FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 20
Gretta spune:
olimp: Fain bancul!
Ce imi place ca animati site-ul!!!Felicitari fetelor!
Da draga Olimp in toamne vom deveni mamici! Se mai inscrie cineva?
Ma regasesc si eu cu sotul meu in povestile voastre. Sotul are 2 picioare "stangi" dupa cum zic eu dar cand e vorba de distractie nu are nici o treaba! In schimb mie imi place tare mult sa dansez, nu sunt o profesionista din pacate dar mi-ar placea tare mult sa iau lectii de dans!
imi: Cand mergi la control dupa Fiv?
Va pe toate!
ImiMS spune:
Neatza fetelor, e vineri, e weekend....ce ne pasa???
Gretta...eu dau "buna dimineata", tu dai "noapte buna"
La control voi merge in cca 1 luna...dar incanu stiu unde!
Mona...ce frumoasa povestea voastra de dragoste! Am avut si eu parte de una cu "prima vedere"...dar la 17 ani...si a tinut pana pe la 21 de ani...Deh,eram copii...
Olimp...nu stiam bancul,dar e foarte tare. Si noi suntem la fel, la piata, cumparaturi, plimbari,etc...peste tot mergem impreuna.De altfel asa sunt si parintii mei...merg peste tot impreuna si se plimba de mana...Dumnezeu sa le dea sanatate,ca de iubit se iubesc ca acum 38 de ani
Apropo...noi eram vecini...dar ne-am cunoscut pe net...Pe vremea aia amandoi aveam nevoie de un bun prieten,cu care sa vorbim...apoi vorba s-a lungit mult de tot...si s-a transformat in ceva frumos de mai bine de 8 ani...
Amina...nu inteleg unde ai disparut? Hai si zi-ne ce e cu tine...
Pusilai fetele....sa aveti un weekend minunat!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
neata neata neata !
greta cred ca toate ne inscriem la toamna ca si bobocii la scoala !
Apropo de dans ar fi super tare sa ne intalnim toate la un club si sa ne zbenguim... sotii ar putea povestii , cum ei sunt mai putin dansauri , exceptie sotul monei....
imi WEEEEEEEE e vineri simt miros de weekwnd !
Si parintii mei sunt asa , au sarbatorit 35 de ani de la nunta si sunt indragostiti ca in prima zi ( cel putin asa ii vad eu acum) , s-au pensionat si toata ziua , se plimba prin oras , ies la cumparaturi , merg in excursii , mi-ar face placere sa fiu si eu asa cand voi fi de varsta lor.
Chear asa Amina unde ai disparut ?
mona19 spune:
Buna de amiaza!
Imi - Asta e si dilema mea. Inca nu am reusit sa gasesc la noi in oras un gine care sa-mi placa din toate punctele mele de vedere. Deci, inca mai caut, caut si caut.
Olimp - S-aveti o evadare cat mai placuta in aer ozonat de munte!!!
Fain bancu'. Da, la mine n-a trecut de doua ori. Da sa stiti ca si noua ne place sa ne tinem de manuta!!! Apropo: ai mei daca le ajuta Bunul Dumnezeu, la toamna fac nunta de aur! Eu pur si simplu am venit in lumea asta din pura intamplare, pe cand ei nici nu se mai gandeau la asa ceva. Doar sorela tot facea cereri si cereri sa aiba si ea o surioara.
Gretta - Eu sunt inscrisa deja pentru toamna, nu? Ar fi chiar super, sa reusim sa numaram cat mai multi bobocei la toamna!!! Si asta numai cu voia lui Doamne, Doamne. Ca nimic in viata nu e intamplator.
Observai ca numai eu ma batai la dans si sunt mai stangace. Daca e asa, apoi eu zic ca vi-l trimit pe-al meu dantaus pe la toate, iar stangacea de mine ori va sta pe margine, ori se va batai cu alti stangaci.
Amina - Ce este cu tine? Esti bine? Ce s-a intamplat? Hai povesteste-ne si noua, orice ar fi.
In rest, va pe toate si un sfarsit de saptamana cat mai placut!!!!!
olimp spune:
buna mona mutumesc de urare , nu cred ca plecam de azi , doar de maine , dar oricum e bine. Si eu sunt in cautare de dr gine , nu stiu la cine sa merg , sti cum este toti pana la urma se intrunesc la cele 2 mari materinitati care sunt in Cluj deci imposibil sa nu dai de unul sau altul pe acolo .
