INSEMINARE SAU FIV LA SABYC....????

INSEMINARE SAU FIV LA SABYC....???? | Autor: camy bus

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor,
Stie careva dintre voi ceva despre SABYC?
Am auzit de la o prietena ca ar fii o clinica specializata in tratarea infertilitatii.Am aflat nr. de telefon si de curiozitate am sunat sa aflu citeva detalii.Cica punctul lor forte ar fii FIV'ul.Am intrebat daca fac si inseminari si se pare ca da si la un pret rezonabil fata de Medsana de exemplu.Inseminarea cu sperma sotului 150Euro iar cu sperma de la donator 250Euro.Fiv 3000Euro fara tratament dar daca donezi ovocite se face reducere.
Mie una mi-a sunat cam ciudata parte cu donarea dar...cine stie...
Daca stiti ceva sau se afla printre voi cineva care ma poate lamuri..astept.
va pup pe toate si sa auzim de multi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna Camy,
ma mir ca au asa preturi la fiv si inseminare,eu am vrut sa-si faca sotul meu o spermograma la ei si costa 25 de euro,in cond. in care la Medsana costa 300000 de mii.De reusite ale lor nu am auzit nici aici pe forum si nici in afara.Am inteles ca lucreaza cu o echipa de medici israelieni.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Vezi ca au si un website: http://www.sabyc.ro/indexro.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu am auzit de reusite la Sabyc.Incearca la Medsana unde este si mai ieftin.

Incearca sa te programezi la Dr Protopopescu sau prof Ancar.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy bus spune:

Gabi...si Simonica
De 3 saptamini sunt pacienta prof Ancar, asta dupa trei ani de mers la o gramada de doctori.....sa speram ca v-a reusii sa ma "repare".
Cit despre Sabyc...sincer m-a incintat pretul ..dar am sa v-a ascult sfatul...voi ramine la prof.Ancar. Saptamina viitoare sunt programata la HISTEROSCOPIE,sa vedem ve urmeaza dupa..
Apropos...sa inteleg ca pe Simonica ai avut-o cu ajutorul medicilor de la Medsana???adica...nu cu participarea lor...cu ajutororul lor

Va pup pe toate si sa auzim de multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Simonica este un FIv-ulet obtinut la Medsana.Are 2 ani si o luna.Am facut cu prof Ancar toate etapele prin care treci tu.Iti doresc sa nu ajungi la FIV totusi...
Eu sunt iarasi pacienta lui pt al treilea FIV in martie.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput