Scolari de iulie-august 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenp spune:
frumoase poze!!
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 https://picasaweb.google.com/111060664813071204145/1Mai?authkey=Gv1sRgCPDy3oju4p_40AE#slideshow/5738748539047205058 30-1 mai.. |
cu intirziere
la multi ani, mitzu!
corianai spune:
Si mie mi-or placut tare pozele de la mare mai ca ma apuca pohtele si va fac o scurta vizita in iunie Io zic ca Gabi mai bine la voi la caldurica, ca de racoreala m-am acrit moaaam abia astept!!!
roberta04 spune:
Roxi, multumim de intrebare... facem ..la fel...
Andrea (M) scuze, am uitat sa iti multumesc pentru sfat, i-am transmis lui Petro, e un pic riscant din anumite puncte de vedere... Mai vorbim...
szivarvany spune:
Sanatati la voi Lia, noi bronsitam pana miercuri acasa.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Andries spune:
Robi, stiu ca e greu, sus inima!!
Multa sanatate bolnaviorilor!!
Noi suntem bine, veselie mare ca miercuri e liber de la scoala, dar avem concurs de sah.
Kim, arati foarte bine in fusta scurta, te invidiez sportiv, ma duc sa-mi cumpar bicicleta!
Dorsilia spune:
multumim, si noi stam acasa pana ne-o fi mai bine, cu behaiala, raguseala, jena in gat, mancarimi de nas, stranut si muci/congestie