Imi plac foarte mult sanii lasati; problema?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Rufus, sa stii ca eu am mai auzit destainuiri de genul celei facute de Erik.

Referitor la destainuiri, sincer, nimeni nu vorbeste despre subiectul asta cand iese cu amicii la o bere. Din acest motiv ramai un pic cu gura cascata cand ti se pune direct una-alta . Sunt fel si fel de preferinte, unele mai ciudate ca altele, nu le stim si nici nu ne intereseaza,nu?

Ti se pare straniu, desigur, din punctul tau de vedere e de neinteles, uite de aceia nu vorbesc oamenii despre ce li se pare lor erotic, ca se tem sa nu se faca de ras. Incurcate-s caile erotismului

Cu femeile la fel, unele prefera barbatii mici, indesati si cu chelie. Altele vor barbati cu muschi, plete si bronz . Astea din urma gasesc cheliosii mici si indesati ca fiind urati si neatractivi, absolut ne-erotici.

Erik, inteleg ca la vederea unei perechi de sani lasati esti pe punctul de a o lua razna. Aici ar trebui sa lucrezi, impreuna cu un terapeut. Ca nu e ok daca o iei razna si faci o nefacuta.
Intrebarea lui Marius e cat se poate de pertinenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui RufusEu vorbeam strict de "problema" sanilor. Erik e primul barbat pe care l-am auzit, in viata mea, cu o asa preferinta.

Nu are nici o relevanta... Eu am auzit foarte multi cu preferinta asta.

Totusi, exista fetishuri mult mai complexe, chiar vi se pare o preferinta pentru forma sanilor o mare smecherie?

Mie de ex. mi se pare foarte erotic parul lung (de pe cap) la barbati. Tre' sa ma caut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erikvanderty spune:

Deci o sa incerc sa fiu mai clar ca sa se inteleaga exact ce simt.

Rufus> nu imi plac doar aia. Sanii normali imi plac cum ii place oricarui om normal (inafara de 2 tipe care le-am avut cu sanii lasati , toate au avut sani "normali")
Chestia e ca aia lasati imi plac foarte mult. Adica ma excit aproape imediat cand ii vad! De aceea spuneam ca nu e o preferinta, e mai mult decat atat.
SI dupa cum spuneam in postul de mai sus, nu e neaparat ca posesoarea sa fie mai mare ca mine. Si nu cred ca as incerca o tipa mai mare de 40 ani :) (Ca sa eliminam ideea cu 50+) :)
De revoltat nu sunt revoltat. Poate entuziast ca se discuta deschis si fara mistouri prea asprea (apropo, foarte tare faza cu bretelele :)) )

Laura> asa este, nu aveam ce face intr-o zi si am zis ia sa intru sa ma laud pe un forum sub protectia anonimatului. si ce mai buna metoda sa mai laud as avea decat sa zic ca sunt putin ciudatel in preferinte :)
Am intrat pentru ca simteam nevoia sa vb despre asta dupa ani de zile in care nu am vorbit Eram curios ce cred oamenii, ce zic femeile, etc.
Am mentionat de anturajul meu ca sa se inteleaga ce fel de complicatii apar in momentul in care is cu o femeie in genul celora care imi plac. daca tu ai vazut-o ca pe o lauda, e ok, desi nu vad unde e lauda si mai ales nu vad scopul.
E posibil sa fiu si ipocrit, desi imi place sa cred ca in general nu sunt (daca ma raportez la standardul social in care traim). Totusi nu cred ca putem fi 100% sinceri, realist vorbind, in viata reala, fara sa suportam anumite consecinte sociale. E linia dintre a fi ipocrit, si a fi diplomat, as spune eu, o linie foarte fina ce e e drept...

Rufus> "Eu vorbeam strict de "problema" sanilor. Erik e primul barbat pe care l-am auzit, in viata mea, cu o asa preferinta. Si nu ca fiind o consecinta a varstei, greutatii, maternitatii...pur si simplu a tresarit si a constientizat ca-i plac sanii lasati.
Am facut precizarea asta ca sa nu mai amestecati varsta si alte alea in discutie."
TOUCHE! ai inteles exact!

