LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
tufete dragi
..ieri am avut o zi full
am reusit sa adun 7 hartii...deci sapte usi deschise cu copii dupa mine...si la fiecare cu nervi de rigoare caci tare le place sa calce tot in picioare(iar cu asta nu ma pot obisnui)
...azi merg iar la un dr si maine la ultimul ...apo pe 2 mai in comisie...si am scapat pana pe 15 iunie....cand trebuie sa refac orientarea scolara
Am admirapt "alba ca zapada "Eva dar si...
pe Gazulica care-i pe zi ce trece mai eleganta si mai frumoasa iar fam Gaza e ff frumoasa sa fiti sanatosi si mereu fericiti.
Chatomulta putere...Nepotica mea,Alexandra...e tot pe perfuzii,a inceput sa si manace putin ,ieri numai facuse febra si nici numai vomase.I-au facut analize...stiu ca nu-i rotavirus ..dar nu stiu cu ce sa lupta.Oricum am vorbit cu cumnata(mama lui Alex) si spunea ca spera sa nu fie acel virus cu care-s tinuti copii in sp in Gl de peste 10 zile ...spera ca daca o da la salon sa poata pleca acasa ...ieri era tot la reanimare .Spunea ca la ce a vazut ea in spital ...acel virus dupa o prima perioada de rau,cedeaza la ceva tratament...zici ca-i ok si revine mai urat...
Doamne ajuta si lumineaza sa ajunga cat mai repede si sanatoasa acasa!
Novus insanatosire grabnica
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
Dodo, ce spui ma inspaimanti. Ce virus este? Sau boala?
Sanatate multa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Neata !!
Am pus de cafea caci am nevoie, iar ne-am trezit devreme, de data asta la 05.30
Asa ca va servesc cu cafea, ceai, fresh
Ada a si vomitat de dimineata asa ca astept sa se faca 09 si o sun pe pediatra sa mergem pana la ea, nu stiu zau ce o fi, temperatura face dar pana in 38-38.5 si alte simptome nu a avut exceptand azi dimineata
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Dodo, ce spui ma inspaimanti. Ce virus este? Sau boala? |
<<..Va pot spune doar caci fata d-tra nu are rotavirus....dar ce are este mai mult ca sigur un virus.
Cumnata a intrebat "care-i acela?"
...d-na sunt fff multi virusi si microbi in jur.Noi putem testa si descoperi cu precizie doar cativa...dintre cei ce fac mult rau.>>
Deci ce sa-ti raspund eu....?!
Edit:
Doar ma rog ,ca la nepoata mea sa fie ceva de care va scapa repede si fara urmari.Spre fericirea noastra ea a avut doar frisoare o parte din ceilalti copii internati au facut si convulsii din motive de febra ffff mare.(da in spital...au facut acei copii convulsiile febrile)
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Mi-a placut mult petrecerea Gazei mici care, vorba lui Jambo, este impecabila iar tinuta ei m-a dat pe spate
Gaza, tu ai slabit dar tot bine arati! Sinteti minunati voi 3.
inapreda spune:
Gata, am vazut si pozele cu Eva mica; e cea mai incintatoare Alba-ca-Zapada pe care am vazut-o vreodata iar balerinii cu galben sint dementiali.
Faina petrecere ati avut. Bravo, Anamariame!
pisigri spune:
Buna dimineata !
Dodo, sanatate multa! Deduc totusi ca e vorba de ceva "gastro"-virus, ca sa o citez pe roro :)
Si daca tot am vorbit de lup...Andiaroro, ce mai faaaaaci?
Am vazut poze superbe de la 2 din cele 3 sarbatorite de zilele astea. Minunate ! Ilinca, tu ce astepti?
Daca aveti careva nr de tel al ramonei, dati-mi si mie un MP sau un sms sau ceva, va rog frumos.
Noi plecam afara. Daca eu tot sunt in concediu fortat, vad ca mi-l petrec in fata blocului ca alt parc nu a gasit primaria sa renoveze in cartier. Si cum e soare si frumos...v-am pupat !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Olga, multam de meniu.
Novusel, sanatate, sa treaca repede bolile!
Nu stiu, Dodo, cum si cind reusesti tu sa le faci pe toate.
novus spune:
Abia astept sa vizionez si eu pozele cu sarbatoritele !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)