DRAGII NOSTRI,
Suntem incantati sa va anuntam ca la 31 martie 2012, cea mai mare comunitate dedicata familiei, Comunitatea Desprecopii - a inceput un parteneriat special cu REGINA MARIA, reteaua privata de sanatate.
mai multe informatii www.desprecopii.com/info-id-7968.htm" target="_blank">despre acest parteneriat cititi aici.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Histamina la Regina Maria ai ajuns cu micutzul?
La ce medici ai fost?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
am folosit laboratorul lor de analize medicale,datorita caruia am descoperit anemia feripriva extrem d eurata, in jur de 8, desi melifeul imi spunea ca e 11,5 hemoglobina....................
Histamina, eu tot cu laboratorul lor am probleme mari, am decis sa nu le mai folosesc serviciile:
1) In sarcina stiam ca am e-coli, la ei am "descoperit" klebsiella si "alte trei bacterii necunoscute" (citez de pe buletinul de analize !!)
2) Amelia a luat antibiotic pe branula din a doua zi de viata deoarece nr. de leucocite era de 68.000 ; a treia zi au iesit 263.000. Cred ca cineva a uitat un "2"...
Altfel nu am de ce sa ma plang, din punctul meu de vedere sunt mai profesionisti decat cei de la Medlife, dar pentru analize prefer alte firme.
Noi ne alaturam parintilor multumiti de personalul si serviciile de la Regina Maria!
Va multumim!