Probleme cu [hr]
De vreo saptamana am probleme cu mesajele care contin linia gri [ hr] (am lasat un spatiu).
Cand editez un mesaj, mai ales la odisee, in loc de linie apare mereu textul <hr noshade size="1" /> . Trebuie sa sterg textul si sa dau click pe HR de deasupra mesajului, insa dureaza doar pana la prima editare.
Se intampla si cu IE si cu Mozilla, alt browser n-am incercat.
Se poate face ceva? Multumesc .
<hr noshade size="1" />Diana, 31+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
Raspunsuri
Dianami spune:
Vad ca si semnatura mea s-a stricat, am editat-o aseara si n-am pus hr in locul textului.
Deci asa se vede in locurile unde trebuie sa apara liniuta.
<hr noshade size="1" />Diana, 31+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
Lali_mete spune:
Nu stie nimeni ce-i cu acest hr ? Ca si eu ma chinui sa scap de el la capitolele noi de la odisee. L-am sters,si in loc de o singura data ,mi-a aparut aceasta formula de mai mutle ori in postare.
admin spune:
mai aveti probleme cu HR-ul? Daca da va rog pe mail un PrintScreen sau un URL unde pot sa reproduc problema...
Laura25 spune:
Da, se manifesta in continuare.
<hr noshade size="1" /> exemplu - daca scriu asa, cu [ hr ] , apoi voi edita, vei vedea ca pune in loc de [ hr ] <hr noshade size="1" />. asta numai daca editez.
test editare . deja s-a modificat unde era linie la prima scriere
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
admin spune:
Cred ca am rezolvat problema.
Mesajele care au apucat sa fie corupte trebuie fixate manual.
Laura25 spune:
Acum inlocuieste la editare [ hr ] cu <hr /> , ceea ce la mine cel putin cu firefox apare scris ca atare, nu pune linie. Uite de ex. aici, in prima postare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172305&whichpage=1
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me