Bobocei de sept-oct 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor.
Vero eu sunt in 16 saptamani dar nu-i mai simt pe bbei. Eu i-am simtit foarte bine la 12 si 13 saptamani cand erau jos pozitionati, pe peretele superior si simteam cand loveau cu capul, dar apoi au urcat si nu i-am mai simtit :(. Ma bucur ca esti entuziasmata ca pe viitor ai sa-l simti in toata splendoarea lui, dar pt mine perioada respectiva nu o sa fie deloc minunata. Majoritatea miscarilor lor prin trim 3, o sa se lase cu contractii si nu o sa fie deloc minunat pt mine, dar noi suntem optimisti ca o sa trecem cu bine.

patric, no spa este recomandat in sarcina pentru a preveni/estompa/inlatura contractiile uterine.

bob felicitari pentru vestile bune despre bb. Foarte buna ideea cu scanarea si publicarea ecografiei morfo

Mirabela, tot rau va simtiti? Cu scurgerile cum mai stai?

Eu mi-am recuperat analizele facute vineri si m-am speriat cand am vazut ce valoare ridicata (400) am la trigliceride, colesterol am 300 dar ma bucur ca sunt in valori normale cu glicemia, transaminazele, ca, fe, Mg. Trebuie sa-mi fac si un sumar urina si apoi ma duc la medicul de familie sa vad ce-mi spune despre trigliceride. Nu mananc prajeli, grasimi, dulciuri deci nu stiu de ce au iesit asa mari. Citisec un articol in care se mentiona ca in timpul sarcinii, ies la iveala problemele la care suntem predispuse in viitor ;)

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Mirabela sanatate tie si puiului tau.Si eu am trecut printr-o raceala urata cu durere mare in gat ,am evitat antibioticul desi aveam si puroi .Incearca si Homeogene ,tantum verde spray.
Bob_Pixel felicitari pt vestile bune.

Robert Andrei (15.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

multi, fetelor!
N-am mai scris demult si pentru ca pan-acum sarcina a decurs normal, si pentru c-am fost foarte ocupata cu munca, pregatirile de nunta (in 9 iunie facem nunta) si cu bebe nostru (care deocamdata pare a fi fetita, dar nu e 100% - eram in saptamana 13 cand ne-a spus medicul asta, dar a spus ca mai e timp sa-i "creasca" putuca.
Acum insa am o mare nelamurire. Vrem sa mergem astazi la strand, dupa ora 15. Am tot citit pareri pro si contra pe net despre statul la soare in perioada sarcinii, dar vreau sa aud o parere concreta, in special de la cele care sunteti deja mamici. Mentionez ca peste 2 zile trec in saptamana 17 de sarcina, daca conteaza si asta (am citit si ca doar in primul trimestru ar fi periculos) si nu sunt o graviduta "speriata" - mananc si pateu, si peste, beau si pepsi (fac orice, dar moderat).
Va multumesc!!

Desi n-am mai scris, v-am citit in permanenta si m-am bucurat odata cu voi de vestile bune ce le-ati primit. Vad ca deocamdata domina baieteii in odiseea noastra.

Gaitica
, n-ai mai scris demult, e totul ok cu tine si cu bebe? Pe tine te-am retinut pentru ca avem acelasi DPN si pentru ca, la fel ca si mine, ti-ai petrecut mult timp in toaleta :).

Va pe toate cu drag!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Acum imi dau seama de ce mult timp n-am mai scris pe forum, de cand aveam 11 saptamani. :)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

neatza fetelor.
Vero eu sunt in 16 saptamani dar nu-i mai simt pe bbei. Eu i-am simtit foarte bine la 12 si 13 saptamani cand erau jos pozitionati, pe peretele superior si simteam cand loveau cu capul, dar apoi au urcat si nu i-am mai simtit :(. Ma bucur ca esti entuziasmata ca pe viitor ai sa-l simti in toata splendoarea lui, dar pt mine perioada respectiva nu o sa fie deloc minunata. Majoritatea miscarilor lor prin trim 3, o sa se lase cu contractii si nu o sa fie deloc minunat pt mine, dar noi suntem optimisti ca o sa trecem cu bine.

patric, no spa este recomandat in sarcina pentru a preveni/estompa/inlatura contractiile uterine.

bob felicitari pentru vestile bune despre bb. Foarte buna ideea cu scanarea si publicarea ecografiei morfo

Mirabela, tot rau va simtiti? Cu scurgerile cum mai stai?

