Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Buna fetele!
Ce minunat ca voi simtiti pulsul bebelului sau ce-o fi,eu dupa ce v-am citit am incercat si eu si nimic
Pe mine ma incearca diferite stari si parca nu ma mai recunosc deloc.Transpiratia este mult mai abundenta si parca mai mirositoare oricat m-as da cu ceva parca tot o simt diferita.De matreata m-am umplut desi nu am schimbat nici sampon nici balsam,cosuri mi-au aparut vreo 2 si am luat si un kg deja.De frigider nu mai pot sa ma apropii ca mie rau,l-am pus pe sot sa il spele si tot acelasi rezultat nu pot sa il deschid si ce mancare las in el am senzatie ca miroase si dau tot la rate.Iar de mancat mananc cat o balena si tot mi-e foame,ma trezesc noaptea si mananc altfel nu mai pot inchide ochii de rau si tot anemica sunt.Vineri ma duc sa imi iau rezultatele de la endocrinologie si sa fac analizele de trombofilie.Cam in cat timp sunt gata cele de trombofilie?Ca parca nu mai am rabdare sa vad ce si cum sa vad in ce ape ma scald.

Ary bine ai venit si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2
[br
PS: fetelor eu nu am picatura de greata sau stare de gravida...Cateodata sunt chiar suparata ca-s ingrijorata ca nu simt chiar nik, nu tu greata, somn intens, dureri, nik nik nik..decat dureri lombare uneori, pushu din 3 in 3 ore si obosesc mai des..in rest nik!! dar mi-a zis medicul sa stau linistita si sa ma bucur!

10+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mamide2 Iti spun si eu: BUCURA-TE!!! Crede-ma pe cuvant, nu-i o placere sa-ti incepi ziua cu imbratisari tandre cu WC-ul pana iti ies ochii din cap, ca din stomacul gol n-are ce iesi...Si sa conduci cu punga de plastic in poala oricand gata sa tragi pe dreapta sa prestezi!

GEANI, gustul rau si hipersalivatia de care ziceai mai devreme le am si eu in permanenta, am avut si la primii doi, dar sa ma pici cu ceara daca mai stiu cat m-au tinut. Si eu mestec guma non-stop, mai beau si apa f rece sa-mi amorteasca limba (eu nu racesc de obicei) si mananc ghimbir, ca-i iute.

Voi vorbiti de activitati matrimoniale? Eu de doua luni jumate nu suport pe nimeni sa se apropie de mine la mai putin de 1 metru!
1. Nu suport mirosul nimanui 2. Ma enervez
Deci la mine in casa se traieste cu un arici: EU!

Eu nu as suporta sa traiesc cu una ca mine daca as fi in locul lor!

Alma 12+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Inca o intrebare doctora la care am fost mi-a dat pentru trombofilie asa
-anticorpi anticardiolipinici IgG
-anticorpi anti-beta 2 glicoproteina IgG,IgM
profil trombofilie screeninig:
-anticoagulant lupic
-antitrombina III
-proteina c
-rezistenta la proteina C activata
-proteina s
-homocisteina
-rezistenta la proteina C activata
Voiam sa stiu, nu mi-a dat nici o mutatie, nu?
Eu intentionez sa ma duc la Fundeni sa mi le fac gratuit,dar tocmai am citit ca nu fac si mutatiile acolo gratuit?Stie cineva daca analizele de la Fundeni cuprinde tot ce mi-a dat mie dr.Deocamdata nu dispun de atatia bani sa le fac, cele de mai sus costa cam vreo 6 mil si pana la sf lunii nu stiu daca as putea sa le fac.Daca nu mi-a dat mutatiile de facut as dori sa le fac pe astea la fundeni si apoi peste vreo luna sa le fac si pe celelalte.Nu stiu cat de coerenta am fost dar trimit asa msj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

neata fetele! am si eu o rugaminte si anume sa imi spuneti si mie cine-i gravidutzul ?:)am tot cictit si mereu am uitat sa intreb .n ii stiu povestea dar desigur ca starneste curiozitati.:)poop si aveti grija de burtici

6 +

Mergi la inceput