Muffin > iti multumesc pentru incurajare. SPer doar ca doamnele de care spuneai tu, cu sanii lasati, sa isi spuna parerea fie aici fie pe privat. Ar fi constructiv si nu ar avea nimeni de pierdut.

Letitia> am avut relatie stabila de mai bine de 3 ani in perioada asta. Nu se rezolva cu relatie stabila :)

ladyJ> da, cand vad simt o dorinta foarte puternica si de f. multe ori ma excit. Nu am luat cu japca pe niciuna :)

rall> ai auzit foarte multi cu preferinta asta? Ar fi nice sa spui mai multe.! Zi una mai complexa decat asta cu parul lung :P

Inca ceva. Un alt motiv care m-a facut sa deschid acest topic este ca, intial am cautat pe google persoane care sa aiba aceiasi preferinta ca a mea si nu am gasit.
DIn nou, multumesc tuturor pentru raspunsuri si pt maturitatea cu care abordati tema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

[
Mie de ex. mi se pare foarte erotic parul lung (de pe cap) la barbati. Tre' sa ma caut?

simti asha o dorinta aproape incontrolabila? esti pe cale de a o lua razna, vorba lu' lady?
m-ai facut sa zambesc cu precizarea dintre paranteze :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

simti asha o dorinta aproape incontrolabila? esti pe cale de a o lua razna, vorba lu' lady?
m-ai facut sa zambesc cu precizarea dintre paranteze :)

Exista si exemplarul pentru care as lua-o razna In mod normal, evident ca ma pot stapani, nici Erikvanderty nu a spus ca ar fi violat pe cineva.

Fiind vorba de fetishuri ciudate m-am gandit ca e bine venita paranteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Totusi, exista fetishuri mult mai complexe, chiar vi se pare o preferinta pentru forma sanilor o mare smecherie?

Aaaa....intram la fetishuri...ei, pai asta e alta discutie.
Pana acum mi s-a parut ca atribuiti normalitate gustului amicului nostru...
Mai, zau ca sunt de acord cu orice ii place unui om...dar omul asta si-a exprimat o pasiune (s-a descarcat) si, printre altele, vrea sa discute mai multe despre asta.
Mai multe...zau ca nu stiu ce sa mai zic.

Edit: ba mai zic ceva, rall- m-ai dat pe spate cu afirmatia asta "Eu am auzit foarte multi cu preferinta asta". Si am cam ramas...mut.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cred ca putini oameni discuta cu usurinta de preferintele lor erotice. Se straduiesc doar sa nu iasa din tipare ca sa nu starneasca zambete sau mai rau.

Insa dilema mea ramane: cum iti dai seama ca o femeie are sanii lasati? Pana sa se ajunga la partea cu deztextilarea.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

erik este minunat ca stii ce iti place la concurenta nu te poti gindi ca doar stii ca esti diferit de ceilalti masculi.nu ai spus daca mama ta a fost binecuvintata cu tine mai tirziu decit normal.poate sunt eu mai suspicioasa dar sincer ma impinge pacatul sa cred ca oare tu ne cam iei la..mistouri..hai sa fii fericit ea cu lasati tu cu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Insa dilema mea ramane: cum iti dai seama ca o femeie are sanii lasati? Pana sa se ajunga la partea cu deztextilarea.

Daca are sutien cu intarituri si sunt acoperiti, nu ai cum sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Intrebarea pusa de mine, a doua in special nu este intamplatoare pentru ca raspunsul tau "De aia am zis aproape incontrolabila, ca imi cam vine sa sar pe ea dar totusi ma abtin. si "Adica ma excit aproape imediat cand ii vad! De aceea spuneam ca nu e o preferinta, e mai mult decat atat." m-au facut sa devin atent.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput