai zici?cum esti?pe unde esti?ti-am scris msgel dar cred ca n-aveai net pe unde erai sau pe drumuri te-am prins :)puuup
35
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MoRo_K Daaa f pregatita ajunge morcovul la tine Carmaw :))) Camera e in imaginea de profil unul dintre pereti si inca nu e terminata adica inca nu ne-a venit dulapul de haine pe care l-am facut enorm(sa incapa si ale noastre :D ) si deci camera e cam o harababura dar cam intr-o sapt sper sa reusim sa punem in ordine dezordinea :) Tu ce mai zici?cum esti?pe unde esti?ti-am scris msgel dar cred ca n-aveai net pe unde erai sau pe drumuri te-am prins :)puuup 35 |
Buna draga mea...tu pe unde mai scrii(ca sa te citesc si sa ma pun la curent).....optezi pt peridurala sau faci cezariana?
Eu sunt in Creta....am zile cind am moral....am zile fara
Incerc totul si nu uit ce mi a spus Anouku...sa am mare grija de mine.
Problema e ca mi am luat o tableta Samsung galaxy si nimeni aici nu stie sa ma conecteze la net...e de tot risul:(
Deci sunt pe deskul omului care asa 4 zile pe sapt isi face situl si nu prea apuc sa ma bag.
Simbata am fost in port in marina...DD ce yahturi....superbe.....dar si ce baruri ,muzica superba(si tare),tineri frumosi foc...se distreaza lumea.Era lume multa in ciuda orei 2.30 dimineata....apoi revenim si constat ca in fata noastra ficele vecinului bogatan ....bete si au adus orchestra si behaiau la microfon....DD mare lucru e sa ai tinuta.Binenteles ca nu a iesit nimeni sa le spuna sa termine si sa inchida statia.
Deci dopuri in urechi si gata la somn pina la ora 5 cind vecinu Matheo a considerat ca trebuie sa se pregateasca de facutul vinului si hait cu injuraturile catre nevasta(saraca nu spala bine butoaiele:(
Cum, erau sub fereastra mea...ok gata somnul dar am fost 2 zile aiurea(plus ca acum imi trebuie calm si odihna)
Deci nimic nou ma pregatesc pt a ma reintoarce cu masina catre Franta(trebuie sa fiu luata in evidente acolo deci o sa ma duc la evaluare la o clinica specializata) apoi ajungem la Belgia...sejurnam....apoi in Ro cu avionul....spitale pt mine si tot asa cine mai stie cind mai ajung aici in Creta
Cam asta este DD sa ma ajute
==================================================
pup cine citeste si Morokule sa vezi ca o sa fie bine......mai lasa din morcov
carmaw spune:
neata
Azi dimineata cutremur...6.2
patul a valsat s au deschis usile la dulapuri,pisoiul plingea
Acum ok
Azi gatesc mincarica de ardei copti(ardei copti ,smintinica slaba ,ceapa prajita multa,piper ,sare, usturoi, patrunjel)
Bomba dar....mi a fost ceruta
fug la cafeaua transparenta
mamica11 spune:
O toamna si o iarna bune va uram si noi.
Ne-am intors, am inceput scoala, vad ca este si nor afara deci deja e un vis vacanta
Carmen, sper ca e totul in regula, la noi nu s-a simtit nimic aici.
Si eu tot ardei gatesc acum dar gemista.
Mamitza Alex, sanatate Biei, sper ca i-a trecut deja. Cu inscrierile la gradi e destul de greu daca nu o faci din iunie insa nu e imposibil. La noi de exemplu unde este Nikola chiar la sedinta de ieri seara a anuntat o mamica ce era deja inscrisa ca pleaca (Australia ) si deci locul a revenit pentru urmatorul pe lista. Dar noi avem o gradi mica, ma gandesc eu ca la cele mari sint mai multe cazuri de genul asta.
MoroK, mult a fost putin a ramas Lasa ca terminati voi cu totul pana se naste feciorul. Si daca nu, nu-i bai in general primele doua trei saptamani e cumintel si doarme destul timp cat sa mai aranjezi cate ceva . Adica te tine mult timp sa pape pentru ca e micut insa dupa aceea poate doarmi calup si doua ore deci timp "berechet".
