Aspirante optimiste > 20 ani (788)
Raspunsuri - Pagina 12
draguta spune:
buna fetele
pe mine m-a reprogramat pentru maine la HSG, credeam ca scap astazi..
Miha
cand ai mai luat duphaston la cate zile ti-a venit dupa oprire? nu intarzie neaparat de la chist, depinde de organism, e corect intre 3 si 10 zile

toate fetele si va doresc numai vesti bune
Ana
de ce ziceai ca intri foarte rar de acum la noi?
Daena
cum esti, ai incercat un test?
emilia.m spune:
Buna fetelor,
Eu am terminat Duphaston si astept rushii in cateva zile.
Apoi incep stimularea cu 2 pastile de Closty pe zi, incepand cu ziua 3 sau 5 (inca nu m-am decis, dr a lasat asta la latitudinea mea).
ROXY, poate te va ajuta sa citesti blogul printesei urbane. Ea a pierdut o sarcina la un moment dat si apoi dupa o vreme a avut curaj sa mai incerce o data si a fost cu noroc. are acum o fetita perfecta.
Mama mea a pierdut 6 sarcini inainte sa ma aiba pe mine, ultima cu 2 fete gemene pe care le-a nascut la 7 luni, una dintre fetite s-a nascut moarta si cealalta a murit la scurt timp. Nu stiu cum a reusit dar si-a revenit si m-a nascut pe mine apoi. Si-a dorit foarte mult un copil, a facut multe tratamente, analizele care se faceau pe vremea aia erau cam pe langa realitate, medicina a progresat mult de atunci. Se poate deci, totul e sa nu iti pierzi speranta. Ce s-a intamplat nu a fost vina ta. Vina ta puteai sa zici ca era daca faceai intrerupere de sarcina la cerere, dar asa n-a fost vina ta. N-a fost vina nimanui. Pur si simplu nu a fost sa fie acum. Te pup. Curaj!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
draguta spune:
Velvet nu mi-a spus motivele, am facut foaia de internare, am vorbit cu doctora, mi-a spus sa astept dupa acre a venit asistenta si mi-a spus ca sunt programata pentru maine la ora 9
draguta spune:
Emilia
app de chiuretaje, decat eu eram cu infertilitate la internari, restul(9 ) pentru chiuretaje, cand le-am spus ca sunt pentru verificarea trompelor se uitau ca la avioane
, ele nu stiau nici ce sunt trompele si ce rol au, stiau doar '' ca au calcat pe bec'' si luna asta
velvet spune:
neata,emilia
mult succes!
draguta,tu faci in spital,nu?eu am facut la o clinica privata.
da,draguta,si eu ma gandesc ca ni se intampla doar noua care ne dorim atat.ce sa ii facem?viata!
draguta spune:
da Velvet, la noi in oras nu este clinica privata sa o pot face, decat la Buc, incerc aici deocamdata
tu ai facut-o la tine in oras sau Buc?
Velvet si am observat ca se uita toate ciudat cand aud, asta este, induram
velvet spune:
draguta,am facut in orasul meu natal.unde am parintii.si unde am locuit pana acum ceva ani.
da,induram,din pacate...
Bob_Pixel spune:
Hello, girls ! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta ...am facut foaia de internare, am vorbit cu doctora, mi-a spus sa astept dupa acre a venit asistenta si mi-a spus ca sunt programata pentru maine la ora 9 |
Bafta maine !!! Tinem pumnii sa mearga struna interventia si sa aiba efectul scontat !!!
Monique77 spune:
hello fetele
am avut primul bufeu zilele trecute...cu tot tacamul - calduri supreme, transpiratii, ameteli...
eram la volan
misto, nu? 
in rest nimic nou
a! ba da! am un milion de spume.....asta e.....
va pup
Aspenter (75 mg) 1/zi