Cand aveti timp la ce seriale va uitati mai cu placere? Eu ma uit la Charmed si la Ally McBeal.
Eu ma uit la Charmed. Aici l-au reluat de fo' 3 ori pana acum, il vad in fiecare dimineata la ora 9, in fiecare seara la ora 6 si marti seara la ora 10 sunt episoade noi
Oana_B
Ce fain , aici acum il reiau a doua oara dar numai un episod pe saptamana. Imi place si coloana sonora. Pacat ca nu a aparut inca pe DVD.
Eu am ceva putintel timp ca de astept sa nasc,si urmaresc 2 seriale...adica 1 serial si 1 telenovela.
1. Tinar si nelinistit, care in romania cred ca si la ora actuala mai este!!
2.Bety cea urita plus inca citeva Telenovele care incep pe la 3 pm si se termina pe la 7 pm...deci cred ca doar acum ce mai am timp de Tv ca dupa ce nasc nu stiu cum o sa le mai urmaresc...
Elena cu burtica 37 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27
Si eu m-am uitat la Betty cea urata cand am fost in Ro, mi s-a parut destul de dragut
Eu ma uitam cu placere la "Fiicele lui Mcleod" pe Hallmark,dar tocmai cand devenea mai interesant l-au taiat si acum il dau in reluare de la inceputul inceputurilor.Mai citesc pe Internet ce se intampla in continuare. Ma mai uit uneori si la telenovele,din plictiseala uneori, nu le urmaresc zi de zi fiindca nu am timp.Acum ma uit pe Acasa la "Grasuta mea frumoasa" si la "Amor real" fiindca imi plac foarte mult rochiile de epoca.Am auzit ca din ianuarie re-incepe telenovela Inima salbatica (in amintirea lui Eduardo Palomo) si am de gand s-o urmaresc a treia oara fiindca mi-a placut la nebunie.