Nici nu stiu cum sa procedez , mi-e asa cumva sa merg la vechiul dr ( la care nu am mai trecut de anul trecul de prin vara ) cel care mi-a spus ca nu se poate opera fara probleme fibromul si acum sa apar si sa-i zic ": vezi ca se poate " nu cred ca m-ar mai primi la fel ca inainte . Sunt in dilema , nu stiu incotro sa o iau.
Felicitari pentru parinti , foarte frumos , nunta de aur .
Lara27 spune:
buna dimi
sar'na fetelor! v-am simtit, sufleteste, alaturi de mine si, pentru mine, a contat foarte mult sa stiu ca, cineva, undeva, oricat de departe, intr-un colt de tara, imi trimite un gand bun!
o lupta pierduta, nu inseamna ca am pierdut razboiul..depinde doar de noi, in ce fel, ne luptam sa schimbam destinul, de multe ori..potrivnic!
Va imbratisez pe toate si va doresc un WE excelent!
Lara
to be continued..
mona19 spune:
Lara - Sa ne bucuram de faptul ca existam, de faptul ca avem persoane minunate langa noi, care ne sunt alaturi la bine, dar mai ales la greu. Eu sincer, am constat din proprie experienta, inclusiv la primul FIV, ca orice as face, oricat m-as stradui sa reusesc, nimic nu e fara voia Lui. Si poate ca intr-o buna zi ne vom bucura si noi de un mare dar: acela de a deveni mame.
Olimp - Ultimu gine la care fusei, e prea ocupat si il gasesc doar vreo doua zile in cursu saptamanii la cabinet, in spital doar daca e la cabinet sau la urgenta. Plus ca mai ofera consultatii si intr-un orasel apropiat. Nu zic ca nu e bun, da am impresia ca dupa ce stai minute si astepti sa intri in cabinet, el prea vrea sa termine un-doi si sa ia alt pacient.
La cel care am fost de prima data, il gasesc numai in spital cand e de garda sau de servici. Sotioru' il stie foarte bine. De bun e si asta foarte bun, da sa va spun ca e ginecolog si nu are nici telefon mobil si nici masina. Daca am nevoie de el, il gasesc doar in timpul programului de lucru. Stiu ca nu vine nici la nasteri la pacientele lui. Daca se nimnereste sa fie acolo bine, daca nu, e iarasi bine.
Asa ca mai caut!!!!
ImiMS spune:
Lara...mereu mi-a placut cum gandesti...Asa este, am pierdut doar o batalie...razboiul mai dureaza
Olimp...distractie placuta la munte!
Mona...ce ti si cu ginecologii astia...offfffffffff.Eu am fost deja pe la toti pe aici prin zona...si mi-e scarba de ei...sincer.Asa cum zici: grabiti, nu dai de ei cand ai nevoie de ei...numai banii sa-i ia...si din aia cat mai mult posibil
Eu am avut unul preferat aici in oras...nu atat de bun ca si ginecolog, cat un OM in adevaratul sens al cuvantului:sensibil,atent,cu multa rabdare, dragut...Daca era sa raman vreodata gravida cu el nasteam...dar nu a fost sa fie iar el a plecat in America...bravo lui!!!
Eu acum ma gandesc tot mai serios sa merg la acest control de dupa FIV la Budapesta...Si apoi mai vedem...un control si o discutie nu poate strica!
Un weekend placut sa aveti fetelor.
Eu azi am terminat la job la ora 13 ( ma rog, 13.30...ca mereu trebuie facut ceva pe ultima suta de metri )...iar dupa masa plecam la ai mei...pana duminica.
Pooooooop mare tuturor!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
_Irene_ spune:
Lara, si si pe aceasta cale, ca nu stiu daca ti-ai mai verificat PM-urile in ultima vreme.
16+
Amina84 spune:
Buna fetelor,nu am mai intrat ieri,ca eram rupta de oboseala.
Nu stiu ce sa fac sa ma bucur sau nu.
Nu stiu daca beta e mic sau bun?
Rezultatul e : 357,2
Mai scria si pe foaie 4+2 saptamani,probabil asa e de la ultimul ciclu de pe 8 aprilie.
Nu stiu ce sa zic,voi ce ziceti?
Oare la eco se vede ceva?
Va pup pe toateeeee.