Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,
IIuli multumesc de cafea si ma bucur ca esti mai bine...
Ali , a venit salopeta ? Cu nasterea , nu trebuie sa te alarmezi , trebuie sa ai incredere in medicul tau , daca bebelusul va avea 4 kg, crezi ca va fi usor sa nasti natural ? zic si eu ...
Fleur sper ca esti mai bine , ai primit Zen suficient ?
Fetelor dar nu aveti somn noaptea ?
Carmina dar ce face printesa ta noaptea ? Sunteti intr-o joaca continua ?

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Nici eu nu stiu sa fac capitol nou

Ali, dr meu cand l-am intrebat daca imi recomanda sa nasc la privat, m-a intrebat cum vreau sa nasc. Cand i-am zis ca natural, mi-a explicat ca nu imi poate garanta ca o sa vina sa ma asiste la nasterea naturala la privat pentru ca pot sa nasc oricand, inclusiv in paralel cu o alta graviduta pe care ar asista-o insa la stat si atunci nu ar sti intre care dintre noi sa aleaga si nu poate fi in acelasi timp in doua locuri. Una-peste-alta, mi-a spus ca - daca vreau natural - sa nasc la stat.
Ma gandesc ca ceva asemanator o fi si la dr tau... Plus ca probabil ca are mai multa incredere in echipa de la stat pentru naturala, decat in cei de la privat.
Laura, si BB-le meu va avea cel mai probabil peste 4 kg, dar tot nu vreau sa renunt la nasterea naturala. In fond, cum ne ziceau la Lamaze: cu cat copilul este mai greu, cu atat forta gravitationala il va ajuta sa iasa mai usor
Fetelor, mie mi-au facut prietenele aseara "Baby Shower" si inca sunt tare emotionata... Imi imaginam ca doar eu pot sa organizez petreceri surpriza pentru altii, nu si invers. Asa de tare m-au surprins... si s-au pregatit saracele din ianuarie incoace, si nu s-a dat niciuna de gol Si m-au mai ademenit si la restaurantul unde am facut nunta, unde n-am mai fost fix de atunci (2007) - si m-au napadit amintirile. A fost tare fain.

28+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitolul 32

Mergi la inceput