Bobocei de sept-oct 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

patric...daa...buldogita ca este fetita este a mea si e o dulceata si o nebuna, se numeste sasha am tinut-o pana acum o luna la noi in apartament dar acum dus-o la mama la curte ca noi stateam plecati cam 9-10 ore pe zi si statea mult singurica si cam facea si prostioare mi-a ros mobila si tot ce prindea si am dus-o la curte...dar este in culmea fericirii acolo sta toata ziua afara si ii place la nebunie acolo are si partener de joaca pe blacky un scnautzer pe negricios il avem de ceva ani bunicei. In weekendul asta mergem sa o vedem mi-e asa dor de ea.......

lalu85 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

vad ca nu sunt singura care umbla cu ruleta prin casa . Le masor, le impart, imi imaginez... apoi vine Lucian acasa si eu incep "ma gandeam sa facem asa si asa"

Am terminat balconul care acum e tot o cutie , ma odihnesc un pic si ma ocup de dormitor. Si eu arunc si tot arunc...saci intregi am aruncat. Am sortat florile si am dat/aruncat din ele.

Lalu imi place pretul patutului tau. Nu stiu pe unde am intrat eu pe internet caci mai jos de 450 lei nu am gasit patut simplu. Cu prima ocazie, dau si eu o fuga pe la Dragonul Rosu

G-rainbow ii faci si lui bb2 spectacol cu ursitoare? Mi-a placut de cumnatul meu care refuza spectacolul asta desi sora-mea are o trupa intreaga la dispozitie. Dar el nu vrea si nu vrea.

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_b spune:

buna fetele
ma primiti si pe mine langa voi? sunt o mamica de oct 2012,cu DPN 23 oct.am niste emotii.....e prima sarcina.
fetele,voi ati facut tripul test? e obligatoriu?

Mergi la inceput