Dereglare hormonala??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Stai linistita! E ceva normal. Si mie mi-a crescut tot de la 8 ani insa mama era asa de speriata ca a crezut ca e vreo tumoare (deoarece unul era un pic mai mare). M-a dus la doctor sa mi-o scoata.
Vorbeste cu fiica ta, insa! Intreaba-o cum se simte, prin ce trece!
Pentru mine era groaznic, copil fiind sa fiu privita de baieti ca o femeie. Cand toti copii de varsta mea, inclusiv fetele purtau la baie numai slip, eu trebuia sa port si sutien. Imi pusesem in gand sa imi fac operatie sa mi-i tai cand voi creste mare. Din clasa a 6-a am inceput sa port sutien. Abia prin clasa a 7-a m-am acomodat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

Stai linistita! E ceva normal. Si mie mi-a crescut tot de la 8 ani insa mama era asa de speriata ca a crezut ca e vreo tumoare (deoarece unul era un pic mai mare). M-a dus la doctor sa mi-o scoata.
Vorbeste cu fiica ta, insa! Intreaba-o cum se simte, prin ce trece!
Pentru mine era groaznic, copil fiind sa fiu privita de baieti ca o femeie. Cand toti copii de varsta mea, inclusiv fetele purtau la baie numai slip, eu trebuia sa port si sutien. Imi pusesem in gand sa imi fac operatie sa mi-i tai cand voi creste mare. Din clasa a 6-a am inceput sa port sutien. Abia prin clasa a 7-a m-am acomodat.

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

Ea se simte bine,doar ca o dor putin,spune tuturor fetitelor ca ei i-a crescut pieptul.De un an ma tot intreba cand ii vor creste.Eu discut f mult cu ea,pana acum i-am explicat anumite lucruri mai pe intelesul ei.
Am crezut ca ma mosteneste,mie au inceput sa-mi creasca la 12 ani,iar prima menstruatie mi-a venit la 14.
O sa merg si la endocrinolog dar o sa ma obisnuiesc si cu ideea ca ea se dezvolta mai repede.

Mergi la inceput