Ghiceste sunetul EDITIA 11 - AVEM CASTIGATOR
Raspunsuri - Pagina 6
mianda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anahadasa
Pai cum poti sa fii selectata daca nu-ti apare trifoiasul? Chiar trifoiasul e indiciul ca ai fost selectata si ca ai posibilitatea de a raspunde! Si apare cand nu te astepti... Mie mi-a aparut deja de 4 ori, desi nu stau f mult pe forum, insa raspunsurile n-au fost corecte... Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei - 26 dec 2011) |
Uite aici poti vedea daca esti selectat sau nu:
http://forum.desprecopii.com/forum/cineafostselectat.asp
Intai esti selectat (si poti vedea lucrul acesta) si abia apoi iti apare trifoiasul. Acesta poate aparea chiar si la o ora diferenta de momentul selectiei.
Steli1992 spune:
Ma straduiesc si eu sa prind trifoiasul. Citesc site-ul de multa vreme fara sa fiu membru dar ieri am reprodus exact sunetul... asa ca m-am inregistrat.
anastasiaT spune:
cu siguranta o pompa de umflat saltele gomflabile; k tot suntem in sezonul cald...
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Concursul s-a incheiat. Felicitari castigatoarei! Asteptam inca sa fim contactati... |
Unde vedem si noi cine a castigat si care era raspunsul corect/varianta video?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/raspunsuriconcurs.asp
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Androix spune:
Sa inteleg ca am castigat? Din linkul pus eu am dat ultimul raspuns, care nu are nicio legatura cu video-ul postat.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
admin spune:
Scrie foarte clar acolo ce raspuns a castigat. Dintr-o greseala am scris ca premiul este 610 EUR dar de fapt s-au castigat 960EUR. Am corectat.