Am vazut ca magazinul Etam din Mall Vitan a disparut. Acum vad pe site ca nici in Afi Cotroceni nu mai apare. S-au retras din Romania cumva? Mai stiti vreun magazin de-al lor? Eu eram ff incantata de sutienele de la ei si acum nu prea stiu cu cine sa ii inlocuiesc... Mami de Miruna si de Vladut
Si eu i-am cautat in Plaza si am inteles de la un magazin invecinat ca s-au retras din Romania.
Cand eram in RO si eu eram mare fan ETAM. nu ii ratam niciodata cand ma duceam in mall Vitan! am si acum o camasutza de noapte cu floricele brodate care imi e f draga.
M-am uitat pe site-ul ETAM si la categoria magazine nu am mai gasit Romania pe lista tarilor in care ei au magazine.
Mda, dupa ce am mai "googalit" putin, am gasit si eu ca s-au retras din Romania. Le-am scris mail sa intreb daca livreaza si in Romania, astept raspuns.Cu cine i-ati inlocuit? Am vazut (dar nu de aproape, doar m-am uitat in vitrina) la Yamamay (nu stiu daca am scris corect) niste sutiene care aratau f bine, dar nu am probat.Mami de Miruna si de Vladut
Ralucutza - de la Yamamay nu mi-am luat inca nimic desi am intrat de multe ori in magazinul lor. Eu am optat pentru Intimissimi care are lenjerie intima de f buna calitate si modele superbe, plus ca sunt facute f bine. dar ma tem ca nu sunt inca in Romania. cel putin in Bucuresti nu cred sa-i fi vazut. O alta optiune ar mai fi Triumph desi in ultima vreme nu am mai vazut la ei modele care sa imi placa sau sa ma avantajeze.