Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 11
lorenaflore spune:
Multumesc fetelor de primire!
Povestea mea incepe de undeva din anul 1999 de cand sunt impreuna cu sotul meu, pe atunci prieteni. Dar atunci nu vroiam un bebe, asa ca tot timpul ne-am protejat, asa ca nu am avut nici o sarcina, nici un avort. In 2005, ne-am casatorit, dar am mai amanat momentul de a avea un bebe, iar dupa 2 ani am decis ca ar fi momentul sa avrem si noi un bebe, insa nu a mai vrut sa vina asa usor.
De atunci am inceput sa investigam problema, care dupa unii medici era doar in capul nostru.... Din pacate, dupa ce am trecut prin nenumarate investigatii, dar si doua operatii, una clasica (de extirpare a unui chist endometriozic), una laparoscopic (de deslipire a aderentelor formate in urma operatiei clasice), mi s-a spus ca nu mai am nici o sansa sa am un copil pe cale naturala.
Asa am ajuns sa fac FIV la Budapesta si am fost una din fericitele fete care au ramas din prima.
Dar, nu s-a terminat dupa aparitia celor doua liniute. Eram gravida si aveam si doi puiuti, insa am avut probleme cu formarea unor hematoame (cauza trombofilia, de care nu stiam) care au dus la hemoragie puternica si pierderea unui puiut... Insa, Dumnezeu stie ce face, pentru ca eu am un uter bicorn destul de septat care nu ar fi facut fata unui sarcini gemelare.
Dupa doua luni jumatate de stat in spital, acum sunt acasa, in concediu, in continuare.... cu indicatii clare de stat in pat, de preferat pe partea stanga.
Acum ca confrunt cu niste contractii ... din cauza unui infectii urinare.
Emotiile prin care am trecut ma fac sa nu pot sa ma bucur deplin de gogosica din burtica mea, de frica sa nu se intample ceva.
Cam asta e povestea mea, pe scurt, foarte pe scurt.
De gatit, gatesc lucruri simple care nu necesita efort foarte mare: pui, vita, peste, porc – la gratar sau la cuptor, salate, cartofi la gratar, orez, legume la abur. Ciorbitele, supitele.
IIuli, tu iei magneziu? Ce vitamine iei? Eu sunt o persoana foarte emotiva, insa simt ca m-au ajutat forte mult vitaminele, eu iau Femibion 2 si BioMagneziu.... poate te ajuta si pe tine.
ZIZOU, saptamana viitoare merg la morfologie – 23 sapt, tu ai fost?
ioana3110, tu sti mai multe despre mine, insa nu intrat in amanunte pentru a nu risca sa le plictisesc pe fete.
balanta_tm, intradevar, de acolo ma sti, de la unguroaice.
Fetelor, o sa incerc sa va invat, sunteti multe mamici si toate interesante.
Va pup pe toate!
LORI
IIuli spune:
lorena, esti foarte puternica si, alaturi de toate fetele care au facut FIV, meriti toata admiratia mea. pe mine nu stiu daca m-ar fi tinut nervii sa trec prin toate emotiile astea. pt infectie urinara iei antibiotic? si eu am avut o infectie care tot nu trecea si, dupa doua ture de antibiotic tot imi iesea urocultura cu 15-20000 UFC (nu suficient de tratament, dar nici bine) si am mancat aproape o luna merisor si goji de nu le mai pot suferi gustul, dar acum a trecut.
vitaminele pe care le iau eu sunt tardyferon fol (una la doua zile) si magne b6 de ieri (l-am sunat pe medic si mi-a zis sa iau 2 pe zi 20 de zile).
23+ Mihai
lorenaflore spune:
IIuli, nu am incotro, trebuie sa fiu puternica. Ne dorim foarte mult un copil, iar acum ne dorim asa de mult acest copil, incat sunt in stare de orice. Numai cand treci prin astfel de incercari iti dai seama ce puternica poti fi!
Infectia am descoperit-o ieri in urma unui sumar de urina si este intr-un stadiu incipient, azi am dat si urocultura si vedem ce trebuie sa facem mai departe.
Cred ca m-am procopsit cu afurisita de infectie, pt ca nu am baut suficienta apa. Am arsuri si reflux gastrointestinal si de la apa si asa am liminat apa, proasta decizie!
Nu mi-a iesit faza cu semnatura, dar mai incerc....
LORI
[g r a v i r e d] 22+[f e t i t a]
ZIZOU spune:
Lore, eu am facut morfofetala la 18 saptamani. Asa mi-a zis medicul meu.
Nici eu nu ma pot bucura de sarcina cum trebuie pentru ca anul trecut am avut una oprita din evolutie la 7 saptamani. Stau ca pe ghimpi si abia astept sa vina august sa nasc.
Coincidenta face ca si eu m-am casatorit in 2005, si se pare ca voi avea tot fetita.
21+
IIuli spune:
lorena, nu iti iese semnatura pt ca scrii cu spatii. scrie fara spatii. uite: [g r a v i r e d] 22+[f e t i t a] = 22+
23+ Mihai
lorenaflore spune:
ZIZOU, am descoperit mai multe lucruri comune. Dar acum o sa fie bine si o sa avem niste fetite sanatoase si nascute in august, nu siu daca chiar la sfarsit.
IIuli, mersi pentru ajutor. Mi-a iesit pana la coada!
LORI 22+
adarev spune:
Fetelor, am alergat azi de am zis ca mor. Mai am un mic hop si zic gata. Acum sunt la USA la curtea de apel ptr. Ultima semnatura. Iiuli si pe mine m-a durut pe sub burta de vreo 2 zile. Stau numai cu nospa .Lore interesanta povestea ta. Doamne Ajuta sa fie bine cu bebica. Roxi o sa-I spun si eu doctorului de glicemie. Si pe mine ma ia cu ameteli uneori. Eu iau tardyferon in fiecare zi. Bea frumoase poze. Zizou ptr cosuri ma gandesc ca o fi vreo crema pe la farmacie. Sau sa intrebi vreo cosmeticiana buna. Migirl ai avut aceeasi experienta ca si mine cu alaptatul. Muraturica iti este frica sa dormi singurica?
Ada
niccostea spune:
Zizou, verifica in alimentatie si in suplimente/vitamine sa nu ai ceva cu efect estrogenic (soia, marar, etc.). Eu am avut un puseu de acnee mai crunta decat am avut vreodata acum vreo 2 luni, cand incepusem sa iau lecitina (abia mai tarziu am observat ca era obtinuta din soia). Maica-mea radea de mine: "sigur nu ai pojar?"
Mi-a trecut cand am intrerupt lecitina si am inceput sa ma demachiez cu ulei de migdale, dupa care imi dadeam cu o lotiune pe baza de aloe si aspirina.
Bun-venit fetelor noi!
Carmina, ne bucuram ca esti ok, si eu incepusem sa ma intreb ce-o fi cu tine...
Ce o face Diana?
Eu n-am colostru inca si nici nu prea dau semne sa am in curand. M-ati cam pus pe jar...
28+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)
michelle1981 spune:
Bea - f frumoase pozele, mai asteptam si altele. Burtica e bine ascunsa
Maria - ce fel de anestezie ai avut? Maine m-am programat si eu sa vad ce imi poate face..
Lorena - sarcina usoara in continuare!
Azi am aspirat, sters pe jos, pus la spalat, facut mancare: bors de pui cu legume, sufleu de broccoli si iaurtcake cu cirese Haideti la o felie!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu