Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 13
ned spune:
eu cred ca problema mare e ca plecam si sefii astia sunt stresati ca nu mai are cine sa faca treaba. Cred ca e ceva de high management. Dar asta e, e mult mai important bebele nostru. Dupa munci de ani de zile pana seara tarziu, eu asa gandesc acum.
25+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
adarev spune:
ioana, Ned, nu stiti ca am povestit ce am patit si eu in ultima luna, inainte de a deschide cu sefa mea. Din blonda nu m-a scos, iar intr-o marti nu m-a loasat efectiv sa ma ridic de pe scaun de la calculator. Ce mancare, ce burta de gravida, nu domnule lucrarile erau cele mai importante, de parca i-ar fi ridicat cineva o statuie in fata Uniunii. Doamne, sa fie la ea si nu la mine.
Ada
balanta_tm spune:
ned, vei face clexane de 0.6?
ada, multa bafta pe noul drum.
legat de sefi, mai exista si unii ok, printre care si ai mei. nu au avut absolut nimic de comentat cand am intrat in risc maternal din sapt a 9-a, desi aveam munca de birou plus ca plecam intr-un moment critic al proiectului, inainte de un release important. iar cand am pierdut prima sarcina, au fost f f suportivi, in sensul ca m-au protejat luni intregi dupa eveniment si mi-au dat zile de concediu din partea companiei, ca ale mele se terminasera.
nu ma asteptam, cel putin seful cel mare parea un om rece si insensibil, care nu se impiedica de "maruntisuri".
Delia21 spune:
Balanta si alte mamici de gemeni,am o intrebare:voua doctorul care va urmareste sarcina v-a spus ceva de vreun test non-stress...care s-ar face saptamanal incepand din saptamana 30...ca sa vada inimioarele puiutilor pe o perioada de cateva ore...ca sa evalueze cat de stresati ar fi bebeii?Mie mi-au spus aici...si sincer...m-i se pare cam ...multicel,saptamanal...din moment ce la 2 saptamani ajung la cabinet...Sunt curioasa daca se face si prin alte parti...
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Ma prezint mai tarziu la apel, ca am fost toata dimineata, jumate de zi practic, la medic(i). Nimic deosebit, controlul de rutina dar am asteptat de mi-a venit acru (la propriu...am arsuri de mor )
Am luat 1.5 kg in ultimele 2 saptamani, tensiunea stabila, glicemia asa si asa, inca mai e mare dupa masa de dimineata, insulina trebuie sa o cresc continuu sa tin ritmul.Nici vorba ca la voi de eco de rutina, sa evalueze greutatea lui bb etc...ce va invidiez cand intrati si spuneti: noi am fost la control, bb e e bine si are x kg si e asezat asa sau asa.
A, mi-au facut primul test de non-stres (culcata cu electrozi pe burta pt inima lui bb) totul ok, a dat din picioare ca apucatul. Si acum, cand stau pe scaun la birou, ma bumbaceste de zor sub coaste in dreapta. Clar azi a iesit din tiparul lui obisnuit si e mai activ.
Lorena, impresionanta povestea ta, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare si sa te bucuri de o bebelusa sanatoasa.
Michelle si/sau Maria, vreau si eu reteta de sufleu sau budinca de brocoli (imi face f bine la glicemie si nu mai stiu cum sa-l gatesc).
Ada, sa iti mearga din plin, acum esti propria ta sefa si iti faci cartile cum vrei tu. Si ca te-ai gandit la mine, dupa cum vezi...nu sunt niciodata prea departe incat sa nu "semnez condica".
Ned, bine ai revenit, sper sa treci repede peste toate neplacerile.
Aveti dreptate cu atitudinea celor de la serviciu, ne trateaza de parca suntem ciumate. Eu am starnit invidii, culmea la barbati...cum D-zeu poate un barbat sa simta invidie pt o femeie bortoasa NU INTELEG! As vrea sa lucrez cat mai pot, exclusiv din considerente financiare, dar daca mi-ar afecta major nervii m-as opri si eu si baga medicale. Poate mai incerc odata cu "retragerea preventiva" un fel de CRM - care e platit cu salariul integral. Mai ales ca din cauza diabetului merg saptamanal la dr. si ma injectez de 8 ori pe zi!
Ati mai zis multe dar evident am uitat ce. Mai citesc si revin.
O seara placuta!
30 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
andrrreea spune:
Buna seara mamici si piersicute!
N-am mai scris de mult, dar incerc sa tin pasul macar la citit. Raportez analize de trimestru 2 bune, doar colesterol putin marit si consultatie de 26 saptamani cu vesti bune. Bebele creste normal in ciuda placentei subtiri, desi riscul exista inca. Are 970 gr si e cu 2 zile mai mare decat varsta exact ca data trecuta. In rest, am luat 5 kg, iau in continuare vitamine si de spatamana viitoare o sa intru in medical, sa am mai mult timp de plimbari :)
Cred ca m-am hotarat asupra numelui: Darius Andrei -ce parere aveti?
Sper ca sunteti toate bine, va rog mult invatatti-ma si pe mine sa pun poze si sa le vad pe ale voastre.
Va pup, o seara placuta!
26+
Delia21 spune:
Fleur,eu nu la munca dar intre prieteni....cand am dat stirea de burtica x2....2 barbati mi-au spus pe fata ca ma gelozesc;unul...prieten de 10 ani,l-am si introdus la actuala lui nevasta...mi-a spus sa nu-l mai sun niciodata...el nu are copiii lui,dar a adoptat copilasul de 2 anisori al unui nepot (tatal biologic avea 18 ani si nu a vrut sa...fie parinte,mama era o drogata din pacate si a lasat copilul in spital dar a anuntat familia tatalui sa le spuna sa-l ia ei daca il vor)...iar sotia lui la 42 de ani a intrat la menopauza precoce dar are un baietel de 12 ani dintr-o casatorie anterioara,...)si omul mi-a spus in fata ca din moment ce el nu va avea sansa sa-si creasca un copil biologic al lui,nu se poate bucura pentru mine,ba dimpotriva...Al 2-lea...il gelozea pe mandru....tot zicea ca nu i se pare fair viata...bocea ca un copil...si tot insira ce calitati are el...si se intreba de ce oare niciodata nicio mandra nu l-a anuntat ca ar fi ramas...ba imi zicea ca gata ,fuge la doctor sa se cautre,poate are vreo problema...si ca vrea sa stie chiar daca la momentul respectiv,in ianuarie...nu avea o prietena...in fine,oameni...si oameni...probabil ca fericirea unora pe altii....i doare...
Ada,felicitari si BAFTA MAXIMA!!!!!!Eu in 2 ore am examenul,tot citesc la raspunsuri,vor fi 100 de intrebari in 2 ore...microbiologie...Ah,in ultimele 2 saptamani am pus 4 pounds,deci cam 1,8kg...zice cantarul...deja imi simt organele ingramadite...si ma rog la doamne doamne sa ma ajute sa rezis macar inca 10 saptamani...
Laura32 spune:
Buna seara fetele ,
Am venit si eu la semnat condica , am o zi plina cu zugraveli , ati vb de manacare buna mai ales Aruba cu cartofii noi , mi-ai facut o pofta
Lorena si eu sunt cu FIV si te inteleg perfect , cred ca oricine ar fi fost in situatia asta , Dumnezeu l-ar fi intarit , ca sa poata aduce pe lume un bebelus
Ada ma bucur mult pentru reusita ta , Doamne Ajuta ! sa-ti mearga din plin ... ai grija sa nu certi prea tare baiatul
Bea , frumoase pozele , sunteti tineri si frumosi , o casnicie frumoasa si trainica va doresc !
Fleur , daca te supara cineva la serviciu sa ne spui , ca-l batem noi , ma bucur ca totul este in regula cu BB si mai are si el cate o zi activa , seamana cu al meu leit .
Offf , ce s-a mai discutat ? Aaaaa , referitor la familiile cu copii multi , eu personal nu sunt incantata , cred ca 97% din frati mai mult nu se inteleg decat se inteleg si cand au nevoie de ajutor tot la straini apeleaza , eu o am pe nasa mea care sunt 8 copii si vai de asa fratie si nu este singurul caz . Eu sunt singura la parinti , am oftat putin in copilarie dupa un frate/sora dar acum sincer va spun ca nu regret deloc ca nu am , am invatat de la viata sa ma descurc singura si sa nu am la usa cui sa bat pt ajutor iar asta ma calit la maxim , gandesc de 100 de ori inainte a face ceva . Pe mine ma deranjeaza la maxim cand aud ca pun mana pe telefon sun pe fratele sau sora sa ma ajute , asa si daca nu aveai ce faceai ? Eu nu ma las in baza nimanui si atata timp cat nu esti ajutat nu esti comandat . Sa nu aruncati cu ceva dupa mine , mi-am spus parerea
Si eu am avut probleme cu sefii cand au aflat de sarcina dar intre timp a aparut si operatia si uite asa le-a asezat Dumnezeu pe toate si au scapat si ei de mine si eu de ei .
Va pe toate
28+ Andrei
miruna1980 spune:
Delia,pana acum dr meu nu a zis nimic....cam pe 4 mai ma duc la control si-l voi intreba daca trebuie sa fac acest non-stre test..am mai citit si eu de el si mi-as fi dorit sa-l fac,acum sa vedem ce zice si dl dr....daca nu-mi recomanda,probabil ma voi duce la vreun cabinet particular sa-l fac pt linistea mea. Pupici fetelor
27+