Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmen_80 spune:
Dar a inceput sa curga din ambii sani odata? Ca eu am avut o mancarime la areola dreapta de cateva zile, si cand am strans un pic, am vazut ca au aparut cateva picaturi de lichid galbui. Insa la stangul nu am nicio senzatie si nicio picatura de nimic... Oricum nici din dreptul nu pot spune ca curge la propriu... a lacrimat putin cand am strans :)))
Bea, da, e de bine, inseamna ca o sa ai laptic pentru bebelina. Eu, se pare, ca nu prea o sa am... :(
29 sapt +
Laura32 spune:
Si la mine colostrul a aparut pe la 22 saptamani , curge din ambii sani .... dar nu pot spune ca in fiecare zi , daca strang mai tare iese .
28+ Andrei
ZIZOU spune:
Bun venit Ramona!
Azi mi-au venit niste ganduri negre ca nu l-am simtit pe bebe decat putin dimineata asa ca m-am umflat de ciocolata si vad ca am reusit sa il trezesc putin.
21+
michelle1981 spune:
Eu sunt un pic ingrijorata ca mi-a cazut o plomba.
A mai facut cineva tratament la dentist in sarcina?
Colostru - nu stiu daca am ca nu am incercat sa vad, dar la Bianca aveam pe vremea asta. Stiu ca nu e bine sa strangi ca poate da contractii. Daca gresesc, scuze.. spun din auzite, nu am surse sigure.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
adarev spune:
Dana, Laura m-ATI mai linistit . Sper sa stea Nectarie la culcus sa nu-l apuce vreo nebuneala. Freedelia, vai de tine. Mi te si inchipui tu gravida ai tragand de copii noaptea. Mi-a venit si mie colostru . M-am trezit pe tricou. Zizou bine ca a reactionat la ciocolata.in rest mâine un drum la curtea de apel si apoi work. De gatit mai pe seara , sunt in oras ac.
Ada
lorenaflore spune:
Buna burticilor,
vreau si eu sa ma alatur voua, daca ma primiti. Eu am 22 de saptamani, o sa am o fetita care ar trebui sa se nasca la sfarsitul lui august 2012. Este o sarcina obtinuta prin FIV si am avut oare care probleme, insa m-am decis ca ar fi timpul sa ma alatur viitoarelor mamici.
LORI
IIuli spune:
Lorena si Ramona, bine ati venit. Povestiti-ne mai multe despre voi, ce mai faceti de mancare , ca vrem idei noi si ce mai vreti voi
Ada, nu cred ca s-a suparat doctorul, mai ales ca sunt sigura ca alte dati i-ai dat fff bine. Despre cheag, eu parca l-as suna pe doctor sa il intreb. Sau poate ii faci o vizita sa te revansezi
Muraturica, eu am evitat sa merg la piscine de cand sunt insarcinata, eu am o problema ca daca nu e curata apa si fac cine stie ce infectii.. de aia nu am mers nici la aquagymn deloc, desi se face la mine la sala, dar asta e, facem dupa. Cat despre mustrarile de constiinta, lasa, sigur te intelege.
Carmen, si mie mi-au aparut niste chestii albe din sfarcuri, dar nu stiu daca este colostru sau nu. Nu e ceva lichid, e doar asa – gasesc seara cate un punct alb inauntru si in special la sanul drept. Oare asta o fi?
Zizou, stiu senzatia. Eu déjà am innebunit pe toata lumea ca nu il simt pe bb destul. Zilele trecute abia a falfait de vreo doua ori, dar azi vad ca a revenit . Eu ma panichez f repede daca nu il simt cateva ore si nu merge cu ciocolata sa il trezesc, nici cu limonada sau ce mai spuneau fetele.
Michelle, eu mi-am facut tratament la dentist, o plombita si albire; din cate mi-a povestit dentist mea, interzise in sarcina sunt anesteziile si tratamentele radacinilor (substantele care se pun acolo cica nu sunt ok).
Si eu am des mustrari de constiinta, ca toata ziua il scutur pe sotul meu si ma plang ca nu imi acorda suficienta atentie sau ca eu vreau diversi cai verzi pe pereti si el nu are timp de mine #61516;. Ce e drept, a si fost foarte ocupat in ultimul timp si are o mie de probleme si eu numai l-am batut la cap. Plus ca am avut si 3 accidente de masina intr-o luna si saracul de el cand vede ca il sun ii sta inima in loc #61516;. Oricum, sunt foarte depresiva, mi se pare ca sunt cat un balon umflat si ca nu o sa mai slabesc niciodata sa umblu in hainele si in pantofii mei de dinainte . Plus ca plang foarte usor, ceea ce ma enerveaza la culme, pt ca eu nu plangeam niciodata (in afara situatiilor cu adevarat triste), or, acum zici ca sunt bocitoare angajata, toata ziua ma apuca diverse stari proaste. Mai adineaori mi-a povestit la telefon ca un proiect pentru care a lucrat enorm va fi platit ffff prost si a refuzat plata, iar pe mine m-a intristat atat de mult gandul ca niste tampiti nu ii respecta munca incat m-am dus la baie si am plans .