Asta in comparatie cu urmatoarele luni in care nu se vor muta multe paie prin casa
Anouk, ce mai face? S-a mutat oare?
Eu anul asta am copiii asa: grupa mare (5 ani), clasa a patra (9) , a sasea (11) si a doua de liceu (16) deci e an usor.
La primara ,intaia, a treia si a cincea sunt grele iar la liceu prima si a treia deci anul asta suntem intre strecurati.
Un pranz bun tuturor.
lukasnicolas spune:
Sautare fete dragi!
O toamna frumoasa sa avem si un an scolar bun!Noi suntem bine ne pregatim de primul an de gradinita ,a fost o nebunie cu inscrierea dar am reusit.Anul asta au ramas 40 de mii de copii fara loc la pediko stahmo(grupa mica de gradi) pt ca va da statul mancarica si ne-au cerut o gramada de acte dar pt faptul ca eu muncesc l-au luat pe Lukas.Abia azi m-au sunat sa imi spuna ca e totul ok si a fost inscris si vineri ne-a chemat la o sedinta si cel mai probabil luni incepem.Avem o gramada de emotii ca na suntem bobocei dar eu cred ca nu vom avea probleme pe ca el e ff sociabil si e inebunit sa se joace cu copii.In rest ce sa va zic Luka e un vorbaret bilingv bineinteles dar face f bine diferenta intre greaca si romana si e foarte haios la varsta asta cum poceste cuvintele.Stim o gramada de poezii si cantecele ,invata foarte usor si e foatre receptiv.In vara asta am stat mai mult pe acasa pt ca eu am avut foarte mult de munca dar tot am prins un concediu de 10 zile si am fugit in ro si am mai fost o zi in croaziera cu vaporul in Schiatos si imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit Anouk dar nu aveam cum sa dau de voi.Moro nastere usoara si bb sanatos sa sti ca eu mai arunc un ochi pe la odiseea boboceilor tocmai ca sa vad cum mai esti mai e putin o luna si vine bb.Eu sunt convinsa ca ai sa te descurci.Ce nume ii vei da baietelului Dimitris ca pe bunic sau nu tineti cont de regula?Pupam toate fetele si asteptam vesti de la voi toate
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,am tot cautat topicul asta si nu l-am m-ai gasit,am crezut k l-au sters.am dat-o pe Bya la pronipi,au primit-o la stat normal,aici nu dau ei mancare.puteam sa o dau cu fetita unei prietene cu care se tot joaca ea,tot romanca,dar pe ultima suta de metri m-am razgandit si am dat-o la alta;pt ca ea ar fi vb cu aia numai in romana si nu s-ar mai chinui sa invete greaca pt ca ar aveao pe prietena ei(asa face si in parc).educatoarea spune ca face tot ce zice ea,ca incearca sa vb cu copiii,k a intrebat-o ceva si ia raspuns in greaca,cea ce pe mine ma face sa sar in sus de bucurie.ea marti a inceput gradi,azi era suparata ca de ce nu merge si maine la gardi.am avut emotii in prima zi ca nu va sta fara noi ca nu vb greaca ca ceilalti dar vad ca nu se plange.
moro_k,imediat scoate nasu bebe,nastere usoara!!!noi inca muncim pt bb2 care se cam lasa asteptat,faza e ca mi s-a cam dereglat cm-ul de cand nu mai iau anticonceptionale vine tare aiurea.sapt viit bag o vizita la ginecolog.mamica11,ai copiii mari,sa-ti traiasca,sa fie sanatosilukasnicolas,bafta la gradi sa fiti tari,eu i-am zis byei ca cei care plang la gradi sunt copii caposi si rai si normal ea nu vrea sa faca parte .ca doar e domnisoara mareanouk,ioanoula,pe unde sunteti voi?tot in vacanta?pupici la toata lumea!!wekend placut!!!
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,ce facei voi pe unde umblati?nu mai e nimeni pe aici?haideti la o cafelutza,eu sunt prin zona...pupici