F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

aM modificat pe FB documentul cu numere de telefon..adica din Intalnire.... se numeste NUMERE TELEFON, l-am adaugat si pe al meu acolo..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Dana-Tzuky mie nu mi-au facut clisma, m-au trimis sa fac kk si am facut, cred ca de frica clismei, looool!
De sucul de portocale stiam ca ar creste glicemia dar cand mi s-a mai intamplat nu a reusit sa ma faca sa ma simt mai bine. Poate secretul e combinatis cu cioco
Nu trebuie sa fac pe nemancate injectia dar cred ca au dreptate, cred ca papasem prea putin (pe la 7:30 doua felii de paine cu unt si cu gem si inca una cu branza si vreo 4 roshii cherry si o cana de compot- ori eu mananc de obicei dimineata si un gratar sau snitel sau omleta, azi ce o fi fost in capul meu???)
Ce diferenta mare intre cele doua masuratori
Va pupi

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Gata fetelor, am pus si eu nr meu de tel in documentul de pe fb!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Hahaha Ylari, pai cred ca de frica LOL. Sa papi bine maine dimineata, da?
Joanna, mi-ai facut o pofta nebuna de bors cu smintina...da' de unde iau eu bors pe aicea ? hahaha

Am pus si eu nr. de tel pe FB, dar e nr. de Germania, asa ca nush cu ce ajuta.
As vrea sa anunt si eu despre nastere prin sms, pentru ca acces la forum as avea din spital, dar tre sa ma deplasez, n-am laptop - si nush cind o sa reusesc sa ma plimb pina la sala de net din spital - iar al meu nu stie nici un cuvint frumos in romaneste...Insa nu stiu al cui numar sa il aleg...se ofera cineva?

Dana, 37+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

salutare..

eu astazi sunt tare cu fundu in sus, de aseara mai bine zis, ca sunt singura cu Luca si credeti-ma ca mi-am pierdut rabdarea, am tipat la el, offf saracu vrea si el atentie dar trebuie facuta si mancarea si hainele spalate..vrea si afara iar eu abia merg, abia stau in picioare..cred ca mi-a ajuns nu mai pot iertati-ma ca ma plang dar m-a parasit zenul de tot..

Alma ma bucur ca ati mai scris despre voi, chiar ma gandeam daca ai nascut si imi place ca iti doresti sa nasti natural

Mammita ma incearca asa niste sentimente, acu simt ca nasc inainte de termen, acu ca sigur depasesc ca la prima sarcina, mai ales ca ultima data mi-a zis ca e cu o sapt mai mic..hmmm om vedea ce mai zice medicul saptamana viitoare cand mergem la control..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Dana, daca vrei poti sa-mi dai mie sms si poate fi si in germana daca-l scrie sotul, ca am meu sot stie germana.
Vrei sa-ti trimit nr prin pm sau te uiti in lista de facebook?

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Saru mina Deutza, mi-am notat nr., voi trimite eu un sms in romana ok?
Iti ramin datoare

Dana,37+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Dana,si mie imi poti trimite sms si-n rom si-n germ.... stiu un picut!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Am adaugat si eu nr de telefon pe fb sa fie acolo!
Eu de abia m-am trezit, am dormit de pranz mai bine de 2 ore si chiar m-am odihnit. Ma misc din ce in ce mai greu, am luat deja 20 de kilograme si ma doar toate cele. Joi ma duc si eu la control si de abia astept sa-mi vad puiul.

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Tigruta uite de aia am eu femeie la curatenie si calcat..ca altfel nu faceam fata si cu copil mic si cu burta mare..mi-as lua si una la facut mancare sa stiu o treaba dar totusi sa nu exageram.....aia o fac eu si tot zic ca nu am timp caci sunt inca la job..dar raman eu acasa si intru in bucatarie calumea nu asa pe fuga..la femei nu renunt insa..

AAaa si eu sunt singura cu Eva sapt asta (dupa job insa cand ajung acasa)..dar azi a venit la curatenie si maine la calcat..asa ca iesim si pe afara..eu cad franta totusi..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput