Guvernul Ungureanu a picat
Raspunsuri - Pagina 9
inbox spune:
Eu refuz sa cred ca astfel de rezultate sunt intamplatoare! Si nu vorbim aici de voia Celui de Sus :)!
Din partea politicienilor nu astept nimic ! Dar jocul politic este interesant de urmarit!
Lumea mea
coracora spune:
Eu am citit despre caderea guvernului acum vreo jumatate de ora si m-am trezit deodata cantand "O ce veste minunata"!!
Sa se duca fix invartindu-se nenea asta a carui prezenta pe scena politica romaneasca n-a fost nici pe departe salutara.
Si sa se lase si cu nitica puscarie pentru cei care au bagat multi multi bani in conturile familiilor / rudelor / sustinatorilor lor! In orice democratie normala asa ar trebui sa se intample.
De ce a fost inchis dosarul lui Placintica junior, vestit pentru maiestria cu care urina pe troite?
Parca mai era o beizadea care omorase cu masina niste oameni, cu ala ce s-a mai intamplat?
Se face valva cand se produce fapta iar dupa cateva luni... liniste si pace. Justitia romaneasca...
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coracora Eu am citit despre caderea guvernului acum vreo jumatate de ora si m-am trezit deodata cantand "O ce veste minunata"!! Sa se duca fix invartindu-se nenea asta a carui prezenta pe scena politica romaneasca n-a fost nici pe departe salutara. |
Despre care nene este vorba?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
alinuk spune:
si voia i se facu:
dupa zicerea..ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample..
numele noului premier:
Victor PONTA
ii uram dlui Ponta sa aiba grija de tara asta cum are de familia dumnealui!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Rufus spune:
Ceva s-a intamplat de aseara.
Ponta a acceptat cu voce tare in cuvantarea sa postul, in pofida opozitiei lui Iliescu. Panica in Parlament a PDL a fost evidenta. Nici un partid nu a propus vreun premier, iar Basescu l-a desemnat imediat pe singurul propus. Opozitia nu a trecut cu votul unor PDL-isti (asa cum gresit s-a afirmat mai sus), ci cu ajutorul minoritatilor, altele decat UDMR.
Mi se pare evident ca in foarte scurt timp s-a scris o alta istorie decat cea "desemnata".
Vreau sa vad daca noua majoritate, care nu prea exista de sine statatoare, va vota noul guvern.
Rufus, Tora si iadele
Deceneus spune:
Probabil se va vota un nou guvern pentru ca parlametnarii nu sunt pregatiti psihic sa-si incheie mandatul inainte de termen.
Inca nu si-au pregatit candidaturile pentru viitoarele alegeri. Nu-i intereseaza cine guverneaza, ii intereseaza sa-si duca mandatul pana la capat.
Pe de alta parte Ponta cred ca ar vrea sa darame doua guverne ca sa provoace alegeri anticipate pentru ca sa aiba majoritate parlamentara clara. Asta a fost visul lui de mult timp.
Pentru USL nu-i conventabil sa guverneze 6 luni in conditile in care au o majoritate precara, Romania va pierde fondurile alocate de UE si se vor suspendata cele care urmau sa vina, din cauza neregulilor constatate.
coracora spune:
Mie situatia politica din Romania mi se pare ca seamana in mod frapant cu un cuplu in care sotia (cetatenii) e abuzata de sot (cei pana mai de curand la putere, implicit PDLul).
Bunul simt ar dicta parasirea imediata a sotului abuziv, insa de fiecare data intervin diverse impedimente: ba sotul face din cand in cand gesturi tandre (ciozvartele aruncate multimii pe post de sare in ochi, mariri salariale nesustinute dpdv al bugetului), ba sotiei ii e teama de nou/necunoscut (cine stie ce hoti or sa puna mana pe tara - vezi psihoza sadita in mod programatic de PDListi), ba sotia se gandeste ca mai toti barbatii sunt la fel si, cine stie, daca il lasa pe asta da de altul si mai "breaz" (toate partidele sunt o apa si-un pamant), etc, etc... Si-asa a ramas sotia sa-si ia suturi de la sot... Pana intr-un moment de luciditate. Azi traim acel moment. Sper sa ne tina.
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
Deceneus te astept cu contraargumente sau cu alte perspective ale tarisoarei mele dragi Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
PDL-ul nu voia sa pice motiunea dar se pare ca minoritatile, altele decat maghiarii, au provocat caderea guvernului.
Probabil guvernul cu Ponta va fi votat, dar posibil ca dupa vot sau dupa alegerile locale, sa demisioneze, ca sa provoace trei caderi de guvern si alegeri anticipate.
Daca Ponta va demisiona Basescu o sa valorifice electoral demisia, si o sa propuna un alt premier, care va fi votat si mentinut pana la alegerile la termen, pentru ca parlamentarii nu sunt dispusi sa-si scurteze mandatul.
Nu se stie ce strategie vor adopta.
Tarisoara oricum o sa intre in picaj, cu sau fara stabilitate.
www.youtube.com/watch?v=SPAmqFegxO4" target="_blank">Aia hoti , Astia hoti ... Mama lor la toti ! Victor Socaciu
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Tarisoara oricum o sa intre in picaj, cu sau fara stabilitate. |
adica cum
si mai ales ...de ce!?
e in interesul cuiva? are cineva de castigat din asta?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
Nimic nu-i intamplator!