Tragedia unui parinte
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Nu stiu cum poti trece prin asa ceva, sper sa mai gaseasca pe undeva ceva putere.
papanash spune:
nu stiu cum poti sa te intaresti dupa asemenea lovitura .
Dumnezeu sa-l ierte !
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
luisa1983 spune:
Pacat,un copil cu viitorul in fata! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Cine stie ce-o fi fost in sufletul lui de a ajuns sa faca un asemenea gest?! Un copil ramas in adolescenta fara mama... |
Posibil acesta sa fi fost motivul. Sunt copii care au nevoie de mai multa dragoste impartasita decat altii,sunt mai mamosi,chiar daca sunt majori,cand au o problema ,vin rapid acolo unde isi gasesc linistea,langa mama lor.
Nevoia si dorul de mama l-au mistuit ,posibil aceasta decizie cumplita, de a prefera sa-si insoteasca mama, a luat-o intr-un moment greu pentru el, cand si-ar fi dorit s-o auda,s-o vada,sa fie langa el. Uneori,pentru unii,mama nu poate fi inlocuita de nimeni si de nimic, dovada rezultatele lui profesionale.
Este doar o parere!
andacos spune:
Eu nici nu stiu ce sa spun in asemenea situatzii!
Este cel mai cumplit lucru ce i se poate intimpla unui parinte!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Iar d-lui Florin Calinescu...multa putere!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Histamina,chiar e un subiect de 5 stele?
Sa ne apere Dumnezeu si sa ne fereasca de asa ceva!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
histamina spune:
eu cred ca e vb de impactul afectiv si de empatie.faptul ca cineva a deschis un astfel de subiect,cred ca a demonstrat multa empatie si invitatia acelei persoane de a empatiza este un gest pe care l-am apreciat ca fiind de 5 stele.
scuze daca evaluarea mea a creat alta imagine decat motivatia mea initiala.