Nicusor Dan - ati auzit de el?
Raspunsuri - Pagina 3
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Am mai auzit asta dar mi se pare o enormitate. Inseamna ca Basescu a pus pe cineva sa fure voturile de la Prigoana? Ce "calcul politic" ar justifica asa ceva? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Daca stia sigur ca Prigoana nu are sanse, atunci putea sa incerce sa faca vizibile alte personaje, pe care sa le utilizeze ulterior la formarea unui pol de C.D.
b.nica spune:
Ete dragutul de Nicusor Dan cum ne multumeste pe acelasi spatiu publicitar.Frumos gest!
Nu stiu cum sta la capitolul sinceritate, dar civilizat este.
Cand ii vom avea pe toti alesii nostrii, nu alfabetizati la seral, dar macar civilizati?
alinuk spune:
b.nica
cumva l-ai vazut pe banner aici?
mi s-a parut si mie ceva
nu-mi venea sa cred
si am pus pe seama "viziunilor" mele
dl Nicusor!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
b.nica spune:
Daca Nicusor asta este intradevar destept se va mobiliza pana in toamna ca sa ne convinga ca poate fi o alternativa la japitele analfabete care au castigat acum alegerile.
Din pacate sunt multi, prea multi, care se multumesc cu mite si promisiuni ridicole si nu stiu daca electoratul inteligent poate sa le faca concurenta.
Este si treaba noastra sa nu lasam sa ne hotarasca destinul fomistii manglitori!
Aici, imi pare rau sa o zic, dar mi se pare geniala ideea lui Diaconescu cu cei 20000 de Euro pt. ca mi se pare fezabila cel putin in a demonstra, fara pierdere prea mare, ca se pot oferii locuri de munca si ca pot prospera oamenii cu idei!
Cat au cheltuit cu mita unele partide? Mult mai putin decat aceasta investitie!
Toata lumea ar tebui sa inteleaga ca in toamna TREBUIE SA VOTAM NUMAI PE ACEEIA CARE VOR REVIGORA ECONOMIA SI ASTFEL SE VOR CREEA LOCURI DE MUNCA! Locuri de munca mai multe inseamna prosperitatea tarii!
Cine nu urmeaza acest deziderat inseamna ca SABOTEAZA prosperitatea si chiar existenta tarii!
Locuri de munca NU INSEAMNA SA NE VINDEM SI ULTIMILE RESURSE DE EXISTENTA ci presupune sa le folosim in interes propriu dar cu un management serios si bine supravegheat de catre un Stat corect si nu corupt!
Marina spune:
DAR NU DIACONESCU E ALAAAAAAA! Pe bune ne-ai omorat cu 20de mii astia, de unde ii da? Chiar nu iti dai seama ca tot ce debiteaza asta e propaganda ieftina de doi bani? sa-ti puna 20 mii in traista nu inseamna sa revigoreze economia, nici maca nu te mituieste, doar promite mita.
Toate promisiunile lui diaconescu sunt ridicole si se pare ca tu te multumesti cu ele.
b.nica spune:
citat din mesajul lui Marina DAR NU DIACONESCU E ALAAAAAAA! Pe bune ne-ai omorat cu 20de mii astia, de unde ii da? Chiar nu iti dai seama ca tot ce debiteaza asta e propaganda ieftina de doi bani? sa-ti puna 20 mii in traista nu inseamna sa revigoreze economia, nici maca nu te mituieste, doar promite mita. Toate promisiunile lui diaconescu sunt ridicole si se pare ca tu te multumesti cu ele. |
Eu nu la Dan Diaconescu faceam referire ci la ideea lui!Asta in prima instanta!
In alta ordine de idei este la moda sa dai ochii peste cap si sa scuipi in san cand este vorba de PPDD.
Eu care ma inflamez la abuzuri nu mi se pare normal sa ignori si sa batjocoresti un electorat care si-a adus partidul pe locul 3 la alegerile locale.
Ca este prost sau influentabil, mie nu mi se pare ca sunt mai influentabili sau mai tampitii decat aceia care ne-au adus inapoi USL-ul.
Sunt multi care au preferat Elodia decat USL sau PDL! Ce parere aveti de asta?
Si de ce tv-urile au evitat cu intentie sa pomeneasca de PPDD in exit-poll-uri sau la rezultatele partiale de parca numai USL si PDL au candidat?Au facut-o pana nu au mai putut sa ignore rezultatele finale!
b.nica spune:
citat din mesajul lui Rufus Dar care-i treaba cu 20 mii? Cand ii primesc? |
Ete ca fac esperimentu' la Deveselu unde iesira PPDD-istii cu 90%.Adunare mare cu americani si tot restul de olteni isteti.
Sa vedem ce iese!
Pun pariu ca tv-urile fac silenzio stampa la eveniment.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Ete ca fac esperimentu' la Deveselu unde iesira PPDD-istii cu 90%. Adunare mare cu americani si tot restul de olteni isteti. Sa vedem ce iese! |
Mai avem putin si Dan Diaconescu ne va povesti la DDD cum l-a convins el pe Obama sa aduca radarul la Deveselu ...
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Daca stia sigur ca Prigoana nu are sanse, atunci putea sa incerce sa faca vizibile alte personaje, pe care sa le utilizeze ulterior la formarea unui pol de C.D. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
A declarat pe hotnews ca mai are 15000 de euro din donatii si ca va face publice toate cheltuielile. E cu totul diferit de oferta actuala. Ma indoiesc foarte mult ca are vreo legatura cu Basescu, cum spuneam - mi se pare o enormitate.