Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 18
elena_gd spune:
Mai fetelor e grele cu asta in scop terapeutic, adica declansator de travaliu... eu ca sa il conving pe sot i-am zis ca "asa recomanda doctorii dupa 37 de sapt", la care el se uita lung la mine si imi spune: "pentru asta nu e necesar sa te duci 6 ani la medicina, sa gaseasca o metoda mai... medicala" si gata si ultima mea speranta de sex.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
elena_gd spune:
Tigruta sa stii ca sunt cu ZEN-ul la patrat, ca, pe langa telefon, am curaj sa ies din casa cu "dumneaei" ciopartita cu lama in fel si chip... . Da nu risc sa ma duc la salon, asta e...alta data, cand mi-oi si vedea-o, o sa fie boboc.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Mai fetelor e grele cu asta in scop terapeutic, adica declansator de travaliu... eu ca sa il conving pe sot i-am zis ca "asa recomanda doctorii dupa 37 de sapt", la care el se uita lung la mine si imi spune: "pentru asta nu e necesar sa te duci 6 ani la medicina, sa gaseasca o metoda mai... medicala" si gata si ultima mea speranta de sex. Elena 33+ cu Bebster AMR 6+ |
Mai ce probleme aveti! Eu trebuie sa-l conving pe-al meu sa se mai potoleasca..sa nu care cumva sa declansam ceva, in special tinand cont de colul meu imprevizibil! El parca e tot mai disperat..se gandeste saracu' ca dupa aia cateva saptamani bune are parte de.. abstinenta totala!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)
titi143 spune:
Ma fetelor eu nu ma pot plange, sotul nu face mofturi si nu a spus niciodata nu, nici la Edi si nici acum. Eu doar m-am ferit de frica sa nu nasc mai repede. Asa ca la noi nu e nici o problema
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
tigruta spune:
Mai fetelor dar noi nu am renuntat de tot la mai rarut ce-i drept dar nu am renuntat, n-am avut nici o restrictie, ca noi la Luca n-am mai facut nimic de la 7 luni de frica si cand colo la nastere aveam un col tare asa ca dupa ce implinim 38 saptamani am sa il fugaresc eu pe sot prin casa
Elena asa si eu mai pe bajbaite, ca nu stiu zau cum sa mai fac, oglinda se abureste n-am curaj sa merg la salon
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
virgiL spune:
Numa mie mi-a dat interdictie dritza la sex ....da la servici nu mi-o zis sa nu ma duc....Chiar mi-a recomandat sa fac chestii simple pana cat mai aproape de termen....de aceea m-am mai si dus la treaba...si ma duc putin si maine.......nu dati cu batzu!
ELENA,ai tupeu tata, sa pleci fara tel de acasa...si cu dansa ciopartzita.
TIGRUTZA,acu vedem cat is de tare de bostan!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
tigruta spune:
citat din mesajul lui virgiL Numa mie mi-a dat interdictie dritza la sex ....da la servici nu mi-o zis sa nu ma duc....Chiar mi-a recomandat sa fac chestii simple pana cat mai aproape de termen....de aceea m-am mai si dus la treaba...si ma duc putin si maine.......nu dati cu batzu! ELENA,ai tupeu tata, sa pleci fara tel de acasa...si cu dansa ciopartzita. TIGRUTZA,acu vedem cat is de tare de bostan! Virginia 37+ cu ,mami de Ioana AMR 4 zileeeeeee! |
Esti tare comica..interdictie la sex da la servici nu.hmm nu-i bun asa.
vad ca ai priceput
Vai ma calareste Luca de nu mai pot, gata cu netul pana diseara.gata ca deja ne certam si se supara tot el ca ma doare pe mine..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
ionelu spune:
Fetelor, pe mine iar m-au apucat contractiile de vreo cateva ore. Sunt si cu ceva durere... deci cu tot Gynipralul se pare ca tot am probleme. Pe langa contractii, simt si o durere ascutita sub burta si intepaturi de col. Am verificat pe interior si pare ca s-a inmuiat ceva mai mult si am scos degetul cu o mica secretie usor gelatinoasa, moale si care se intinde, exact cum aveam la ovulatie. Era incolora, nici urma de sange sau altceva... de atunci nimic pe lenjerie sau cand ma duc la baie... scuze ca explic in detaliu, dar nu stiu daca e normal sau daca ar trebui sa ma panichez ca incepe travaliul. Voi cele cu 36+, 37+ ati experimentat asa ceva? Si dopul ala de care zice lumea, e ca o secretie, sau ceva mai tare?
Ioana 36+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
Mmamita spune:
citat din mesajul lui ionelu Fetelor, pe mine iar m-au apucat contractiile de vreo cateva ore. Sunt si cu ceva durere... deci cu tot Gynipralul se pare ca tot am probleme. Pe langa contractii, simt si o durere ascutita sub burta si intepaturi de col. Am verificat pe interior si pare ca s-a inmuiat ceva mai mult si am scos degetul cu o mica secretie usor gelatinoasa, moale si care se intinde, exact cum aveam la ovulatie. Era incolora, nici urma de sange sau altceva... de atunci nimic pe lenjerie sau cand ma duc la baie... scuze ca explic in detaliu, dar nu stiu daca e normal sau daca ar trebui sa ma panichez ca incepe travaliul. Voi cele cu 36+, 37+ ati experimentat asa ceva? Si dopul ala de care zice lumea, e ca o secretie, sau ceva mai tare? Ioana 36+ cu Bianca Maria AMR... cat o vrea Dumnezeu |
Ionelu, dopul la mine a fost ceva de genul albusului de ou, deci o consistenta gelationasa dar mai tare, asa..Acum poate ca daca il pierzi treptat poate fi si ca o secretie, habar nu am..
Tu aveai parca ceva probleme cu colul, nu..de aia esti in priza cu urmaritul semnelor?
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)
stefulici spune:
Tigruta, ti-am trimis mesaj privat cu nr meu de tel. Poate stii tu sa ma treci pe lista, dc nu spuneti-mi cine poate sa-i trimit nr meu!
Anunt eu vreo veste d e cazul!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.