Ghiceste sunetul EDITIA 11 - AVEM CASTIGATOR
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
fost selectata de 2 ori
-prima oara zis rulouri exterioare de geam
-a doua oara abric de lemne
niciuna corecta!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
oanap85 spune:
si eu de 3 ori,a 3-a oara am vrut sa scriu bowling,ca sa se stie daca cumva castig :)))
ca am scris gresit
si noi participam la concursul klorane bebe ,multumim pentru eventualele voturi:)http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Momente Klorane Bebe&page=4(jpg1 si jpg2)
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
tutu81 spune:
Un cavaler care isi scoate sabia din teaca si face un pas inainte pentru a o prezenta.
lorellay spune:
eu alta problema..indicii cand primim? hihi
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Adrianaa spune:
... ascutirea unui cutit...
... sau taierea unui top de hartie la o masina speciala de taiat hartie...
mianda spune:
Lamuriti-ma si pe mine!
Am fost selectata sa raspund. Am vazut acest lucru, prin urmare am incercat sa stau cat mai mult pe forum pentru a-mi aparea trifoiasul. Totusi, el nu a aparut! De ce nu apare? Din 5 selectari, trifoiasul a aparut doar de 2 ori...
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada86 of! pana m-am dezmeticit eu nu am mai putu raspunde oare voi mai fi selectata? mami de Clara Stefania ( 26.12.2011 ) |
Da, e posibil, cum ti-e norocul. Ieri am fost selectata de doua ori la interval de 30-40 minute. Prima oara am tras de timp, a doua oara am raspuns.
Trifoiasul apare cand nu te astepti. Eu chiar m-am amuzat ieri cand m-a selectat a doua oara intr-un timp atat de scurt.
nafi spune:
Si eu am raspuns la a doua incercare caci la prima aveam un zmeu nervos pe langa mine si pana sa scriu ceva a expirat timpul. Eu am zis ca suna ca usita de la CD rom de la laptop cand iese si are cd ul inauntru. poate o fi laptopul meu o rasnitza si de asta face asa! ca musiu mi l-a butonat de i-au sarit capacele (a se citi tastele).