23+ Mihai
ramonavlas spune:
Iiuli, eu gatesc in fiecare zi. Azi, de exemplu, am facut salau la cuptor si salata iceberg cu rosii. Despre depresii...o sa iti revi dupa ce nasti, hormonii isi fac de cap acum. E doar o perioada.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
27+
Fleurdelise spune:
Bine ai venit Lorena! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen, tot respectul meu ca pt celelalte fete cu FIV. Asteptam sa ne povestesti despre tine, daca stii ce e bb, etc.
Freedelia, Biribu , deja m-ati facut sa fiu nerabdatoare pt perioada cand voi fi singura acasa cu bb. Am un parculet in spatele blocului, cred ca imi voi face veacul pe acolo toata ziua cu mamicile din vecini si bebelusii lor, apoi plimbari cu masina, vizite la amici, cumparaturi. Sper sa fie un bb linistit, si am feelingul ca asa o sa fie... nu stiu de ce, ca noi amandoi suntem cam nervosi. Am incredere in feelingurile mele, in instinct cum zice Biri...bb-ul asta simt ca ne va calma...
Cu dormitul eu vreau sa-l obisnuiesc in patutul lui de la inceput, chiar si cand voi fi singura tot asa voi face...am eu fixul asta si asa ne-am si inteles intre noi. Pentru momentele cat nu sunt langa el (am pregatit si un pat simplu pt mine langa al lui) vreau sa cumpar un monitor din ala portabil, sa il vad si de la baie, ce face si cum respira.
Ada, sper ca nu e nimic cu cheagul acela, pur si simplu s-a eliminat ceva de la o iritatie sau un hematom. Cel mai bine verifici repede la medic, cum ziceau si fetele, probabil te asteapta sa te revansezi......hai ca o sa fie bine.
Ma faceti sa va invidiez cu colostrul vostru . Si eu va intrebasem acum vreo 2-3 saptamani, ma trezeam noaptea cu sfarcurile umede in special stangul. Dar de atunci nimic , si nu am deloc curaj sa storc pe acolo, nu vreau sa fortez. O veni el lapticul cand trebuie, adica odata cu bb, sper din tot sufletul sa alaptez. Daconst, tare frumos ai spus ce bine e sa fii relaxata cu treaba asta, iar daca va trebui un pic de supliment sa se sature mancaciosul, asta e. Dar sanul sa fie baza.
Iuli, da, si eu bocitoare de profesie... Pana la urma nimic nu e pe atat de grav pe cat ni se pare acum in starea noastra.
Dar tu, te rog, ai grija cu pataniile cu masina! si eu ma surprind conducand mai nervos in ultimul timp, culmea, ii claxonez pe toti tampitii ce fac manevre aiurea ca sunt si aici oho... dar am invatat sa ma feresc de ei. Azi conduceam spre birou, 2 benzi, cea din stanga, spre autoruta, era full, eu pe dreapta inscrisa sa fac dreapta la urmatoarea intersectie. Vad ca se baga una in fata mea, o tanti cu SUV...de...fara semnal fara nimic...am si intuit ce vrea sa faca...sa depasesca coloana de pe banda din stanga si sa faca ea stanga pe autoruta, dar mult mai in fata. Ghinion! ca am claxonat-o de am zapacit-o, a dat sa intre pe dreapta intr-o parcare, a revenit cu botul in stanga, eu in spatele ei tiit tiit tiit - pai daca esti proasta sa-ti atrag atentia...ajunsa la intersectie a semnalizat stanga de pe banda din dreapta...apoi a facut dreapta. Eu in spate m-am ferit abil de nebuna si am mers in treaba mea... cam cu din astia am de a face zilnic...stiu si in Bucuresti ce nebunie e...pana si in Iasiul meu natal e o circulatie de formula 1!
Freedelia, ce panarama a iesit cu modelingul! Macar v-a platit pt asta? Ce chin si oboseala pt tine si copii.
Va pup pe toate.
Edit: am citit pe diagonala, Lorena, acum vad ca vei avea o fetita, felicitari!
Incet incet se echilibreaza scorul!
30 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
freedelia spune:
Da, Fleur, le-au dat cateva sute de euro, dar nu a meritat, a fost o zi de cosmar. La urma urmei, ei nu merg pentru bani, ci ca sa se distreze. Evident, si banii ii tenteaza, in general primesc cam 10% sa faca ce vor cu ei, iar restul ii strangem pt ceva ce decidem impreuna -- de exemplu am cumparat un iPad, o consola Wii, facem cate o excursie... Dar ei nu fac asta pentru bani si daca stiam ce o sa fie, nu mergeam...
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE