Cat de sportiv e copilul tau ?
Raspunsuri - Pagina 7
fiona67 spune:
Da, sunt aceiasi, acum au adresa in bdul Ferdinand, cum specifica pe pagina de Fb. Am sunat, au cursuri de gimnastica artistica doar pt fete, pt baieti doar la Dinamo.
La Dinamo ajung repede, asta e bine. Dinamo e CSS 7...daca esti in cautare de cursuri pt copii...pai asa sa tot cauti!!!
dana vio spune:
Apropo de ce vor copii si ce vor parintii: nepoata mea, 10ani, merge la dans sportiv de la 5ani. Acum participa si la concursuri si la inceput a fost nevoie si de perseverenta parintilor. A lipsit de la lectii doar cand era bolnava, acum merge de placere. Mai vrea la pictura, picteaza bine si ii place, si a avut un "conflict" cu tatal ei (fratele meu) care incerca sa o convinga sa mearga la chitara si ea nu-si-nu. Fratele ei are 5ani si nu face/vrea nimic. De fapt, lui ii plac poeziile!
Cealalta nepoata a mea, are 8ani, nu se poate hotari la nimic. Bicicleta sporadic, inot a facut doar cursul de incepatori si s-au oprit (nici parintii n-au insistat), baletul nu i-a placut deloc, acum vrea la baschet, dar nu sunt copii la varsta ei pentru o grupa. Se pare ca vor incerca vioara. Chiar sunt curioasa.
Alexandra Maria
14.12.2007
fiona67 spune:
Eu vreau pentru baietelul meu doar inot, arte martiale si cercetasi. E puternic, curajos, i se potrivesc. Gimnastica doar putin, cat sa aiba corpul flexibil. Restul mai alege si el, cand o sa mai creasca.
Role, bicicleta, patinaj...intra la agrement
diana11 spune:
Alexandra face gimnastica ritmica. Ea are 7 ani si de anul trecut a inceput di septembrie. Ii place foarte mult, are antrenamente de 3 ori pe saptamana cate 2-3 ore. A participat de curand si la un concurs, cupa CSM...
Ma inebuneste si acasa in zilele cand nu are antrenament, si-l face acasa singura cu incalzire si elementele de intindere...In rest cu role, bicicleta...
Am mers si la dans sportiv, 1 ora pe saptamana dar nu mai vrea sa mearga.
E un copil sportiv.
Alexandra spune:
Sonia face patinaj artistic. Prima data i-am pus patinele in picioare la 3 ani si de la 4 ani am dat-o unei antrenoare. Care dupa cateva luni ne-a intrebat daca nu vrem performanta. Am spus sa incercam si uite asa am ramas la patinaj. Patinajul insa implica si balet, asa ca face si ore de balet, face pregatire fizica in sala, iar vara atletism pe stadion. Stie sa inoate si de abia asteapta vacanta de vara sa reinceapa cursurile de inot. Merge pe role si pe bicicleta, alearga, e un copil sportiv.
Aici e Sonia la Cupa Romaniei Brasov 2012:https://picasaweb.google.com/alex.mircea/20120210?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJqg3cCZ_JPHDA&feat=directlink
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexandra Sonia face patinaj artistic. Prima data i-am pus patinele in picioare la 3 ani si de la 4 ani am dat-o unei antrenoare. Care dupa cateva luni ne-a intrebat daca nu vrem performanta. Am spus sa incercam si uite asa am ramas la patinaj. Patinajul insa implica si balet, asa ca face si ore de balet, face pregatire fizica in sala, iar vara atletism pe stadion. Stie sa inoate si de abia asteapta vacanta de vara sa reinceapa cursurile de inot. Merge pe role si pe bicicleta, alearga, e un copil sportiv. Aici e Sonia la Cupa Romaniei Brasov 2012:https://picasaweb.google.com/alex.mircea/20120210?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJqg3cCZ_JPHDA&feat=directlink |
Sonia, FELICITARI !!! Esti minunata !!!
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexandra Sonia face patinaj artistic. Prima data i-am pus patinele in picioare la 3 ani si de la 4 ani am dat-o unei antrenoare. Care dupa cateva luni ne-a intrebat daca nu vrem performanta. Am spus sa incercam si uite asa am ramas la patinaj. Patinajul insa implica si balet, asa ca face si ore de balet, face pregatire fizica in sala, iar vara atletism pe stadion. Stie sa inoate si de abia asteapta vacanta de vara sa reinceapa cursurile de inot. Merge pe role si pe bicicleta, alearga, e un copil sportiv. Aici e Sonia la Cupa Romaniei Brasov 2012:https://picasaweb.google.com/alex.mircea/20120210?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJqg3cCZ_JPHDA&feat=directlink |
Superba!!! Felicitari!