F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Buna de dimineata,

Elly,felicitari,sa fiti sanatosi,sa te recuperezi repede si bine si sa va acomodati rapid unul cu celalat
titi143-Ramona,nu strica sa incerci baia.Poti incerca sa urci si ceva scari,cit mai multe,daca poti(200 ??),plimbari lungi in ritm mai alert.
Virgi,mai ai asa putin !!! Cred ca emotiile sint mai mari cind stii exact data decit atunci cind te ia prin surprindere.Avantajul e ca esti pregatita cu tot.
asparagus,vin si eu Germ.a fost prima iesire afara si mi-a placut f mult,mi-a ramas la suflet.

Apropo de ajutor ...Nu prea pricep eu cum e cu mamele care te incurca,a mea o sa-mi fie de ajutor,daca nu-mi convine ceva ii zic sa faca asa cum vreau eu.E bine sa fie cineva care sa te ajute macar la inceput,mai ales daca e cezariana.Ma cam incearca si pe mine de vreo 2 zile ceva contractii dureroase desi e cam devreme pt asa ceva
Offf,Joana,cu ciorba ta de buruieni,m-ai imbolnavit.Si cu leustean verde Si n-am de unde sa le iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata si-o cafea

Gyan ma bucur ca mai esti pe aici 2 in 1, nu ai mai scris de ceva timp, ori am ratat eu postarea ta ?! Avem DPN la o zi distanta
Nu iei nospa ptr contractii?

Anitta, Ioana (asparagus) imi place Germania atat de mult incat 3 ani la rand ne-am facut concediu 3 saptamani acolo, la rude, dar nu o consider o tara in care m-as fi putut adapta. Noi mergeam in centrul tarii, langa Kassel, intr-un orasel/satuc mic.
Dar mentalitatea lor nu se potrivea cu a mea. La mine a fost invers, dragostea a venit dupa mine in Romania si a ramas aici ptr mine, cu toate ca sotul meu se adaptase foarte bine acolo.
Am vazut cum sunt copii crescuti/educati si nu mi-a placut, am vazut cum se drogau legal in parc si nu mi-a placut, dar mi-a placut calitatea traiului lor ca adulti, corectitudinea.
Dar sansa asta de a ne muta acolo a trecut, ne-am inhamat la un credit pe 30 de ani aici si nu as risca sa las totul si sa plec.

Anitta crede-ma ca mananc, mult mai des si mai mult decat inainte si sunt genul care se ingrasa si daca bea apa, d'asta nu inteleg de ce nu mai iau in greutate, sau ok, nu iau, dar bebe creste sau stagneaza si el cu mine????
Mi-e cam jena/sila sa ma duc iar la dr de la spital cu paranoia mea, mai ales ca ecografiile la el sunt foarte rapide si fara prea multe detalii ptr mine. M-as fi dus la particular ptr o eco mai amanuntita, dar 450 ron acum nu prea ma coafeaza acum...

Astazi ma duc sa-mi fac buletinul ( Virgi) cu sotul la pachet ca si el trebuie sa-si schimbe actele si gata, scap.

Onutza ce mai sti de Elly? Cum se simt ea si babyboom?

Am cumparat niste visine congelate si as vrea sa fac ceva cu ele, o tarta sau ceva de genul. Nu am facut pana acum. Aveti vreo reteta simpluta si ptr mine?

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

NEATZA,hai sa bem intai o gura de cafea si apoi mai vedem ce mai facem....
DEEA,chiar ma gandeam ca daca nu te duci azi sau maine sa-ti rezolvi cu buletinul, constiinta ta pleaca la taiat si cine te-ar mai fi frecat la cap...Sa-ti fie cu spor ziua de azi!.
GYAN,is emotionata,dar mai ales nerabdatoare...si sa-l cunosc pe bebe,dar si sa scap de greutate..a devenit destul de jenant,mai ales de cand nu mai fac miscare si servici in mod organizat si ma simt anchilozata,imobila,scartzaita..mai ales noaptea.Si e frustrant,caci eu pe dinauntru tzopai,cant,dansez si zburd in toate directiile..da nu se materializeaza nik.Sper ca tu iei ceva pastilute impotriva contractiilor si te menajezi pe cat posibil,nu faci eforturi prea mari!
O zi buna fetelor!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 2,1....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!!!! Si-un rachiu sa treaca greata!
Virgi, mi-ai luat-o inainte, dar eu am pus intre timp o masina de hainute la spalat, desi deschisesem laptopul pe la 8 fara 10. Mi-am facut si o limonada, am si mancat, am baut cafeluta cu lapte si acum tremur dupa gynipral vreo jumate de ora, timp in care tastez ca sa nu-mi dau seama.
Gyan, chiar ca n-ai mai trecut de ceva vreme pe aici, si eu ma gandeam la tine.
Mie mi-a placut tare mult Bavaria, oamenii, curatenia. Eu n-am vazut partea cu copii care se drogheaza, am vazut in schimb pe baiatul celor la care am mers cum vehicula tractorasul familiei pe pamanturile lor, cum se ocupa de cai, si mi-a placut ca sunt preocupati de viata sanatoasa si nu-s delasatori, mergand la magazin pentru orice. Familia asta isi face paine, prajituri,acasa (au un cuptoras destul de mare), vin din struguri proprii, tarte cu fructe din pamanturile lor. Bunica familiei si-a cumparat dictionar german-roman ca sa invete romana de dragul sotului meu, iar lui i-a oferit un dictionar englez-german ca sa invete germana. Sotul meu e doar partener de afaceri, merge acolo ocazional si cu toate astea s-au atasat mult de el.
Asparagus, Gyan, ce fericire sa aveti astfel de mame, cele mai bune prietene! Eu nu inteleg de ce si unde s-a rupt filmul la noi, inclin sa cred ca a tot fost zgariat si s-a deteriorat in timp.
Deea, nu fi necajita cu greutatea, bb creste, nu are cum sa stagneze odata cu tine, doar ai rezerve de unde sa ia, nu? Nu esti chiar silfida.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza burtici

m-am trezit intr-o durere, ma luase un carcel de am zis ca mor de dureregroaznic..acum ma doare si capul ma mai plang putin la voi, Virgi nici eu nu mai pot, sunt ca o balena tot mai grea, ma dor toate si nu mai am rabdare..

Ieri dupa ce s-a trezit Luca l-am dus afara si am stat pana tarziu, s-a jucat a fost bine

nu mai ziceti de kg ca ma ia depresia, pfuuu aproape 20, am niste picioare si o celulita

Deea am avut si eu un episod de 2 saptamani cand n-am luat deloc in greutate ca ma si miram, dar n-a tinut mult ca am luat apoi aproape 3kg..sti linistita ca bebe asimileaza.

Oare Diana ce face?

Elly cu babybom??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Buna dimineata, dragele mele. Azi am implinit 37 saptamani , mai avem fix 7 zile de rezistat. Sa dea Dumnezeu sa reusesc

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie a inceput sa imi fie din ce in ce mai greu... cu tot. Ma termina statul in pat, cu toate pernele si alte lucruri pe care le-am pus pentru sprijin, dupa cateva ore ma dor toate, spatele, burta, baza burtii etc
Pe de alta parte nu mai pot de durere intre picioare. E groaznica. Ma dor de mor atat osul pubian, cat si lateralele picioarelor. Abia ma ridic din pat si merg cativa pasi pana la baie. Plus ca abia imi mai tin burta, asa mica cum e simt ca daca nu o sustin pica. Si gafai chiar si dupa cativa pasi facuti in casa, pana la baie sau bucatarie.
Iar noaptea e cosmar. Nu mai imi gasesc deloc pozitia. Transpir ca un porc, ma dor toate oasele si burta si ma intorc de pe o parte pe alta incontinuu pt ca nu pot sta

Nu sunt eu genul de gaina care sa se planga din orice, dar ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa mai rezist inca 7 zile Pana acum mi-a fost relativ ok, la inceput am avut o sarcina foarte usoara, dupa care mici complicatii, dar fara disconfort mare, dureri, stari de panica... dar de cateva zile s-a nasolit treaba rau de tot. Auzisem ca ultimele saptamani sunt grele, dar nu imi imaginam ca e chiar asa crunt...
Voi aveti astfel de probleme? Sper ca nu sunt singura gaina atrofiata pe aici... Cum as putea sa-mi mai pacalesc organismul inca vreo cateva zile?

Maine am ultima echo si vizita decisiva la doc. O sa stabilim toate detaliile pt nastere. Abia astept sa vina pitica, dar trebuie neaparat sa mai stea 7 zile

Asparagus, draga mea... mi-ai spus acum ceva vreme ca si tu vei boteza pitica Bianca. Parca era si Maria dar inca erati indecisi. Oricum sunt nume foarte frumoase si mi se pare ca se potrivesc de minune impreuna

Fetelor, va pup cu drag si imi pare rau ca nu sunt foarte activa la raspunsuri. Va citesc mereu, dar ma simt destul de rau si nu prea am starea necesara pentru scris

Ioana 37+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata gagici! M-am trezit eu azi cu mult elan si cu planuri mari, m-am apucat de probat hainele care ar avea ceva sanse sa-mi mai vina. Din pacate prea putine s-au dovedit incapatoare. Apoi m-am dus sa-mi fac micul dejun, aveam pofta de cartofi noi prajiti si ou ochi. Si da-i si infuleca si la un moment dat m-a luat asa o greata...Deci nu va recomand. Nu pricep ce s-a intamplat dar m-a luat o greata cu ameteala si parca si ecranul calculatorului imi accentueaza greata. Oi fi insarcinata.

Vroiam sa nu raman datoare fata de Anitta cu ciorba aia de stevie. Eu pun in ea ceapa, morcov, verzituri si uneori cartof. Ciorba de ieri a avut si cartof, cea dinaintea ei n-a avut cartof dar a avut pastarnac. Eu cred ca nu e o reteta batuta in cuie. Important e sa pui verziturile, dar nu poti sa faci numai si numai cu ele, eu zic ca ceapa si morcov tot trebuie sa pui. Mai la sfarsit bagi bors(dupa gust), eu pun foarte putin pt ca barbatului nu-i plac ciorbele acre insa compensez cu niste "zdrente" din ou si smantana. Nu e nimic complicat, dar e gustos.

Mai stau un pic in fotoliu asa semisezand, poate imi mai revin, apoi cred ca ma bag in pat. Ceva nu-i in regula, sper sa nu fi facut vreo indigestie ceva.

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Neatza!..si saru'mina de kafia!

Am vrut sa-mi schimb poza de profil...kk nu merge, ramine aia veche, am incercat de vreo 7 ori.
Asa ca am incarcat poze noi pe picasa...m-am miorlait ieri la al meu ca nu aveam decit o poza cu burtica si acusi burtica pleaca (respectiv vine). Sau cum.

Dana, 37+ cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ionelu nu esti singura care se simte asa hai ca mai e putin

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Neatza dragelor.
Si eu am mancat putin si acum Edy imi inghesuie mancarea. Dureri am si eu, de maini si picioare, iar spatele e terminat. Burta se tot lasa in jos si tot creste( 4 cm in ultimele 3 saptamani).
Ieri am fost cu mama si i-a cumparat nepotelului scutece, paturica pt carut, lenjerie de pat cu aparatori si costumase. E atat de bucuroasa incat a cheltuit toti banii din portofel, pana la ultimul leu.( doar e primul nepot)
Acum astept sa treaca timpul si sa ne dea Onutza vesti. Azi merge la dr si stabileste cand vine fluturasul.

Mihaela35+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput