Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, multumim de cafea!

si eu am 3 cuti de inghetata in congelator, dar nu prea pot sa mananc fiindca de cand stau cu patul rasturnat, respir si mai greu si imediat ma irit in gat daca cumva mananc inghetata si apoi tusesc .
fetelor care mergeti prin piata si sunteti la curent: or fi aparut ciresele?
voi aveti arsuri? ce luati pe ele? de doua saptamani mi-au aparut si mie. m-am uitat pe prospectul de rennie peppermint si vad ca are in continut carbonat de calciu. nu ma tenteaza deloc, deoarece am inteles ca, calciul ar favoriza contractiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata.

Merci Ada pt cafea.

Of, Balanta, ce pofta mi-ai facut cu ciresele. Sunt fructele mele preferate, hm ele si pepenii. In fiecare zi ma uit la cires si masor fructele, dar mai au pana in iunie cand se fac. Astea de mai nu imi plac dar de pofta....
Trebuie sa ma uit si eu de cirese!

In rest, nimic. Ieri am avut o depresie crunta cu o sesiune de boceala. Simteam efectiv ca viata mea s-a terminat, asta din cauza ca nu mai muncesc si nu mai am contact si cu alti oameni decat prieteni si rude.

Acum e mai bine dar tot ma invart prin casa ca o musca bezmetica.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetelor.
Eu sunt la servici, nu am liber nici azi nici maine.
Sambata am fost la bunici la tara si am ajutat pe acolo cu ce am putut si apoi am stat la aer curat vreo 4 ore. Ce bine am dormit dupa.
Ieri am fost la padure si mi-a fost atat de cald, apoi la o ora de condus cu a mea cumnata care se plangea ca nu gaseste pe nimeni sa mearga cu ea in masina ca nu a mai condus de mult( nu a fost periculos pentru ca oricum stie sa conduca) si la o plimbare cu sotul prin parculet.
Si aseara am dormit cu mare grija pentru ca am examene saptamana asta si o sa trebuiasca sa ajung la Iasi si e drumul lung si tre sa ma duc si pregatita.
Off si gravida si plina de trebuir.
Va pop ma bag la vizionat pozele.

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ada, pai eu de la 58 kg am plecat in sarcina, deci tu esti super slaba pt mine :))

Roxypuy, rochita albastra e de la HM si e de zi, la nunta am fost cu o rochita de la Nissa, o sa pun poze cand mi-o trimite mireasa. Eu azi vreau sa merg neaparat la HM Unirii ca au bagat pantaloni scurti si cred ca sunt draguti, plus ca mai imi trebuie niste maieuri ca deja cele de dinainte de sarcina nu ma mai incap nicicum.

http://www.hm.com/ro/subdepartment/LADIES?Nr=4294928836#page=0&Nr=4294928836

Balanta, nu au aparut ciresele, stai calma acolo ca nu ai de unde sa iei. Stii, ma gandeam la tine cu pozitia asta inclinata, oare nu afecteaza organele din partea superioara a abdomenului? ca acum toata presiunea se lasa pe ele... stomacul, inima, diafragma etc?
Cu Viena nu stiu ce sa zic, evident ca e muuult mai bine sa mergi acolo, daca in Tm nu ai incredere in medici. Noi am dat o fuga ieri pana la tara (la Fetesti) pe autostrada, dus intors faci 2.5 h si tot am fost capiata , nu suport deloc masina in perioada asta, mi-era si cald dar in acelasi timp tineam A/C la minim ca sa nu racesc... e complicat si cu drumurile astea, oricum dc nu ai alta solutie o faci si pe-asta ...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Sunteti vorbarete. Si eu sunt la birou, si spre surprinderea mea am avut si doi clienti. Vad ca lumea se odihneste, Ca Mila e libera. Bea tie bafta la examene. Aoleu, cand ma gandesc la Balanta, mai bine nu ma mai vaiet de nimic. Aruba, foarte frumoasa rochita albastra. Zizou, incet iubita ca alta solutie nu avem.Si pe mine ma mai apuca.Aruba, nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost la Tudor cu al meu cand l-am nascut.Vad ca istoria se repeta. Vorba lui Tudor, ai un sentiment de deja -vu?

Ada

Mergi la inceput

aruba, ai dreptate, de la pozitia inclinata presiunea e la mine pe anumite organe interne, plus ca avand sarcina gemelara si implicit un uter maaareeeee, erau ele presate si de la asta. dar nu am de ales, decat sa rezist.
de fiecare data cand imi e greu si simt ca nu mai pot, ma uit la fata asta: http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/insarcinata/o-britanica-a-stat-10-saptamani-pe-un-pat-inclinat-vezi-de-ce-1140985 si ma gandesc ca sunt o norocoasa, fiindca patul meu este inclinat doar jumatate din cat era inclinat al ei. poate in cateva saptamani il vom mai inclina un pic, dar deocamdata stau bine si oricum nu cred sa ajung sa ma inclin atat de mult cat era ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Balanta, dar nu ai putea veni la bucuresti pentru ecografie?
Iei avionul, zborul dureaza cam 35 -40 min cu avionul mare, 1h cu cel mic.
Apoi aici iei un taxi sau poate daca ai ceva rude te ajuta ele.
Ceri asistenta speciala, platesti in plus dar nu foarte mult, si te iau ei cu carucior dela check in si te duc la avion. Ceri masina cu lift
( rampa ) sa te urce in avion sa nu te obosesti pe scari. Si la bucuresti o sa ai tot asa, si te duc ei pana la masina ( daca te asteapta cineva ) sau taxi.

Cursele Tarom sunt foarte dese Bucuresti - Timisoara.
Cea de dimineata de la 6 - 6.10 e cu avion mare. Apoi celelalte sunt cu avion mic dar la 5.25 - 5.40 e iar cu avion mare. DAca vrei iti spun exact numarul cureselor si cu ce tip de avion se fac.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna, fetelor,
hop si eu la apel. v-am citit si in weekend, dar de pe telefon si mi-a fost o leeeneee mare de tot sa deschid laptopul sa scriu si eu. iar azi de dimineata am fost la asigurare sa imi declar accidentele si sa imi iau devizele de reparatii - se uita agentul ala si nu ii venea sa creada ca masina mea e lovita in fiecare parte.
daaar, Fleur a avut dreptate cu predictiile ei vineri, ca alt accident nu am mai facut . tot t bine. oricum, fleur, sa stii ca m-ai emotionat f tare cu chemarea ta la apel, am realizat ca noi chiar ne gandim unele la altele, desi nu ne cunoastem personal. ma gandeam ca nici prietena mea cea mai buna sau sora mea nu stiu cand am dureri sau probleme cu burtica, cand merg la medic etc.
ada, felicitari de clienti, o sa vezi ca o sa se dezghete treaba dupa vacanta asta si o sa iti mearga f bine cabinetul. altfel, mi se pare ca esti foarte tare ca te plimbi si iesi in oras, eu sunt ametita de somn tot timpul si numai in pat as sta.
balanta, daca tu te uiti la fata care a stat pe patul dublu inclinat fata de al tau cand iti vine sa te vaiti, sa stii ca eu ma gandesc al tine cand ma apuca vaitatul. esti o eroina pentru mine si sunt sigura ca o sa fii o mamica senzationala
a, si nu au iesit inca ciresele, m-am uitat si eu la piata si nu erau. am cautat insa capsuni mai mici, din acelea tip fraguta si am gasit unele fff bune si aromate, cum avea bunica mea in curte.
altfel, noi suntem bine, sunt tot la serviciu, dar mai am doar cateva zile si incepe concediul. ma simt ca inainte de vacanta mare :))))

24+ Mihai

Mergi la inceput

zizou, cu avionul am si pana la viena cursa de 50-60 minute, directa. insa intrebarea este: ma mai primeste cineva in avion la 32 sapt, cu un burtoi imens? (cu recomandare de la medic, desigur).
acuma daca tot ai deschis subiectul, mai am o intrebare: daca as naste in alta parte, e oare sanatos sa vin in avion (fie si o ora) cu niste nou nascuti? radiatiile sau undele alea sau cum se numesc, oare le dauneaza tare? merci.
iuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

zizoum, scuze ca ma bag, dar pana ii raspunzi balantei voiam sa ii spun ca am o cunostinta care sta la nisa si care a trebuit sa mearga la paris pentru nastere (acolo era doctorul ei), a mers cu avion normal cu o zi inainte de cezariana programata (la 38 sapt) si s-a intors peste vreo trei zile, tot cu avionul de linie si cu bebelusul. pe de alta parte, cred ca depinde si de ce zice medicul http://www.mayoclinic.com/health/air-travel-with-infant/HQ00197

24+ Mihai

Mergi la inceput