Eu mi-am recuperat analizele facute vineri si m-am speriat cand am vazut ce valoare ridicata (400) am la trigliceride, colesterol am 300 dar ma bucur ca sunt in valori normale cu glicemia, transaminazele, ca, fe, Mg. Trebuie sa-mi fac si un sumar urina si apoi ma duc la medicul de familie sa vad ce-mi spune despre trigliceride. Nu mananc prajeli, grasimi, dulciuri deci nu stiu de ce au iesit asa mari. Citisec un articol in care se mentiona ca in timpul sarcinii, ies la iveala problemele la care suntem predispuse in viitor ;)

+ 16 Tudor si Stefan

eu stiu ca trigliceridele si colesterolul sunt marite in sarcina mai mereu. asa am avut si eu la sarcina trecuta. aici nu mi le-au facut deloc

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 21+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui mlhaela

multi, fetelor!
N-am mai scris demult si pentru ca pan-acum sarcina a decurs normal, si pentru c-am fost foarte ocupata cu munca, pregatirile de nunta (in 9 iunie facem nunta) si cu bebe nostru (care deocamdata pare a fi fetita, dar nu e 100% - eram in saptamana 13 cand ne-a spus medicul asta, dar a spus ca mai e timp sa-i "creasca" putuca.
Acum insa am o mare nelamurire. Vrem sa mergem astazi la strand, dupa ora 15. Am tot citit pareri pro si contra pe net despre statul la soare in perioada sarcinii, dar vreau sa aud o parere concreta, in special de la cele care sunteti deja mamici. Mentionez ca peste 2 zile trec in saptamana 17 de sarcina, daca conteaza si asta (am citit si ca doar in primul trimestru ar fi periculos) si nu sunt o graviduta "speriata" - mananc si pateu, si peste, beau si pepsi (fac orice, dar moderat).
Va multumesc!!

Desi n-am mai scris, v-am citit in permanenta si m-am bucurat odata cu voi de vestile bune ce le-ati primit. Vad ca deocamdata domina baieteii in odiseea noastra.

Gaitica
, n-ai mai scris demult, e totul ok cu tine si cu bebe? Pe tine te-am retinut pentru ca avem acelasi DPN si pentru ca, la fel ca si mine, ti-ai petrecut mult timp in toaleta :).

Va pe toate cu drag!

11+

eu am fost la plaja la sarcina trecuta, dar am evitat orele de pranz, 12-16 si m-am dat cu crema cu factor mare de protectie. bebe nu are nici o problema. acum am fost doar la piscina acoperita, aici nu avem plaja

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 21+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

g-rainbow, asa o fi! eu am avut colesterolul un pic marit ianinte de sarcina, dar nu 300, iar cu trigliceridele nu am avut probleme pana acum. Nu sunt panicata din fericire :)

MIhalea, in trimestru 2 se intaresc oasele si se formeaza dintii bblinei. Se stie ca in procesul asta, atat calciu cat si vit d sunt importante. Dpmv soarele in aceasta perioada nu are cum sa dauneze ci dimpotriva...ajuta calciu sa se fixeze in oasele bblului. Dar asta e parerea neavizata a mea. Dar asa cum spunea si g-rainbow, evitat perioada critica si folosit o crema de protectie.

Noi ne=am intors de la padure unde am incercat sa fac o sedinta foto cu insectele dar am constatat ca nu mai am rabdare si nici energie ca sa mai alerg dupa fluturi . Sunt insa multumita ca o sa-mi cresc copiii intr-o regiune ce abunda in paduri, campie, deal, munte, vulcani noroiosi, lacuri, tabara de sculptura, sate cu arhitectura deosebita

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare tuturor burticilor!
Noi astazi am fost liberi, asa ca am mers impreuna cu sefii la un gratarel la mare. Vremea a fost superba si am profitat din plin de soare. Am facut si coronite din flori. Bebe a fost si el activ toata ziua, se pare ca i-a priit.
O saptamana frumoasa tuturor!

18w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Salutare fetele am revenit dintr-un mini concediu
patric, multumesc pt sfaturile legate de buldogita mea cunosc multe despre catei si nu numai, am studiat vreo 2 ani medicina veterinara dupa care am renuntat in fine, vroiam sa spun ca nu sta afara sta in casa la parintii mei chiar daca ei stau la casa, catelusa este ingrijita ff bine si i se fac toate poftele
bob, felicitari
Fetelor noi joi avem programare la 4D si abia astept sa-l vad pe beib

lalu85 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

http://acasacuama.blogspot.com/2011/05/decorarea-camerei-nou-nascutului-in.html

18w3d

Mergi la inceput