Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 8
BelissimaEva spune:
Ionelus, contul de Picasa este comun ,( contul odiseei noastre) deci toate avem acces la el doar ca ai nevoie de user si de parola ( pe care ti le voi trimite eu acum in PM ) ! Pup fetitele
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +
Andra_C spune:
Virgi, am crezut ca nu pot intra azi, dar uite ca am timp, asa ca scot si eu motatele!!!
Tu oricum ai mai trecut printr-o nastere, asa ca stii la ce sa te astepti Sa ne puna si noua cineva pozici cu Lucas Doamne ajuta, puiule, sa fie totul bine!
In alta ordine de idei, cred ca am facut o boacana mare, am fost la recoltare din col azi si ma doare rau burta acum. Am aflat ca la varsta asta a sarcinii doar doctorul are voie sa recolteze, daca e asa asistentele alea de ce nu mi-au spus? Ca doar m-au intrebat cate saptamani am. Voua cine v-a recoltat?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+
BelissimaEva spune:
Ionelu ai PM !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +
stefulici spune:
Virgi, uita-te la Ionelu ce bine e si-ti vine tot optimismul din lume!
Iti tin pumnii! Sunt sigura ca totul o sa fie FOARTE bine! Pupici plini de ZEN!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
YLARI spune:
Virgi, curaj scumpo, hai ca o sa fie bine!
O sa ne gandim la tine toate-toate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
diana85 spune:
Virgi , pai te-nneci acum la mal? Ceea ce ma ia prin surprindere tare ma afectaza si pe mine, dar uite ca pana la urma s-a rezolvat. Important e ca maine, pe vremea asta, ai sa fii cea mai fericita mamica din lume! Bucura-te de orele ce le mai ai ca graviduta, relaxeaza-te si incarca-te de Zen impreuna cu dragii tai.
Diana 38+ cu Mirciulica
AMR 1+
tigruta spune:
Hai Virgi, nastere usoara si intalnire frumoasa cu Costica!!
Ionelu e o scumpete Bianca ma bucur ca ne scrii si ca deja esti pe picioarele tale..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
mi_bebelina spune:
Ionelu mamicule, felicitari pentru minunea Bianca Maria, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa! Si tie recuperare rapida! Te pupam!
Virgi, fii ZEN draga mea! Nastere usoara si recuperare rapida si Constantin sanatos, papacios, necolicos!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
elena_gd spune:
Curaj Virgi, iti doresc o nastere usoara si o recuperare rapida. Abia il asteptam pe bebe Lucas sanatos si voios!
Andra mie mi-a recoltat doctorita din col cu ceva gen betisorul de urechi numai ca mai lung. Tie cine ti-a recoltat si cu ce?
Fetelor eu ma simt cam ametita, nush daca e de la fiere sau sunt anemica.
Alina te-am bagat in grupul de pe FB, am vazut ca lucrezi la Penny, fratele meu tot acolo lucreaza.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
miha81 spune:
Ionelu felicitari! Bine ai venit pe lume Bianca Maria! sa ai o viata minunata!!!! Esti tare ca ai reusit sa scrii atat de repede!
Eu sunt cam speriata.Am fost azi la control si bebe are circulara de cordon...cica 90% din cazuri nu sunt probleme dar exista riscul sa se ajung la forceps ceea ce nu vreau sub nici o forma! Joanna mie nu mi-a zis nimic ca circulara ar fi larga.
Eu sunt tare speriata de cezriana. Pe Bianca am nascut-o natural cu epidurala si a fost ok.
Virgi nu-mi vine sa cred ca tocmai tu ai clacat! Tu care ne-ai sustinut pe toate de la inceput! Sunt sigura ca totul va fi bine! Nastere usoara!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP