La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Am intrat si noi in casa pentru somnul de frumusete a lui Duracell.
Ama, seara ora de somn a lui Eduard este 22.30 si se trezeste sa pape pe la 6 dar papa cu ochisorii inchisi, deci in somn si doarme pana a doua zi in jur de ora 10. Deci, de la 22-30 la 10 ! Iar in timpul zilei are un singur somn de 3 ore de pe la ora 14.

Strumpitz, pfff ce de fete in neamul vostru!!! Si noi suntem tot 3 fete si asa bine ne-a fost si ne este. Duracell inca mai priveste la pozele Sophiei dar daca a vazut ca nu prea este bagat in seama a inceput sa aiba ochi pentru Daria de Irinuk . La noi a iesit soarele si este calldddd si tare frumos si va asteptam la o plimbare si o inghetata, ce spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Iparpala, da este cam devreme pentru ati spune cu certitudine ce sex are bebe din burtica. Eu am aflat la 15 sapt si 6 zile...deci cum spuneai si tu, la 16 saptamani stii foarte sigur.
Yvyana, buna metoda ai aplicat pentru a renunta la mesele de seara.Noi mai avem doar o masa in timpul noptii...adica mai spre dimineata la 6 si papa cam 250 ml Lp si pediatra mi-a spus sa nu renuntam la ea ca este din cauza dintisorilor.
Catank, sa-ti traiasca sotul!! Spor la munca muncitorilor si tie la bucatarit. Te asteptam sa intrii atunci cand poti si ai timp.
Roxy, ce parjiturica ai mancat? Chiar este cald la voi de ai stat in tricou. La noi nu mai este asa cald de vre-o 2 saptamani dar este bine...eu stau in bluza.
Alehiam, Irinuk !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeee

va imbratisez pe toateeeeeeeeeee
si eu ca si catank sunt varza si nu pot raspunde momentan fiecareia
desi am citit si retroactiv
imi lipsiti din activitatile mele zilnice
discutiile cu voi imi creeaza o mareeeeeeee placere
dar abia mai fac fata celor doua mandreeeeeeee

despre mot ce sa zic
sambata ne-am trezit voiosi si din pacate am constatat ca petra avea 38 cu 4
ne-am alarmat
am mers sa o ascultam la plamani
nimic
doar haraiala de la muci si de la tuse
nu se mai poate
de o luna tragem continuu
nu mai stiu ce sa fac
offffffffff
apoi antoniei i-a intrat o aschie cam mare in mana
si a trebuit sa plecaam de la restaurant
sa lasam invitatii singuri
sa scoatem acasa aschia
offffffffff
dar apoi totul a fost minunat
inca nu am poze
dar cat mai curand voi pune
PETRA a ales: PAINEA, ICOANA SI BANII ODATA
INELUL SI CHEILE DE LA MASINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

deci numai a mea are atata energie :))) offf, m-am pricopsit!

si spuneti-mi si mie care e faza cu renuntatul la mesele de noapte? adica ce se obtine? si de ce strica?
adica daca la copil ii e foame de ce il amagim cu apa/ceai/suzeta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am sosit luni seara si inca incercam sa ne revenim....bagajele sunt nedesfacute( doar ce e murdar e deja pe sarma), etc..
a fost frumos si bine( i-au adus socrii si pe parintii mei la ei si am scutit din drumuri), am avut ajutor... am facut dus linistita, am fost la coafor..etc...
drumul a fost frumos vizual dar greu.....soselele astea botezul a fost dragutz... poze cand imi trimite fina cd-ul...
in schimb despre mine am vesti nu ff bune
am tensiune... in ziua botezului aveam 160 cu 100.. acum stau pe la un 140 cu 90. Iau niste picaturi cu visc, paducel si mellisa si furosemid din cand in cand, ca retin lichid... pb e ca nu ma simt per total bine.. o fi de la oboseala cronicizata....habar n-am....
o sa intru mai rar, sper sa am timp sa citesc... va pup pe toate si multumesc ca ati intrebat de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Am atasat si ceva foto cu I plus rochita micutei prt botez

si ptr toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Ailed, multa sanatate!
Ama, eu eram ingrijorata pe la 4-5 luni ca sugea de 2-3 ori noaptea si nu are "repaus digestiv", ii distrug stomacul, ficatul etc etc. Idei de la verisoare, prietene, un pediatru mai in varsta, consultant intamplator. Am scris si pe aici, chiar ma simteam vinovata.
Pediatra mea mi-a zis sa las fetita sa manance cum vrea ea.
Acum avem acelasi program, dar intre timp am aflat ca e alergica la laptele de vaca, laptele pentru alergici e oribil la gust si nu-l accepta, asa ca ii multumesc lui Dumnezeu ca inca suge, si in felul asta primeste si ea ceva lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

sa pus ploaia si la noi..

inainte de somnul de pranz i-am dat titi si automat mi-a facut si scaun moale,deci problema e lapticul ...azi nu am mancat nimic spectaculos decat un mar,o supica si un gratar,am bat mult ceai de menta sper sa ajute
nu stiu la voi cat de dese sunt trezirile dar la mine in prima faza doarme 2 ore linistita apoi din ora in ora cauta titi,ea nu acepta biberon sau suzeta de mancat pe zi manca normal asa ca nu stiu cat de foame i-ar fi noaptea .
multumesc fetele pt raspunsuri,oricum trebuie sa iau ceva masuri pt reglarea scaunului,vaccinul l-am amanat.
Cami dar ati avut ceva peripetii la taierea motului ,multa sanatate Petrei!
Delia ,multa sanatate!!!
Strumph,Catank vizionat poze,foarte frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Donna daca bea inca laptic de la tzitzi de ce vrei sa ii dai lapte de vaca?
poate fi si o alergie trecatoare, organismul ei nu e inca pregatit sa digere alt tip de lapte. asa am patit noi cu galbenusul si dupa cateva luni nu mai avea nici o problema

Millie copiii nu cauta tzitzi doar de foame. O cauta si cand au nevoie de apropiere sau ii doare ceva. Eu cred ca ii dau ceva dinti - cauta tzitzi si face caca mai des - sunt semne comune. Rabdare si putere, trec ele toate! Bucura-te ca ai tzitzi sa o alini ;) eu una nu as vrea sa simt dureri de la dinti strapungand gingia! :|

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

noi suntem la buni rasfatati la maxim :)
nu apuc sa scriu la fiecare dar promit ca o voi face diseara.
despre culcatul copilului in pat cu parinti ma abtin de la comentarii, sunt total impotriva dar aceste discutii au mai fost si mi- am spus atunci parerea. la fel si cu trezirile din timpul noptii si neincercarea de a schimba acest obicei.

catank bine ai revenit!!!!

lparpala la prima sarcina am aflat la 17 s ca este fetita iar la a doua sarcina am fost la un eco mai profi si am aflat la 13 s ca este 99% baiat !!!!!!!!!

delia, poooooop mami!!! imi era dor de voi si ultimul timp m am gandit la tine cand am auzit prin oras melodia lui lucas :)))

revin diseara. dupa ce citesc in amanuntit.

maine ajunge in tara prietena mea cu care am crescut de mica, am fost vecine, la gradi apoi la scoala impreuna. nu ne- am vazut de 6 ani! de abia astept!!!!!!!!!

Mergi la inceput