Cine are de imprumutat o vioara ?

Cine are de imprumutat o vioara ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Pentru ca nu mai stiu unde sa intreb, intreb pe forum.

Poate are cineva o vioara 3/4 sa ne-o imprumute pana in septembrie. Poate chiar nu mai aveti nevoie acum de ea :-)
Mai mult decat sa garantez ca-l returnam in stare mai buna decat il primim nu stiu ce sa zic.
Cred ca e ok inca si 1/2 ...

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am lucrat in Romania la un liceu de arta,xcare avea si magazie ,de unde elevii puteau imrpumuta instrumente muzicale!

Poate te ajuta informatzia,itzi da un punct de plecare!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am o promisiune, e sigura 90% ... pana nu tin vioara in maini mor de nervi aici :-)
Si profa a zis ca se intereseaza ...

Ce sa mai, daca-mi lipsea cumva stresu`, am gasit iar ... cred ca detin magneti care atrag stresu` :D
Si nu pot dom`le sa merg acasa azi la opjpe jumate sa-i zic fie`mi ca nu am vioara :D Si e musai sa merg acasa :D

Andacos, merci pt raspuns Voi incerca sa ma lipesc pe unde pot :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput