hello!

hello! | Autor: saona

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit!
Sunt din Bucuresti, am aproape 31 ani, m-am casatorit anul trecut si de atunci incercam sa facem un bebe si nu avem foarte mult succes, din pacate.
M-am inregistrat pe acest forum cu speranta ca, la un moment dat, voi putea discuta cu voi despre bebelusii mei...pana atunci, insa, cred ca vom vorbi mult si bine despre infertilitate, medici, clinici, analize, extrauterine, medicamente..
Tcmai am trecut printr-o sarcina extrauterina si voi incerca sa povestesc ce si cum intr-un topic adecvat temei, poate experienta mea va ajuta alte femei in vreun fel.
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buna Saona, eu zic sa ai incredere ca undeva cumva tot va exista un raspuns.
Pana una alta insa... bine ai venit.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicris2005 spune:

Buna,

Nu-ti pierde speranta , cand mai putin te astepti vei reusi. Eu am 31 ani si dupa 6 ani pot spune ca am reusit sa ajungem in a opta luna. Nu are rost sa vorbim despre efortul fizic, psihic si material dar merita. Iti recomand sa mergi la Polizu si sa te programezi la d-na dr Munteanu Daniela sau o poti gasi la Sanador. Crede in D-zeu , nu te da batuta si o sa reusesti.
Succes!

Cristina

Mergi la inceput